facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloerplus cruquius

Vloerplus cruquius

Info

Bij Vloerplus Cruquius bent u aan het juiste adres voor vloeren & raamdecoratie.Met de juiste kennis en vakbekwaamheid maken wij van uw huis uw thuis.



"Vloerplus is dé Woonspecialist voor Cruquius en omgeving en staat voor de beste service voor je vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Wij geven geeft nét dat beetje extra. Alle collecties zijn overzichtelijk gepresenteerd. Laat je daarbij verrassen door onze kunde en know-how. Onze adviseurs staan voor je klaar.​We komen ook graag bij je thuis om te meten en advies te geven. Je vloer of raamdecoratie wordt vakkundig gelegd en afgewerkt, natuurlijk onder onze uitstekende garantievoorwaarden en klantgerichte service."
Adres: spaarneweg 53, Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 023-5293111
Stad: Cruquius
Route: spaarneweg 53


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decokay Decokay 75 meter Slechte klanten service, onvriendelijke man die komt inmeten en dag voor kerst om 15:...
Karpetwereld Karpetwereld 266 meter Uitstekend geholpen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Wat een enorme keuze aan karpett...
Recensies
Slechte service Na een afspraak te hebben gemaakt kon er twee maanden later plinten worden gelegd. Geen probleem om te wachten. Zoals afgesproken werden de plinten gelegd. Deze werden nog niet afgekit omdat ze de week er na zouden worden afgekit. Afspraak gemaakt voor in de ochtend. Die dag van de afspraak om ze te laten afkitten ging blijkbaar niet door, door ziekte van die persoon. Wat natuurlijk kan. Helaas werd dit niet met mij gecommuniceerd waardoor ik van 7:00/12:00 heb gewacht en uiteindelijk zelf maar heb gebeld waar ze bleven. Antwoord was dus dat ze niet zouden komen. Ik zou zelf gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Na twee weken wachten niks gehoord maar weer gebeld. Volgende dag zou hij komen. Hij was er ook en de plinten werden afgekit. Meneer was weg. Wat mij toen op viel.. de hoeken liggen niet mooi tegen elkaar. Super lelijk. Dus gemaild met de foto’s. Ik kreeg een simpel mailtje terug dat die persoon die het gelegd heeft contact met mij zou opnemen. Dat is tot op heden nooit gebeurt. Geen geld terug gehad en niet eens een fatsoenlijk excuus. Had het fijn gevonden om het netjes af te ronden maar aangezien ik geen e-mail terug heb ontvangen en het inmiddels weer 2,5 week verder is, is het niet anders. Ondertussen door een ander bedrijf laten doen en ze liggen er nu wel heel mooi bij.
Na een maandenlange voorbereiding en zoektocht zijn we voor onze PVC vloer uiteindelijk terecht gekomen bij Vloerplus Cruquius. We zijn ontzettend fijn en vakkundig geholpen door Ramona. We hebben de vloer besteld begin mei. 20 juni, 3 dagen voordat de vloer gelegd zou worden, besloten we om toch te kiezen voor andere plinten. We hadden al ingecalculeerd dat we te maken zouden krijgen met een levertijd waardoor de plinten later geplaatst moesten worden en natuurlijk flink wat extra kosten. Naar Ramona gegaan, ons plan voorgelegd, en binnen 15 minuten was het geregeld. Zónder extra levertijd en zónder extra kosten. Een super service! De vloer én de plinten zijn prachtig gelegd door George. Wij zijn ontzettend tevreden over Vloerplus Cruquius.
Vloerplus Cruquius heeft voor onze woning een prachtige vloer geleverd en gelegd . In eerste instantie ging het mis met uitvoering van een visgraat vloer. Zonder enig gezeur een andere vloer mogen uitkiezen die naar alle tevredenheid is aangebracht Er zijn maar weinig zaken die klant tevredenheid zo hoog heeft zitten Ronald en team bedankt !
Meerdere vloeren winkels bezocht, maar hier een advies gekregen wat eens niet afweek van alle andere adviezen. Daar kunnen we mee.
Je loopt binnen, je kiest de vloer, je maakt de afspraak wanneer het gelegd wordt en klaar is Kees. Binnen 5 minuten weer buiten. Geen gezeik Perfect gelegd.
Leuke PVC vloer wezen uitzoeken bij deze vriendelijke oudere man. Alle maten netjes doorgegeven en hij berekende het benodigde aantal verpakkingen dat we nodig zouden hebben voor onze Quickstepvloer. Een beetje extra want je hebt altijd wat verlies, +/- 10%. So far so good. De vloer werd al geleverd na enkele dagen, helaas was de bezorger de ondervloer vergeten, die moesten we dus zelf ophalen. Helaas geen geld terug gehad op bezorgkosten. De vloer zelf netjes gelegd en toch iets minder extra nodig gehad dan wat de vriendelijke oude man berekend had. Dus op zondagmiddag terug naar Vloerplus om het te veel geleverde te retourneren.. Plotseling was de vriendelijke oude man helemaal niet meer zo vriendelijk. De te veel geleverde verpakkingen konden niet worden teruggenomen. Verzenden naar quickstep zou te duur zijn. Als je hier een vloer koopt krijg je te maken met fout na fout en de klant is de dupe. Ons advies is even verder te kijken op Cruquius, er zijn voldoende andere winkels waar je wel fatsoenlijk geholpen wordt.
Keurig bedrijf. 2 trappen zijn bekleed met tapijt, prachtig gedaan door uiterst vriendelijke mannen. Tevens op de hele eerste etage Quick step visgraat laminaat. Zelden zo fraai gelegd zien worden, geen naadje te zien, de afwerking van het leggen een plezier voor het oog. Helaas zitten er productie fouten in het laminaat zelf en of delen zijn van een andere productie? Wij hebben er tot op heden alle vertrouwen in dat de eigenaar, Ronald, zorgt dat het goed komt.
Waardeloos bedrijf. Beloven te bellen, bellen niet terug. Beloven langs te komen, komen niet langs. Op mails reageren zo ook niet. Maar wel geld willen hebben. Had het idee om ook mijn trappen te willen laten doen, maar zeker niet door vloerplus, ga de volgende keer wel kijken bij een andere zaak die daar om de hoek zit. Vloer zaken genoeg. Maar vloerplus heb ik nooit meer nodig!
Bizar slechte communicatie. Tot 3x toe zijn ze mijn gegevens kwijt geraakt waardoor ik geen offerte kreeg. Hoe kun je 3x alles kwijtraken?? En dan vervolgens worden gemaakte afspraken niet nagekomen en is het mijn woord tegen dat van Vloer Plus. O ja, en als ze beloven dat ze je terug bellen, dan kun je wachten tot je een ons weegt. En ze hebben mij zo'n 5x beloofd te bellen, maar dat is 1x door een dame nagekomen. Wat een slecht bedrijf zeg!
De service en het product is goed, helaas veel te ruim ingemeten waardoor we meerdere dichte verpakkingen over houden. Erg zonde en hadden we graag terug willen brengen, wat achteraf niet bleek te kunnen na een kortstonding telefoontje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid