facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloer en Raamdecor - Woninginrichting-Aanhuis

Vloer en Raamdecor - Woninginrichting-Aanhuis

Info

Vloeren, Vloerverwarming, Raamdecoratie, Kasten op Maat, Behang & Sauswerk, Styliste service, Styling

Geschiedenis

Een mooi interieur begint met Vloer & Raamdecor; de vloer is de basis voor je interieur en mooie gordijnen of raamdecoratie maken het af. Bij Vloer & Raamdecor ben je verzekerd van advies, kwaliteit en een scherpe prijs!



"Vloer en Raamdecor is dé specialist in woninginrichting, alle soorten vloeren waaronder PVC vloeren, raamdecoratie, vloerverwarming en kasten op maat.In onze showroom in Dordrecht vind je meer dan 500 PVC vloeren! o.a. PVC visgraat, Click PVC en PVC betonlook. Wij zijn dealer van alle bekende topmerken. Wij leveren en installeren tevens vloerverwarming elektrische vloerverwarming of infrezen.Wil je een kast op maat laten maken? Maak dan een afspraak voor het laten maken van een gratis 3D ontwerp. Ontwerp jouw droomkast samen met onze specialist!Bekijk onze website voor ons complete aanbod en de beste deals! Wij staan bekend om onze voordelige all-in service, scherpe prijzen voor topmerken en deskundige vakmensen."
Adres: Mijlweg 55E, 3316 BE Dordrecht
Telefoonnummer: 0786351343
Stad: Dordrecht
Route: Mijlweg 55E
Postcode: 3316 BE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Woninginrichting aanhuis Ekkersrijt, Woninginrichting aan huis Arnhem, Vloer en raam decor, Aanhuis Wijchen, Vloer aan huis, Vloer Raam, Woninginrichting Nijmegen, Woninginrichting winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RK-Stoffering RK-Stoffering 3 km Onze showroom is op afspraak voor u geopend!
Klikgordijn raamdecoratie Klikgordijn raamdecoratie 3 km Wij waren nadat we onze complete begane grond hebben verbouwd; op zoek naar de finish...
Groeneweg vloeren Groeneweg vloeren 4 km lekker gegeten vandaag
Floortec Schilten Floortec Schilten 4 km Bij ons moesten lamel-parketvloeren opgeknapt worden. Floortec heeft met ons meegedac...
All-round woning & project stoffering All-round woning & project stoffering 5 km voor het stofferen en leveren van: tapijt - vinyl - laminaat - pvc - marmoleum - raam...
Recensies
Ik zag een advertentie met de tekst "vloerverwarming infrezen, egaliseren en pvc leggen in 3 dagen". Dit kan technisch gezien helemaal niet want je zit ook met het dicht smeren van de leidingen, opstookprotocol wat 10 dagen duurt en acclimatiseren van je pvc 24 uur in de woning waar waar niet geëgaliseerd is. Dus ik vind dit misleidende reclame.
Wat een geweldige service.En wat een vakwerk leveren ze af.Superblij met onze visgraat vloer.
Afgelopen zomer voor 2 verdiepingen een PVC vloer aangeschaft en trapbekleding voor 3 trappen. Prettig en goed geholpen in de winkel waar direct een duidelijke planning werd afgesproken voor installatie. Inmiddels zijn de vloeren gelegd en de trappen bekleed, naar volle tevredenheid. Kundige stoffeerder die praktisch meedenkt en netjes werkt. De vloeren zijn mooier gelegd dan de concurrent een aantal jaar geleden op de andere verdiepingen heeft gedaan, en ook nog scherper geprijsd.
Plisé gripfix gekocht bij deze winkel. Goed opgemeten en later ook netjes geplaatst. Helaas was er bij de bestelling onduidelijkheid over de kleur handgrepen. Na contact met de winkel hebben ze zonder enige discussie de handgrepen kosteloos vervangen. Geweldige service!
Vandaag een electrische vloerverwarming met daaroverheen een PVC vloer uitgezocht. Eerst telefonisch goed geïnformeerd, maar vandaag langs gegaan om de vloer echt te bekijken. Keurig netjes ontvangen. Duidelijke uitleg hoe het systeem werkt. Er is ruim de tijd voor genomen. Ik heb een goed gevoel dat alle afspraken nagekomen gaan worden.
Dit is de tweede vloer die wij bij vloer en raam decor hebben besteld. Maar vind deze vloer echt veel slechter dan in ons oude huis, deze was goed en netjes gelegd. Egaliseren is erg slecht gedaan. Hoeken zijn niet mee genomen. En zitten meerdere voelbaren bobbels in de vloer. Hoeken in de wc zaten gewoon los. Nadat wij hier contact over hebben gehad is de wc dan wel opnieuw gelegd. Alleen aan het egaliseren is nu niks meer te doen.... puinzakken van de vloerverwarming vrezen werden ook pas 3 weken later opgehaald..
Super winkel! Heb een pvc vloer en houten jaloezieën laten plaatsen. Inmeten, leveren en plaatsen allemaal top. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
We zijn hier goed geholpen en deze showroom is mooi en heel overzichtelijk . Ze hebben alles in huis om je te voorzien van een compleet advies .
De vloer is netjes verkocht en gelegen maar afwerking plinten zeker slecht. Kopkanten en hoeken slordig afgewerkt en een paar plinten lagen er de volgende dag eraf. En de vloerverwarming van vloerverwarming totaal is om tranen in de ogen te krijgen. Heb alles door eigen installateur op nieuw aan laten sluiten alles lekte. En zei maar volhouden dat ze het goed hadden gedaan. Alle pijpen zaten tot halverwege de snijring van de 7 klemkoppellingen. Dus echt een knoei bedrijf.
Kwalitatief uitermate teleurstellende ervaring met deze firma gehad. rolhorren lopen slecht bij ons keuken raam en opvolging van deze klachten waren slecht, we hebben hier nog steeds moeite mee. Nu hebben we vorige week een melding gedaan van onze plisse hor en hier wordt na meerdere keren bellen actie op genomen. Ik ben benieuwd wat hier aan gedaan wordt. Word vervolgd. Monteur heeft alles gedaan voor ons maar suppport vanuit de zaak is nihil, jammer maar hier komen wij nooit meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid