facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingsadvies-Heerhugowaard

Info

Wij helpen jou bewuste keuzes te maken aan de hand van 3 pijlers: Eet, Beweeg, Relax. BenFit is een succesvol levensstijl programma.



"Eet gezond, beweeg voldoende & relax keihard!José & Frank helpen om iets te vinden wat bij jou past!- Wekelijkse wisselend voedingsadvies afgestemd op wat jij lekker vindt & jouw unieke behoefte.- Bewegen thuis of onder begeleiding met actieve coaching en wegingen.- Coaching en hulp naar een passende levensstijl. Zo krijg jij overal weer zin in!Plan je gratis intake in & ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen."
Adres: G.Rietveldweg 6A, 1703DD Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-5725572
ln.draawoguhreeh-seivdasgnideov@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: G.Rietveldweg 6A
Postcode: 1703DD



op zoek naar gerelateerd: voedingsdeskundige heerhugowaard, dietist heerhugowaard, pip commandeur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
N2 FitClub N2 FitClub 342 meter
My-LifeSlim Heerhugowaard My-LifeSlim Heerhugowaard 669 meter Annemarie is een fantastische begeleider en weet precies wat je nodig hebt om op een ...
Balance4ever Cambridge Weight Plan Het 1 op 1 dieet voor Heerhugowaard eo Balance4ever Cambridge Weight Plan Het 1 op ... 669 meter Cambridge Weight Plan, Het 1op1 dieet voor Heerhugowaard, Langedijk en omstreken. Een...
vitaal van start vitaal van start 761 meter Natuurlijk zwanger worden, gezond zwanger zijn & opgroeien.
Voedingsadvies Alkmaar Voedingsadvies Alkmaar 855 meter Dankzij Jorien is onze zoon weer een blij en energiek kind. Door bloedonderzoek kwame...
B.C.B Fitness & Health Coaching B.C.B Fitness & Health Coaching 1 km Samen met jou wil ik op zoek naar een leefstijl met sporten en gezond eten die voor j...
Foodcoaches Foodcoaches 2 km Wil jij je weer lekker in je vel voelen, geen hormonale schommelingen meer, gewoon je...
De Praktijk De Praktijk 2 km Modere hygiënische praktijk met veel persoonlijke aandacht en professionele therapeut...
Hormoonfactor Coach - Babette van Drieberge Hormoonfactor Coach - Babette van Drieberge 2 km Voeding & Coaching Voedingsadvies, Hormonale- en Burn-out klachten
Recensies
José heeft mij enorm geholpen om een aantal kilo’s af te vallen. Jose gaf goede raad om vol te blijven houden tijdens dit project en leerde mij hoe ik gezond kan leren eten. Nu kan ik doorpakken met al haar adviezen en kan ik blijven genieten van heerlijke gerechten die ik heb meegekregen. José heel erg bedankt voor al je hulp en je bent een fijne voedingscoach waar ik veel aan heb gehad!
Heel blij met de begeleiding van José! Ze luistert actief naar je hulpvraag, leert je tijdens het traject goed naar jezelf te luisteren en heeft een fijne nuchtere benadering van een gezonde levensstijl. En met een prachtig resultaat!
Super fijn geholpen door José ! Een luisterend oor als het even niet wilde en een stok achter de deur. Maar vooral positief en motiverend en een programma dat past bij mijn drukke leven als ondernemer en moeder. Heel blij met het resultaat! En ik ga het sporten en gezonde eten lekker doorpakken. Bedankt José!
Nadat ik afgelopen zomer bevallen ben van een dochter, besloot ik 12 weken terug dat het genoeg was! Die zwangerschaps kilo's moesten er weer af, en alleen lukte mij dat niet. Ik had hulp nodig. José kon mij helpen. Ze maakt een passend voedingsschema, waarbij goed rekening gehouden wordt met je voorkeuren en levensstijl. Hierdoor is het afvallen goed vol te houden! Ook is zij altijd bereikbaar voor tips, vragen of als je even motivatie nodig hebt! Met hulp van José ben ik 10 kilo afgevallen en pas ik al mijn oude kleding weer! Laat die zomer maar komen!
Mij ervaring met Jose was super. Ik zat met mij zelf in de knoop. Ik was heel sportief en at altijd gezond totdat het prive even alles tegen liep. Waardoor ik 13 kilo aan kwam en de motivatie weg was. Je kent het wel, morgen ga ik weer rennen , morgen ga ik gezond eten morgen, morgen morgen. Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb ik mezelf aangemeld bij Jose. Ik ben dan net de persoon die niet de kilo kwijt is, maar door haar inzet en blijvend motiveren. Is mij knop eindelijk om en heb ik mezelf terug gevonden Ik blijf nog extra 3 mnd bij haar om nu de kilos kwijt te raken. Maar eerst moest ik mezelf weer vinden en nu gaan we verder. Ben dus erg blij met Jose. Wat ik nodig had. Heeft zij mij gegeven.
Jose is een hele vriendelijke vrouw met heel veel kennis van voeding en het lichaam. Ik ben in contact gekomen met Jose na een verhaal van een maatje van me, ik heb contact gezogd en we hebben een afspraak gepland. Eerst een soort kennismakings gesprek gehad en daarna vol aan de bak. Nou zit het bij mij een beetje tegen ivm een schildklier afwijking en dit beinvloed dan ook helaas het eind resaultaat. Maar ben even goed zeer pocitief over het eind resaultaat , heb een hoop geleerd over voeding kolidraten en vooral positief blijven. Bedankt Jose voor deze 12 weken. Pieter
Het lukte mij maar niet om een aantal kilo's af te vallen. Met de adviezen van José en de app ging het bijna vanzelf. Heerlijk eten, nooit honger. En fijne positieve , motiverende gesprekken met José. Na 3 maanden bijna op mijn streefgewicht. Zo blij dat ik de stap heb gemaakt om door José begeleid te worden. Heel erg bedankt José!!
Zo blij dat ik deze stap genomen heb!Ik heb veel meer energie, zit veel lekkerder in mijn vel en aan het einde van het traject bijna 9 kilo lichter. Mijn doel is duidelijk behaald. Je hebt mij gemotiveerd om meer te gaan hardlopen. Heel dankbaar daarvoor. Afvallen, sporten en bijna nooit honger gehad. Mede dankzij jou support!
Drie maanden onder begeleiding van José geweest en ik kan in 1 woord zeggen, Top! Haar adviezen, tijd, enthousiasme en daarbij de app hebben mij heel goed op weggeholpen om de juiste weg in te slaan wat voeding betreft. Ook het sporten erbij doet me meer dan goed. José is iemand die echt samen met je gaat kijken naar jou eigen wensen en hierdoor krijg je de juiste adviezen omtrent voeding. Ze geeft je vertrouwen in eigen kunnen en keer op keer kun je met haar alles bespreken en doornemen, zonodig worden er dingen in je persoonlijke voedingsapp aangepast, hierdoor is het echt heel eenvoudig te volgen. Ik ben super blij dat ik deze stap genomen heb en raad het iedereen aan die nog in twijfel zit!
Jose is superenthousiast en een goede motivator. Met behulp van de heerlijke en afwisselende recepten van de app gaat het afvallen bijna vanzelf, echt aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid