facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Kringloopcentrum Cirkel

Stichting Kringloopcentrum Cirkel

Info

Stichting Kringloopcentrum Cirkel onze nieuwe winkel zit aan de Sterebosweg 19 en 21 in het centrum van Wijchen

Geschiedenis

Kringloopcentrum Cirkel verkoopt nieuwe en tweedehands meubelen, kleding, boeken, huisraad, etc. Kringloop is het hergebruiken van goederen, alles verdient een tweede kans. Cirkel maakt het rond.

Adres: Sterrebosweg 19, 6602 AZ Wijchen
Telefoonnummer: 024-6455355
Stad: Wijchen
Route: Sterrebosweg 19
Postcode: 6602 AZ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Wijchen holenbergseweg, Kringloop Wijchen Woezik, Kringloopwinkel Wijchen openingstijden, Kringloop Wijchen De Oude School, Kringloop Nijmegen, Kringloop De Oude School Wijchen openingstijden, Holenbergseweg 11 Wijchen, Vraag en Aanbod Wijchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voedselbank Wijchen & Beuningen Voedselbank Wijchen & Beuningen 791 meter Jammer dat dit geweldige initiatief in Nederland nodig is. Vanuit het Pro College in ...
Recensies
Aardige mevrouw waarmee te onderhandelen valt! Packets deal gesloten met tafel en 6 stoelen, 25% korting
Aardig grote kringloop. Wel wat weinig aanbod. Redelijk betaalbaar. Weinig keuze aan speelgoed en kinderdingetjes. Zeker leuk om erdoorheen te lopen.
Groot assortiment aan kledingstukken en huisraad en tevens boeken, DVD's, CD's, speelgoed en snuisterijen. Prijzen zijn redelijk schappelijk, dus de moeite van het snuffelen waard.
Ziet er netjes uit en vriendelijk personeel. Aanbod is niet groot. Ook aan de prijs voor een kringloop maargoed deze zit dan ook echt in het centrum ipv industrie terrein of woonwijk.
Gezellige kringloop winkel. Ruime keuze. Kleding, meubels, lampen, en alles wat er ingeleverd wordt. Technische dingen worden nagekeken en werkend verkocht.
Leuke, middelgrote kringloopwinkel met van alles en nog wat. Ik heb er drie erg mooie, vintage polo's en shirts gekocht. Ze hebben ook meubels en andere tierelantijnen. De mevrouw met het blonde haar was erg aardig.
Gezellige niet zo grote kringloop met leuke spullen voor een redelijke prijs. Vriendelijke bediening. Parkeren op loopafstand op een plein achter het winkelgebied.
Winkel is leuk ingericht, de meeste dames die er werken zijn erg vriendelijk. Kledingprijzen vind ik te hoog voor mensen voor wie een kringloop bedoeld is. Dat ik dan allerlei redenen te horen krijg dat de huur hoog is enz. enz. doet niet terzake. Je gaat voorbij aan je originele doelgroep. Erg jammer. Kledingkeuze vind ik ook redelijk beperkt. Verder zitten de medewerkers regelmatig in de winkel koffie te drinken waarbij hardop van alles besproken wordt en er geen aandacht is voor de klanten. Persoonlijk wil ik graag rustig kunnen winkelen. Voor mij is dit daarom niet prettig.
Echte mooie en gezellige kringloopwinkel met goede spullen. Ik heb een prachtige lampje gekocht, top!! Ik zou het willen aanbevelen!
Zeer teleurgesteld door HOGE prijzen. Ik dacht dat kringloopwinkels er waren voor mensen met een kleine beurs en zulke Hoge prijzen vragen dat je beter kan wachten op de uitverkoop van kledingwinkels in de binnenstad is dan nieuw en eigenlijk net zo duur. Kort om is kringloopwinkel Cirkel er niet voor de kleine beurs maar voor mensen met een modaal inkomen. Ook wist de medewerker mij te vertellen dat er niets aan de prijs kon gedaan worden omdat ze duur inkopen. Ik voelde me niet als gelijke behandelt terwijl deze soort winkels draaien en leven van donaties om andere die minder bedeeld zijn te steunen. Dit voelt niet als steun maar als een trap in de rug. ZEER TELEURGETELD.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid