facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freshpoint

Freshpoint

Info

De basis voor ons succesvolle bedrijf gaat terug naar 1989. Met de inzet van verse sappenbars op beurzen en evenementen werd een begin gemaakt van een ontelbare reeks evenementen waar wij present waren.

Geschiedenis

De basis voor ons succesvolle bedrijf gaat terug naar 1989. Met de inzet van verse sappenbars op beurzen en evenementen werd een begin gemaakt van een ontelbare reeks evenementen waar wij present waren. In de loop der jaren hebben wij ons aanbod steeds meer uitgebreid. Met o.a. IJs, Pizza’s en Bagels hebben wij de afgelopen jaren honderden beurzen en evenementen verzorgd. Na 28 jaar is FreshPoint uitgegroeid tot een begrip in de verzorging van cateringconcepten tijdens grote en kleine publieksevenementen.

De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op de ontwikkeling van nieuwe concepten. Vorig jaar hebben wij o.a. ons nieuwe concept Daily Italy gelanceerd. Een Italiaans Streetfood concept. Op het gebied van consumptie-ijs werken wij samen met gerenommeerde Unilever-merken zoals Carte D’Or en OLA . Voor SWIRL’S Ice Cream zijn wij zelfs de prefered cateraar voor alle evenementen in Nederland.

Adres: Veldoven 16, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 078-6823162
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Veldoven 16
Postcode: 3342 GR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vleeschmeester Hendrik Ido Ambacht Vleeschmeester Hendrik Ido Ambacht 2 km Bbq pakketten besteld. Het vlees en de vegetarische produkten waren super en de sala...
RAVOTT RAVOTT 44 km Ruben heeft al meerdere malen bij mij op kwaliteitsslagerij de Rijke gestaan met zijn...
Recensies
Mooi bedrijf. Nette en eerlijke mensen. Kun je zeker zaken mee doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid