facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedselbank Wijchen & Beuningen

Voedselbank Wijchen & Beuningen

Info

Voedselbank Wijchen geeft iedere week een voedselpakket uit in Wijchen en Beuningen aan mensen die op of onder het bestaansminimum leven.

Geschiedenis

De “Stichting Voedselbank Wijchen en Omgeving is aangesloten bij “Voedselbank
Nederland” en voldoet aan de regels en voorschriften, zoals die door “Voedselbank
Nederland” zijn opgesteld.
De stichting heeft tot doel wekelijks voedselpakketten uit te delen aan mensen die op of onder het bestaansminimum leven.
Deze worden wekelijks kosteloos ter beschikking gesteld aan die gezinnen die over onvoldoende financiële middelen beschikken om in hun dagelijks levensonderhoud te voorzien. Het aantal gezinnen stijgt nog steeds van rond de 20 pakketten in 2010 tot 80 pakketten eind 2012. Door de economische crisis verwachten we dat het aantal nog meer zal stijgen.
Al onze afnemers worden aangemeld via een hulpverlenende instantie, zoals de Sociale Dienst en het NIM. Om de drie tot zes maanden wordt met deze instantie de financiële situatie geëvalueerd.
De stichting heeft geen winstoogmerk en moet de gelden ten behoeve van huur, logistiek en energiekosten zien te bekomen van giften, donaties en subsidies.
Om dit werk te kunnen blijven doen hebben wij uw de financiële steun nu en in de toekomst nodig.
Door financiële steun of door de Voedselbank Wijchen e.o. op te nemen in uw testament draagt u bij aan de armoedebestrijding in de gemeenten Wijchen en Beuningen.

Adres: Kruisbergseweg 54, 6601 DD Wijchen
Telefoonnummer: 06-27896871 of 06-27896872 voor Wijchen en voor Beuningen 06-46541012
Stad: Wijchen
Route: Kruisbergseweg 54
Postcode: 6601 DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Kringloopcentrum Cirkel Stichting Kringloopcentrum Cirkel 791 meter Aardige mevrouw waarmee te onderhandelen valt! Packets deal gesloten met tafel en 6 s...
Recensies
Jammer dat dit geweldige initiatief in Nederland nodig is. Vanuit het Pro College in Wijchen 100 kerstpakketten afgeleverd. Hopelijk hebben we bij kunnen dragen aan een fijne kerst voor iedereen.
In vergelijking met het westen van Nederland krijg je hier echt heel erg weinig jammer genoeg. Zo goed als geen vlees of vleeswaren,drinken, groente. De 1 en 2 persoons huishoudens ook hetzelfde wat niet echt redelijk is. Geregeld producten waar je weinig tot niks mee kan als snoep of bakspullen waar je zelf dan weer voor bij moet kopen..jammer. Brood is er meestal wel genoeg verkrijgbaar! En de vriendelijkheid laat soms ook wat te wensen over..en dat is jammer.
Hier wil ik Even zeggen bedankt voor jullie steun en voor aantal jaren dit macht ik mee eten bij voedselbank En sinds vandaag op 4 December2020 ben ik mee getopt met nemen eten bij voedselbank en ik heel erg dankbaarheid En ik zou alvast toewensen jullie hele team heel veel geluk en gezondheid en Heel veel geluk in de feestdagen vriendelijk groetjes pailin
Was deze reis iets minder ben zeer dankbaar dat ik er gebruik van mag maken
Voedsel vaak over de datum. En vaak het zelfde voedsel..weinig vlees/vleesbeleg.
Goed en veel voedsel heel erg bedankt!
Goed voedsel!
Weinig voedsel!
Ik vind dit heel vreemdwekmf
Een liefdadigheidsorganisatie die arme mensen helpt.De mensen die er de leiding over hebben en haar medewerkers zijn goede mensen en behandelen ze heel goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid