facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decokay

Decokay
"Welkom bij Decokay Mirck,Wij zijn op zondagen alleen de eerste zondagen van de maand geopend. Verder kunt u elke dinsdag tot en met zaterdag bij ons terecht voor vakkundig interieuradvies."
Adres: Cruquiusplein 56, 2142 EV Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31235622182
Stad: Cruquius
Route: Cruquiusplein 56
Postcode: 2142 EV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koopavond Cruquius, Toilet Cruquius, AS Creation behang verkooppunten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vloerplus cruquius Vloerplus cruquius 75 meter Slechte service Na een afspraak te hebben gemaakt kon er twee maanden later plinten ...
Karpetwereld Karpetwereld 326 meter Uitstekend geholpen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Wat een enorme keuze aan karpett...
Recensies
Slechte klanten service, onvriendelijke man die komt inmeten en dag voor kerst om 15:00 en staat nergens vermeld?
Ik heb lang moeten wachten voordat de gordijnen werden afgeleverd. Er was geen monteur. Vervolgens is er 1 gordijn niet. Ik had wel al alles betaald. Ik heb het gordijn nog steeds niet en wordt ook niet op de hoogte gehouden over de voortgang. Daarna ontdek ik een weeffout. Ik bel en stuur een email met foto. Nu nog niets gehoord. Dat is niet echt service, als je toch 2400 euro uitgeeft.
Product, onderhandeling en service leek initieel prima, niet fantastisch, tot het aan levering toe kwam. We merkten wel dat sinds wij lieten weten dat wij tapijt zelf lieten leggen en niet door hun service, de klantgerichtheid al wat minder werd. Er was daarna een miscommunicatie over levering ik verwachtte dat het naar binnen gebracht werd; zij verwachtten dat ze voor de deur konden laten liggen, maar helaas was dat niet zo omschreven in de voorwaarden die aangaven ‘thuisbezorgd’, wat schijnbaar multi-interpretabel is. Dat kan gebeuren, en kan je gesprek over hebben. De manier waarop de manager mij bejegende en aansprak daarentegen was onacceptabel. Op het moment dat gezegd werd dat ik “maar eens logisch moest nadenken”, en “als de rest van Nederland dat kan, kan jij dat vast ook” was ik redelijk klaar met hen. Slecht kunstje klantenbinding en ik zal daarom ook nooit meer hier klant worden, noch anderen het aanraden. Prima product, maar gun-factor is compleet verdwenen.
We komen al jaren bij Peter en Karin. Altijd top advies en zeer goede producten. Alle aandacht voor de klant. Toppers
We zochten gordijnen voor de kinderkamer, een heel simpel enkel raam. Er werd heel erg gepusht dat we toch wel dubbele plooien, heel veel stof, etc. moesten hebben. Eerste offerte: >3 meter gordijnstof voor een raam van 70 cm breed !?!. We moesten extreem aandringen om dat gehalveerd te krijgen en dat is echt meer dan genoeg, heel vervelende ervaring. Duurt ook nog eens eeuwig voordat de dame in de winkel dat allemaal ingetypt heeft. Dan nog het inmeten: daarvoor moet je een hele dag thuisblijven, en dan nog maken ze er een zootje van. We eindigden met een gordijnrails van maar 75 cm lang, zodat je het gordijn nooit meer voor het raam weg kan schuiven. Geen gezicht. Uiteindelijk maar zelf een rails bij de Gamma gehaald en op maat gemaakt. Dat raad ik trouwens iedereen aan. Vermijd deze winkel als de pest.
Inmiddels het hele huis in laten richten door decokay mirck, zeer vakkundig geholpen, aardige mensen nemen de tijd voor je! Zeer mooie producten van goede kwaliteit. Ik beveel decokay mirck aan!
Afgelopen jaren diverse malen verf, kwasten, behang en vitrage en gordijnen gekocht. Altijd goed geholpen en goed advies. Je merkt dat het goede kwaliteit is wat je hier koopt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid