facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperverhuur Wereldwijd

Camperverhuur Wereldwijd

Info

Camperverhuur in Amerika, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Chili

Geschiedenis

Vergelijk van camperverhuurders op vakantiebestemmingen



"We sell and rent camper vans throughout Europe and even beyond at sharp prices and with great service. We offer the following models Volkswagen California, Ford Nugget, Mercedes Marco Polo, Tourne Mobil & Amstervan."
Adres: Amsterdamsestraatweg 9c, 1411aw Naarden
Telefoonnummer: 035-7503221
Stad: Naarden
Route: Amsterdamsestraatweg 9c
Postcode: 1411aw


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Campers.eu Campers.eu 66 meter Fijn om door enthousiaste en deskundige mensen geholpen te worden! We hebben een prac...
Campers.eu Campers.eu 97 meter Fijn om door enthousiaste en deskundige mensen geholpen te worden! We hebben een prac...
Voigt Travel Voigt Travel 154 meter Wat een fantastische reis hebben wij gehad! Alles was super geregeld en heel duidelij...
Villa-International Villa-International 919 meter Luxe vakantiehuizen Luxury holiday homes Luxus-Ferienhäuser
Incentoretail Incentoretail 986 meter Reisorganisatie voor bijzondere en beroemde treinreizen zowel binnen als buiten Europ...
Zeilschool Naarden Zeilschool Naarden 1 km Dirk-Jan is een plezierige instructeur die in staat is om iedereen op zijn gemak te l...
Xcite Tours Xcite Tours 1 km Xcite Tours verzorgt betaalbare luxe wintersportreizen. Van begin tot einde luxe en c...
Le Marche Vakantiehuizen Le Marche Vakantiehuizen 2 km Een heel fijn vakantie huis voor grotere groepen. Niet heel luxe, maar alles is er aa...
Recensies
We rijden al weer 2 jaar met onze Ford Nugget Plus rond en zijn zeer tevreden over de camper, maar ook een compliment aan de service. Na een vraag over onze laadstroom vanuit Frankrijk direct een antwoord waar we wat mee konden. Ruud & Martijn bedankt voor jullie snelle reactie. Ons campertje bevalt ons nog voor de volle 100%.
Hele fijne camperdealer. No nonsense, maar gewoon goede dienstverlening tegen een goede prijs. We hopen veel plezier met onze nieuwe Ford Nugget te beleven.
Wij hebben nu een aantal weken onze camper, hij rijdt en bevalt uitstekend. Bedankt voor de prettige aflevering van onze Ford transit custom.
3,5 maanden een Ford Nugget gehuurd voor onze camperreis door Europa. Het contact hebben we als zeer prettig ervaren, altijd snel reacties op mails bij bijv. vragen. Ook zeer tevreden over de Nugget, een hele fijne camperbus. Wij raden Campers.eu zeker aan!
Twee jaar geleden een prachtige Volkswagen Ocean bij de heren gekocht. Prettig contact en uitstekende ervaring met hele proces. Nu 2 jaar later, net na het verlopen van de garantieperiode, krijg ik een probleem met mijn DSG bak. Reparatie van dit geheel liep aardig in de cijfers. Contact opgenomen met Ruud en belt mij vervolgens terug met de reactie “wij betalen de reparatie” wat een helden. Dit is echt een ongelooflijke top actie. Ik ben de heren uitermate dankbaar. Een ieder die op een vertrouwd en goed adres een camper wil kopen…… van naar MyCalifornia
Na veel informeren en op internet kijken zijn we bij Campers.eu te naarden terecht gekomen. Wij zijn gevallen voor de Ford Nugget van Westfalia. We hebben naar alle tevredenheid eerst een minivakantie een ford Nugget gehuurd en dat is ons dusdanig goed bevallen dat we snel een verkoopafspraak hebben gemaakt. Even gewacht tot ze de Ford Nugget Plus met hefdak hadden staan en deze bekeken. Super goed geholpen en vooraf reeds contact gehad en we wisten al een levertijd prijs en binnen een halfuur een spliksplinternieuwe Ford Nugget Plus met hefdak besteld. Nu nog wachten tot ie geleverd gaat worden, maar de service en communicatie is top!! Een bedrijf met jongens waar je blij van wordt!
Wij hebben na een fijn en informatief gesprek onze Tourne 6.4 gekocht bij dit bedrijf. Het valt mij op dat het bedrijf no-nonsense communiceert wat een absoluut pluspunt is. Geen bla, bla, bla.......Het is geen grote camperverkoop fabriek en de uitstraling is zakelijk en plezierig, precies waar het om draaien moet. Men weet wat ze verkopen en waarom ze dat verkopen en gaan daarin voor kwaliteit. Dat stralen ze ook uit. De aflevering van de camper wat top! Weer no-nonsense, duidelijke uitleg en dat gecombineerd met een lekker bakkie koffie. Ze nemen bewust de tijd voor je, dat is erg plezierig. Ik denk dat het bedrijf zich werkelijk onderscheid van andere 'verkoop fabrieken'. Ze gaan duidelijk voor kwaliteit zonder al teveel poespas. Mocht ik ooit weer een camper kopen, hopelijk duurt dat nog even dan kijk ik niet verder. De Tourne is een kwaliteitscamper en dat past bij het bedrijf die alleen kwaliteit wil verkopen. Dikke complimenten! Bedankt! We zijn erg blij met onze bus!
Update november 2022: de nazorg van Campers.eu is uitstekend. Van de zomer hadden we een probleem in Portugal. Via face-time werden we verder geholpen en later is het in Nederland verder gemaakt. We merken dat dit bedrijf met passie en aandacht dingen doet. Net ook een busbiker en softclose op onze Tourne laten zetten. Echt een fijne zaak! Wat een fijn bedrijf! Eerlijk verhaal en denken mee. Gisteren een prachtige rode Tourne besteld. We verheugen ons op komst van de bus begin volgend jaar!
Van het moment van het eerste contact tot het weer inleveren van de bus na een prachtige vakantie, alles was dik in orde! De communicatie was uitstekend, en de bus was ook erg chique! Mankeerde werkelijk niks aan!
Jarenlang keken we uit naar het bezit van onze eigen VW California. Die tijd werd gevuld met het afstruinen van het internet en het bezoek aan kampeershows en diverse dealers. Tot het moment dat wij binnenstapten bij My California in Naarden. We werden ontvangen door Martijn die alle tijd voor ons nam om aan te horen wat we wilden. Tegelijkertijd vertelde hij enthousiast over het gebruik van een California. Dit voelde gelijk erg goed en al snel kregen wij het gevoel dat de aankoop zou worden gedaan bij My California. Dit gevoel kwam helemaal uit tijdens het aankoopproces van onze lang gekoesterde wens! Martijn en Leon hebben hun uiterste best gedaan om voor ons een goede deal te realiseren. En op een goede dag stond ‘onze’ VW California te glimmen in de showroom. Ook de aflevering was perfect geregeld. Ruud nam alle tijd om de mogelijkheden van de California uit te leggen. Kortom, wij zijn erg tevreden met de aankoop van onze prachtige California Ocean en willen iedereen bij My California bedanken voor de professionaliteit én de gezelligheid. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid