facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaggen Unie

Vlaggen Unie

Info

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten.We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land.

Geschiedenis

De vlaggen van Vlaggen Unie Friesland brengen uw boodschap duidelijk over en zijn grote aandachtstrekkers. Met een sprekende bedrijfsvlag kunt u uw huisstijl, uw merkbeeld en/of centrale boodschap goed over laten komen.

Vlaggen Unie Friesland levert en plaatst onderhoudsvrije vlaggenmasten en “eigenlijk alles wat met doekbedrukking te maken heeft”, zowel bedrukte als standaard vlaggen, beachflags, spandoeken, dit laatste eventueel met frame.

“Alles kan worden bedrukt op spandoeken en vlaggen, dit naar idee wat de klant aanlevert. Bijvoorbeeld foto’s, logo’s, teksten, noem maar op”. Als het moet kunnen de vlaggen en spandoeken binnen drie werkdagen geleverd worden of voor een scherpe prijs kunt u het binnen vier weken in huis hebben.

De vlaggenmasten worden gemaakt van polyester en aluminium en zijn standaard van zes t/m twaalf meter leverbaar. Op deze masten kunt u voor verschillende opties kiezen, zoals een anti-diefstal systeem of een banieruithouder. Ook de vlaggenmasten kunt u al binnen drie werkdagen in huis hebben. Daarnaast kunnen we de masten ook vakkundig bij uw bedrijfspand of huis plaatsen. Vlaggen Unie Friesland levert en plaatst de vlaggenmasten door heel Nederland.



"Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten.We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen.De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar."
Adres: Ottolaan 12, 9207JR Drachten
Telefoonnummer: 0512-778272
Stad: Drachten
Route: Ottolaan 12
Postcode: 9207JR



op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Vlaggen Unie, Nederlandse vlag kopen, Vlaggen soorten, Prijs vlaggen, Vlaggenmast 6 meter, Vlag aan huis, Nederlandse vlag met wimpel, Flag Fixer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cadix Cadix 907 meter Cursus BIM Coördinator met Navisworks gehad. Prima cursus, goede en duidelijke uitleg...
Machiels Advocaten Machiels Advocaten 970 meter Erg duidelijk, vriendelijk, accuraat en denken graag mee.
CompactOnline online een factuur maken CompactOnline online een factuur maken 979 meter Zelf een factuur maken, was nog nooit zo eenvoudig. Ready, Set, Go!
SoHosted SoHosted 1 km Heel Wat Jaren Lid Geweest Van Deze Club Altijd Mijn Rekening Netjes Betaald Elkaar ...
Sixty82 Sixty82 1 km SIXTY82 is a British, Dutch and French alliance of innovative industry leaders in the...
Arrix - Drachten Arrix - Drachten 1 km De enige echte mkb autoriseerder van het Noorden
Progatech telecom Progatech telecom 1 km Vertaald door Google Topservice Origineel Top service
EEFinance EEFinance 1 km EEFinance Do what you do best & I’ll take care of the rest Voor uw boekhouding, jaa...
Gastouderopvang Dolci Bambini Angela Gastouderopvang Dolci Bambini Angela 2 km Welkom op mijn Facebook pagina Gastouderopvang Dolci Bambini Angela
AdviesNet - Jouw kloppend hart in geldzaken AdviesNet - Jouw kloppend hart in geldzaken 2 km AdviesNet is jouw kloppend hart in geldzaken. Wij zijn Raadgevers in Hypotheken, Verz...
JacFriesland JacFriesland 2 km Goed, betrouwbaar & snelle levering van het bedrijf.
Sligro Drachten Sligro Drachten 2 km Het was rustig en de anderhalve meter afstand was goed te bewaren , personeel was rus...
Alertec ZZP Alertec ZZP 2 km Wij bemiddelen tussen ZZP-ers en opdrachtgevers. Ons doel is het ontzorgen van beide ...
Sieta Stel Fotografie Sieta Stel Fotografie 2 km Sieta Stel verzorgt sinds 2020 de portretfotografie voor de website van SPV. Ook maak...
Philips Consumer Lifestyle Philips Consumer Lifestyle 3 km Achterlijke werkgever ontslaan je nadat je een auto ongeluk gehad hebt en vervolgens ...
SportStroom SportStroom 3 km Sportstroom is op een fantastische manier de toezeggingen, die naar Tennisschool Frie...
Recensies
Vlaggenmast keurig geplaatst na afspraak. vlotte levering, prima overleg.
Surinaamse vlag willen bestellen. Deze was echter niet op voorraad. Ik wilde deze heel graag ivm met overlijden van familie lid. Medewerker gebeld en dit aangeven. Medewerker is nog diep in het magazijn gaan kijken en kwam er gelukkig nog 1 tegen. Super lief dat deze de moeite voor me deed. Volgende dag lag de vlag op de mat. Vlag is ook van goede kwaliteit. Nogmaals bedankt!!!
mijn eerste bestelling bij VlaggenUnie en meteen groot succes. nu kan ik volgende week de vlag uithangen als ik tijdens de Vierdaagse Nijmegen mijn Canadese gast ga verwelkomen. Top !!
Snelle service met een goede prijs én kwaliteit. Heel fijn dat we de vlag op 4 mei netjes half stok konden hangen.
Wij kochten bij u een banieruithouder. Deze zou op iedere mast moeten passen maar niets is minder waar. Wij hebben een uitschuifbare mast en op geen enkele hoogte was het polyester stuk in te krijgen. De Ø waar het stuk in moest komen was slechts 32 mm binnenkant. Gezien de hoogdringend heid kon ik de bestelling niet terugsturen en heb ik zelf in samenwerking met een vriend het stuk aangepast zodat we het toch hebben kunnen gebruiken. Extra kost ... 97,50 €. Dit is dus een heel dure internet bestelling geweest.
Eenvoudig bestelling samenstellen op de site. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Prima kwaliteit materialen en duidelijke instructies voor plaatsing van de vlaggenmast.
Mooie kwaliteit stof van de vlag. Snelle levering en bij vragen een heel klantvriendelijk contact!
Netjes vlot geleverd, kwaliteit ziet er goed uit
Twee vlaggenmasten, een vlag met wimpel en twee setjes 'halfstok'-klemmen besteld. Artikelen werden keurig verpakt binnen twee dagen afgeleverd. Alleen bleek 1 setje klemmen te ontbreken. Een kort mailtje was voldoende en een dag later lagen de klemmetjes al in de bus. Goede service en snel handelen!
Pakket tijdig ontvangen en goed verpakt. Misschien ben ik wat verwend, maar als ik de vlaggenstok drager voor de muur bestel zwart had ik daar wel bijpassende schroeven en muurpluggen verwacht. Dit doet ver niet af aan de prijs/kwaliteit en snelheid van leveren. Dik tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid