facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VMT Mover Systems

VMT Mover Systems

Info

VMT Mover Systems is expert in rangeren en in alles gerelateerd aan rangeertechniek. Wij kunnen alles dat wielen heeft zelfrijdend maken.

Geschiedenis

Als expert in rangeren willen wij geïnteresseerden op de hoogte houden van onze werkzaamheden, nieuws en acties op het gebied van caravanmovers, professioneel gebruikte rangeersystemen en speciale projecten.



"VMT Mover Systems staat voor zorgeloos manoeuvreren! Movers zijn onze specialiteit. Met een mover onder de caravan tot en met een rangeersysteem op aanhangwagens tot 50.000kg. Ook kunt u bij ons terecht voor caravan airco's, caravanonderhoud, camperonderhoud, onderhoud van aanhangwagens. Ook hebben wij diverse technische caravanaccessoires. VMT Mover Systems heeft een grote expertise op het gebied van accu's voor caravan, camper en professioneel gebruikt voor het rangeren. De professionele rangeersystemen worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Betaalbaar maatwerk. Voor storingen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Bel ons gerust voor meer informatie."
Adres: Remmerden 110, 3911 TZ Rhenen
Telefoonnummer: 0031(0)317-619293
Stad: Rhenen
Route: Remmerden 110
Postcode: 3911 TZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Obelink mover montage kosten, Goedkoopste caravan mover, Caravanmover kopen, De beste movers, Montage mover, Mover caravan tweedehands, Mover voor lage caravan, Duro mover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dromec Dromec 527 meter Dromec is een zeer professioneel bedrijf dat op zeer goede wijze een samenwerking aan...
Dr-Schutz Benelux Dr-Schutz Benelux 590 meter Dr-Schutz produceert en levert hoogwaardige vloer coatings voor vele toepassingen.
Van Walsem Installateurs Van Walsem Installateurs 632 meter Van Walsum heeft bij ons een hybride warmtepomp geplaatst. Net bedrijf en tevreden me...
Recensies
Door onvoorziene omstandigheden hebben we een jaar of 10 eerder dan gedacht door VMT Mover Systems uit Rhenen een mover laten plaatsen onder onze Holtkamper Kyte XL Tentrailer. Vanmorgen hebben we 'm weer opgehaald. Wat een feestje: net als voorafgaand aan de koop zijn we uitgebreid geïnformeerd over het soort mover en de bediening en vriendelijk en vakkundig geholpen. Bovendien is de accu netjes gemonteerd in de laadruimte van de tenttrailer. En hij werkt als een zonnetje, zonder geduw de oprit op. Kortom, een absolute aanrader!
TOP BEDRIJF, Tot volle tevredenheid een truma 305+ mover onder onze caravan Burstner Flipper 460 laten plaatsen . Van het eerste telefoon gesprek tot aan plaatsing van de mover en uileg hiervan, echt een aanrader. Gr Ron. Gr
Afgelopen week weer bij VMT in Rhenen geweest met de caravan. De mover bijna 17 jaar oud was niet meer altijd betrouwbaar en slipte regelmatig door op de rol. In overleg een nieuwe mover Enduro 305+ laten plaatsen. We zijn heel goed geholpen, met een goed verhaal zonder verkoop-druk .... Bij oplevering goede uitleg en begeleiding. En ... vijf jaar garantie ! Volgende keer .... VMT zeker weer !
Prettig en klantvriendelijk - op afspraak heeft het voordeel dat ze alle tijd voor jou als klant hebben. Voor zover ik het kan beoordelen super degelijke montage van onze Mover
Ongeëvenaarde kennis van mover systemen voor o.a. Caravans. Vrijwel 24/7 service. Bijzonder competent en service minded bedrijf. Aanrader!
Uitgebreide uitleg via email en daarna ook nog telefonisch. Bij brengen doorgesproken waar alles te installeren. Bij oplevering uitgebreid uitleg gekregen in het gebruik. Bedrijf neemt ruim de tijd voor de uitleg. Zeker een aanrader.
Vrijdag 7 oktober een mover onder mijn Hobby caravan laten monteren . Een goede uitleg vooraf en mijn wensen besproken waar ik de accu , lader en noodschakelaar wilde laten monteren. Na ongeveer 4.5 uur was de caravan klaar. Het is vakkundig ingebouwd en afgewerkt. In 1 woord SUPER !!!! . Vakbekwame uitleg en enthousiaste mensen werken er bij dit bedrijf. Echt een aanrader.
Ik heb de mover nog niet laten plaatsen, maar het voorgesprek verliep super. Alle tijd werd genomen en werd er meegedacht!
Vrijdag 22-07 onze Eriba opgehaald die door VMT Mover Systems was voorzien van de Reich Easydriver pro 2.0. en een Victron accu voor de stroomvoorziening van de mover. Wij zijn uiterst tevreden over de montage en de gang van zaken er omheen. Prima voorlichting vooraf, zeer behulpzaam met de keuze en de plek waar de accu geplaatst zou worden. Ook voor de uitleg over het gebruik van mover en accu werd bij ophalen van de caravan ruimschoots de tijd genomen. Je merkt gewoon dat ze zeer deskundig en ervaren zijn. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een caravan mover wil aanschaffen en laten monteren.
Voor de tweede maal een mover laten plaatsen door VMT Na 9 jaar nog steeds het zelfde enthousiasme op het bedrijf. Vrijdags de caravan gebracht en dinsdag al een telefoontje dat de caravan klaar was. Alles netjes aangelegd duidelijke uitleg en met een tevreden gevoel naar huis. Super bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid