facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingsadvies Alkmaar

Info

Ga op zoek met Voedingsadvies Alkmaar naar de gezondste versie van jezelf of je kind en haal het beste uit je leven!



"Hallo en welkom!Ik ben Orthomoleculair therapeut, kindervoedingscoach en EMB therapeut. Wanneer er klachten zijn is er sprake van onbalans in het lichaam.Met behulp van verschillende testen zoals intolerantie onderzoek of de EMB Energetische Morfologische Bloedtest gaan we op zoek naar de oorzaak van deze onbalans. Daar ga je vervolgens mee aan de slag op basis van persoonlijk advies en mijn orthomoleculaire begeleiding.Ik ben gespecialiseerd in:- Schildklierklachten Hashimoto- Hormonen- Eetbuien- Burn-out /overbelast- KinderenEven afstemmen wat ik voor jou kan betekenen? Boek een gezondheidscheck dan brengen we je klachten in kaart en bespreken we welke behandeling en onderzoek daarbij het beste past."
Adres: Industriestraat 2A, Heerhugowaard
Telefoonnummer: 06-15584718
Stad: Heerhugowaard
Route: Industriestraat 2A


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My-LifeSlim Heerhugowaard My-LifeSlim Heerhugowaard 290 meter Annemarie is een fantastische begeleider en weet precies wat je nodig hebt om op een ...
Balance4ever Cambridge Weight Plan Het 1 op 1 dieet voor Heerhugowaard eo Balance4ever Cambridge Weight Plan Het 1 op ... 290 meter Cambridge Weight Plan, Het 1op1 dieet voor Heerhugowaard, Langedijk en omstreken. Een...
N2 FitClub N2 FitClub 561 meter
vitaal van start vitaal van start 595 meter Natuurlijk zwanger worden, gezond zwanger zijn & opgroeien.
Voedingsadvies-Heerhugowaard Voedingsadvies-Heerhugowaard 855 meter José heeft mij enorm geholpen om een aantal kilo’s af te vallen. Jose gaf goede raad ...
B.C.B Fitness & Health Coaching B.C.B Fitness & Health Coaching 1 km Samen met jou wil ik op zoek naar een leefstijl met sporten en gezond eten die voor j...
De Praktijk De Praktijk 2 km Modere hygiënische praktijk met veel persoonlijke aandacht en professionele therapeut...
Hormoonfactor Coach - Babette van Drieberge Hormoonfactor Coach - Babette van Drieberge 2 km Voeding & Coaching Voedingsadvies, Hormonale- en Burn-out klachten
Foodcoaches Foodcoaches 2 km Wil jij je weer lekker in je vel voelen, geen hormonale schommelingen meer, gewoon je...
Recensies
Dankzij Jorien is onze zoon weer een blij en energiek kind. Door bloedonderzoek kwamen wij er achter dat hij gevoelig was voor verschillende voedingstoffen en met de hulp van Jorien hebben wij zijn eetschema aangepast en hem ondersteund met vitamines en probiotica. Ik zou Jorien zeker aanraden, ze is behulpzaam, lief met kinderen en betrokken.
Fijne persoonlijke benadering, waarin echt mee werd gedacht. De begeleiding hebben wij als heel prettig ervaren, enorm bedankt. Wij hebben een hele blije en energieke dochter :
Bij Jorien een EMB test laten afnemen. Zij is zo vriendelijk en ze luistert vooral goed naar jou. Ik ben een hele lastige eter maar door Jorien haar adviezen ben ik dingen gaan proberen die ik anders nooit zou eten. Wat ik heel fijn vond is dat ze het advies echt op maat geeft en je vooral niet het gevoel geeft dat je het moet doen. Hierdoor voelde ik mij volledig op mijn gemak en juist dingen wilde proberen. Sinds ik mijn voeding hebt aangepast voel ik mij fantastisch, zoveel meer energie. Wat de juiste voeding al niet met je lichaam kan doen.
Ik heb pas een EMB bloedtest laten doen. Vooraf hadden we een uitgebreiden intake en toen de uitslagen binnen waren hadden we ook weer gesprek waarin zij mij veel informatie en advies gaf. Ik ben hierdoor tot veel goede inzichten gekomen en ben hier lekker mee aan de slag gegaan. Jorien is heel meedenkend en kan met mijn vragen nog steeds bij haar terrecht. Ik raad voedinsadvies Alkmaar zeker aan!!
Een half jaar geleden, te samen met mijn man, de EMB test gedaan. Naar aanleiding van de uitslagen de adviezen van Jorien opgevolgd en binnen een paar maanden voelden wij ons energieker en slapen veel beter. Recentelijk de hertest gedaan en de uitslagen zagen er aanzienlijk beter uit. Dat hadden wij natuurlijk al gevoeld, maar het is toch fijn om het bevestigt te zien. De nieuwe adviezen die Jorien gegeven heeft gaan wij uiteraard weer opvolgen. Jorien ontzettend bedankt en tot een volgende keer.
De aanpak van Jorien is prettig, zeker niet dwingend. Ze begrijpt heel goed dat het voor de cliënt soms moeite kost om het eetpatroon te veranderen. Met behulp van haar adviezen is het me toch gelukt en dat voelt heel goed. Naaste een trots gevoel is het zo dat ik me fitter voel door gezonder te eten. Jorien heeft me bovendien geholpen om wat kritischer te kijken naar de supplementen die ik gebruik, deze zijn nu gerichter en beter op elkaar afgestemd. Al met al een heel fijn resultaat om zo fit het voorjaar in te gaan.
Dank je wel Jorien voor je supergoede adviezen over vitamines en eetgewoonten. Mijn cholesterol is nu mooi laag. Eindelijk iemand die oprecht geïnteresseerd is, zeer deskundig en professioneel! Ook op gebied van een kind met ADHD is Jorien zeer bekwaam. In plaats van strijd en spanning aan de etenstafel door een kind dat zich verzet tegen alles wat op z'n bord ligt, nu eindelijk wat meer rust en gezelligheid tijden het eten. Wat een verademing!! Ga zo door!
Jorien is erg betrokken. Ik heb vorig jaar een EMB-test bij Jorien gedaan, om wat inzicht te krijgen in voeding en vitaminen. Waar heb ik tekorten van en waar reageert mijn lichaam op. Erg verhelderend.
Jorien is een erg kundige kindervoedingscoach. Ze heeft veel kennis en neemt de tijd voor je. Het voelt dan ook erg vertrouwd bij haar en je kan merken dat ze het met passie doet. Bedankt!
Heel fijn. Ben zo blij dat ik naar Jorien ben gegaan! Ze is rustig en kalm en weet zoveel. Ze is heel goed in de nazorg, zoekt regelmatig contact of alles goed gaat en of je nog vragen hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid