facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klikgordijn raamdecoratie

Klikgordijn raamdecoratie

Info

Klikgordijn is dé specialist op het gebied van maatwerk raamdecoraties en horren. Onze klikgordijnen worden zelfs zonder boren of schroeven gemonteerd!

Geschiedenis

U wilt een rolgordijn, jaloezie of plissé ophangen maar wilt niet boren of schroeven in uw kostbare kunststof of aluminium kozijnen? Wilt u uw raam altijd kunnen openen zonder eerst uw raamdecoratie omhoog te hoeven halen? Hier heeft Klikgordijn een passend antwoord op met het “Klik” assortiment! Dit assortiment van Klikgordijn is de trend op het gebied van raamdecoratie. De producten zijn zeer functioneel, decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling.

Een slaapkamer verduisteren, een keuken of woonkamer decoratief verfraaien. Wij helpen u de juiste keuze te maken, voor uw specifieke situatie en wensen. Kijkt u voor een aantal van onze referenties eens op onze website of laat u over de vele mogelijkheden inlichten in onze showroom in Dordrecht (tegen over de Makro, in het pand van Kroon Kozijn Dordrecht). Onze showroom is geopend op de volgende dagen en tijden:

Dinsdag t/m donderdag van 13:00 tot 17:00
Vrijdag van 13:00 tot 16:00
Zaterdag 10:00 t/m 14:00

Komen deze tijden niet gelegen? Belt u gerust voor een persoonlijke afspraak!



"Klikgordijn is dé specialist op het gebied van maatwerk raamdecoraties. Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoraties voor kunststof kozijnen. Onze 'Klikgordijnen' monteren wij zelfs zonder boren of schroeven! Ook voor houten kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel hebben wij vestigingen in Dordrecht, Heemskerk, Haarlem en Katwijk aan Zee. Al onze raamdecoraties worden altijd netjes opgemeten en gemonteerd. Wij leveren uitsluitend Nederlands fabrikaat en u hoeft bij ons nooit aan te betalen.Wij leveren en monteren de volgende producten:Houten jaloezieënAluminium jaloezieënPlisségordijnenRolgordijnenDuo rolgordijnenVouwgordijnenHorrenPlisséhordeurenWij zien u graag eens langskomen in onze showrooms!"
Adres: Toermalijnring 1320, 3316 LC Dordrecht
Telefoonnummer: 0786184123
Stad: Dordrecht
Route: Toermalijnring 1320
Postcode: 3316 LC



op zoek naar gerelateerd: Plissé kunststof kozijnen, Easy Click gordijnen, Klikplise, Magneetframe raamdecoratie, Jaloezie kunststof kozijn, Klik jaloezie, Klikgordijn review, Raamdecoratie kunststof kozijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vloer en Raamdecor - Woninginrichting-Aanhuis Vloer en Raamdecor - Woninginrichting-Aanhui... 3 km Ik zag een advertentie met de tekst "vloerverwarming infrezen, egaliseren en pvc...
Recensies
Wij waren nadat we onze complete begane grond hebben verbouwd; op zoek naar de finishing touch: Raamdecoratie. Omdat wij overal kunstof kozijnen hebben laten zetten met draai-kiep, is een standaard raamdecoratie niet mogelijk. Bij een aantal andere leveranciers geweest, maar deze vaak overpriced of geen verstand van kunstof kozijnen. Met Boy een afspraak gemaakt en we waren zeer vriendelijk ontvangen en een fijn gevoel. Je merkt dat Boy verstand van zaken heeft. De levertijd was zeer snel ondanks de huidige tijden en het is zeer vakkundig gemonteerd door Boy zelf. Ook heeft hij al het karton mee terug genomen. We zijn echt heel blij met de kwaliteit en uitstraling van de plissés!
Mijn eerste persoonlijke ervaring met Klikgordijn is met één woord kwaliteit. Tijdens het opmeten van de Jaloezieën een goed advies gekregen en duidelijke uitleg. Hierna snel een offerte gehad en uiteraard akkoord gegeven. Na de afspraak ingepland te hebben werd er snel gehandeld. Binnen de kortste keren waren alle jaloezieën geplaatst, op maat en met een goed oog voor afwerking. Netjes op elkaar afgestemd en ook tijdens het monteren duidelijkheid gekregen over wat er gebeurde. Een prachtige resultaat, kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid zijn bij Klikgordijn zeker aanwezig. Een grote aanrader en erg bedankt!
Ik heb Boy ontmoet, begin 2021 toen hij hier thuis raambedekking kwam leveren in de keuken! Toen al zeer tevreden over zijn product. Door nare privé omstandigheden afgelopen jaar veel veranderd in huis en weer gekozen voor zijn diensten, maar nu in de overige kamers van en in mijn huis. Wederom meer dan duizendmaal dank en ben echt SUPER blij met het geleverde! Boy, je bent de BESTE!! Dankjewel!
Nadat de kunststof kozijnen waren geplaatst is Boy alles op komen meten voor plissé's. Hij geeft goed advies welke kleur er het beste past bij de rest van het interieur. Een aanrader voor je raamdecoratie voor kunststof kozijnen!
Enorm goed geholpen in de winkel, er werd echt mee gedacht met onze woonsituatie en we zijn gedurende het gesprek echt overtuigd door het unieke product klik-systeem. We hadden verwacht dat we een dure prijs zouden betalen bij zo'n specialist maar dit viel uiteindelijk hartstikke mee, Klikgordijn was zelfs de goedkoopste met een beter systeem in verhouding tot twee andere bedrijven. Het plaatsen is uiteindelijk uitstekend gedaan en we zijn heel tevreden met het resultaat!
Voor onze nieuwe woning hebben we gekozen voor de raamdecoratie van klikgordijn voor onze kunstofkozijnen. We zijn heel erg tevreden met de mooie producten. Uitstekende service en advies. Wij raden Klikgordijn dan ook zeker aan.
We zijn door Boy geweldig geadviseerd en na binnenkomst van de raamdecoraties werd e.e.a.. snel opgehangen en ziet er prachtig uit. Zijn er heel blij mee!
Goed product, verstand van zaken, flexibel en alles volgens afspraak. Echt een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je merkt dat klanttevredenheid belangrijk voor ze is.
Goede service en goed geholpen door Boy we hebben nu prachtige jaloezieën in onze keuken
Fijn bedrijf met verstand van zaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid