facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vleeschmeester Hendrik Ido Ambacht

Vleeschmeester Hendrik Ido Ambacht

Info

Al ons vlees is in ons eigen beheer, komt van onze eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en versheid. Zo krijgt ons vee geen antibiotica of groeihormonen.

Geschiedenis

Vleeschmeester is gevestigd in winkelcentrum Hoogambacht in Hendrik Ido Ambacht. Dennis en Lonneke hebben op 1 november 2017 hun intrede gemaakt in deze mooie winkel, en bieden u een geheel NIEUW concept. U heeft de keuze uit een ruim assortiment vers vleesch van uitzonderlijk hoge kwaliteit of kan kiezen uit een van de vele ambachtelijk bereide vleeschwaren, salades of maaltijden en soepen.
U kunt bij Vleeschmeester ook terecht voor Meesterlijke Catering & Partyservice.







"Het beste vleesch, uitstekende service en een enorme passie voor het slagersvak; u vindt het bij de vestigingen van Vleeschmeester. Alle Vleeschmeester-producten zijn van onbesproken, hoge kwaliteit. Onze slagers behoren tot de top in hun vakgebied en delen de passie voor eerlijke producten en topservice aan hun klanten. Op geen enkel vlak doen wij concessies. Rundvleesch van scharrel Dubbel-Doel runderen, vrij van antibiotica en groeibevorderaars Tante Door Kip, 100% Nederlands, Enige kip in Nederland vrij van antibiotica,coccidiostatica & groeibevorderaars Varkensvleesch 100% Nederlands, vrij van antibiotica en groeibevorderaars"
Adres: Sophiapromenade 8, 3344PM Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0783030268
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Sophiapromenade 8
Postcode: 3344PM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vleeschmeester aanbieding, Vleesmeesters, Vleeschmeester Kijkduin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willem Boon,culinaire scharrelslagerij Willem Boon,culinaire scharrelslagerij 2 km Ook voor de bbq, zat keuze in heerlijk vlees. Mals vlees en goed gemarineerd. Voor k...
Freshpoint Freshpoint 2 km Mooi bedrijf. Nette en eerlijke mensen. Kun je zeker zaken mee doen.
RAVOTT RAVOTT 44 km Ruben heeft al meerdere malen bij mij op kwaliteitsslagerij de Rijke gestaan met zijn...
Recensies
Bbq pakketten besteld. Het vlees en de vegetarische produkten waren super en de salades heerlijk. Er was ruim voldoende. Op mijn vraag of het ook thuis bezorgd kon worden was dat geen probleem. Het werd netjes in een isolatiebox thuis gebracht. Top!
Heb er T-bone besteld van bijna 1 kg. Niet een goedkoop stukje vlees. Maar alles op. Helemaal lekker en weinig aandacht nodig. Wel bij je BBQ blijven natuurlijk. Slagerij levert prima vlees.
Geen goede ervaringen met deze slager. Voor de 2de keer bestelling ruim van te voren gedaan en weer was er geen bestelling toen ik het kwam ophalen. Na een hoop gedoe en uiteindelijk zelf nabellen wordt het thuisbezorgd. Bij het bekijken van de bestelling zijn de speklappen ultra dun en niet zoals gevraagd. De speklappen in de winkel zijn normale dikte. Bij deze speklappen kijk je er bijna doorheen. Niks om in het pork rack te zetten zoals gevraagd. Wij zijn wel een beetje klaar ermee en zullen hier niks meer bestellen.
Zeer goed vlees en vriendelijk personeel! personeel heeft kennis van zaken en weet de klant goed van dienst te zijn. zeer tevreden!
Top service,goede kwaliteit van vlees. Ik anbevel dit winkel
Goed personeel en fijn geholpen prima zaak
Goede service, lekker vleesch
Vertaald door Google De prijzen in deze winkel zijn te hoog geworden. Vandaag een rib eye steak gekocht voor bijna 30 EUR. Kon voor deze prijs een biefstuk krijgen in een restaurant, inclusief garnering. Origineel Prices in this shop gave become too high. Bought a rib eye steak today for almost 30 EUR. Could get a steak at a restaurant at this price, with garnishing included.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid