facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr-Schutz Benelux

Dr-Schutz Benelux

Info

Dr-Schutz produceert en levert hoogwaardige vloer coatings voor vele toepassingen.

Geschiedenis

Historie
Dr. Schutz is een familiebedrijf dat is opgericht in 1955. Het bedrijf heeft zich met name toegespitst op kwalitatief hoogwaardige vloerreinigers en beschermlagen in de vorm van polymeren en coatings.

Productontwikkeling
De afdeling “Research en Development”ontwikkelt veelal in overleg met of voor gerenommeerde vloerfabrikanten en test instituten. Ook custom-made producten, ontwikkeld naar aanleiding van problemen waar men tegenaan loopt, zoals bijvoorbeeld weekmakerbestendigheid (afdrukken van autobanden), zijn een issue. Hierdoor is Dr. Schutz in de loop der jaren het aanspreekpunt geworden voor hoogwaardige vloeroplossingen voor vrijwel alle soorten vloeren zoals PVC, linoleum, tapijt, laminaat en parket.
Doel van Dr. Schutz is haar service, innovatie en creatieve productsystemen verder te ontwikkelen, om de nauwe samenwerking met de woning- / projectinrichter en de vloerenspecialist verder succesvol uit te bouwen.

Samenwerking
De Dr. Schutz producten worden door vrijwel alle toonaangevende vloerfabrikanten aanbevolen. Zowel voor de professionele gebruiker als de consumentenmarkt bieden wij kwalitatief hoogwaardige reinigings- en onderhoudssystemen.

Scholing
Naast productontwikkeling richt Dr. Schutz zich tevens op de gebruikstechniek van haar producten, hiervoor de is de Dr. Schutz Scholingsacademie ontwikkeld. Ook Dr. Schutz Benelux geeft in haar pand te Rhenen trainingen voor de professionele gebruiker.

Milieu
Ook het milieu voor is voor Dr. Schutz zeer belangrijk. Basis voor onze productie zijn milieuvriendelijke grondstoffen. Als producent van reinigings- en onderhoudsmiddelen heeft Dr. Schutz als eerste sinds 1996 het Öko-Audit-Certificaat van de Europese Unie.



"Alle producten van Dr. Schutz zijn door experts ontwikkeld op basis van praktijk en ervaring. Ze reinigen, verbeteren én behouden vloeren waar dat nodig is. De Duitse grondigheid en Nederlandse daadkracht zorgen er samen voor dat je er altijd op kunt vertrouwen. Ga daar maar vanuit. Maar hoe goed een product ook is… het valt of staat met aandacht voor details. Alles komt neer op de juiste keuze, techniek en verzorging. En daar komen wij kijken. We leren je situatie kennen. We nemen daar echt de tijd voor om te begrijpen wat er nodig is. We adviseren, ondersteunen en leiden je op. Totdat je met jouw vakmanschap in de volste zekerheid het product kan toepassen en het precies uitkomt zoals het is bedoelt. Dr. Schutz. With Confidence."
Adres:
Telefoonnummer: +31317745040
Stad: Rhenen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dromec Dromec 68 meter Dromec is een zeer professioneel bedrijf dat op zeer goede wijze een samenwerking aan...
VMT Mover Systems VMT Mover Systems 590 meter Door onvoorziene omstandigheden hebben we een jaar of 10 eerder dan gedacht door VMT ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid