facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SoHosted

SoHosted

Info

Hi, welkom op onze Facebookpagina! Volg ons op www.twitter.com/sohosted en check onze website www.sohosted.com

Geschiedenis

Sinds 2003 bieden we een online platform voor mensen die opzoek zijn naar een hostingprovider die zorgt voor het registeren van je domeinen, het hosten van je websites en het bieden van virtuele oplossingen.

Met meer dan 23.000 tevreden klanten groeien we snel, maar blijven we wel persoonlijk. Deze persoonlijke benadering gecombineerd met de prijs/kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat de klanten die we hebben bij ons blijven en automatisch voor nieuwe klanten zorgen.



"SoHosted levert al meer dan 15 jaar webhosting met enthousiaste service! Sinds 27 september 2022 is SoHosted verder gegaan als Yourhosting. Al onze vertrouwde producten en enthousiaste service vind je nu op yourhosting.nl!"
Adres: Dopheide 14b, 9202 PB Drachten
Telefoonnummer: Klantenservice: 0512 571 640
Stad: Drachten
Route: Dopheide 14b
Postcode: 9202 PB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: SoHosted WordPress hosting, SoHosted SSL, SoHosted website builder, SoHosted DNS, SoHosted SMTP, Domeinnaam registreren, Webhosting Eindhoven, Wat is Managed VPS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
As Hosting As Hosting 73 meter AS Hosting is sinds 2000 actief op de hostingmarkt. AS Hosting biedt naast standaard ...
Machiels Advocaten Machiels Advocaten 129 meter Erg duidelijk, vriendelijk, accuraat en denken graag mee.
Arrix - Drachten Arrix - Drachten 350 meter De enige echte mkb autoriseerder van het Noorden
WE Mediation WE Mediation 450 meter
Back to Bizniz Back to Bizniz 610 meter
JacFriesland JacFriesland 804 meter Goed, betrouwbaar & snelle levering van het bedrijf.
Sligro Drachten Sligro Drachten 987 meter Het was rustig en de anderhalve meter afstand was goed te bewaren , personeel was rus...
Sixty82 Sixty82 996 meter SIXTY82 is a British, Dutch and French alliance of innovative industry leaders in the...
CompactOnline online een factuur maken CompactOnline online een factuur maken 1 km Zelf een factuur maken, was nog nooit zo eenvoudig. Ready, Set, Go!
Cadix Cadix 1 km Cursus BIM Coördinator met Navisworks gehad. Prima cursus, goede en duidelijke uitleg...
Vlaggen Unie Vlaggen Unie 1 km Vlaggenmast keurig geplaatst na afspraak. vlotte levering, prima overleg.
EEFinance EEFinance 2 km EEFinance Do what you do best & I’ll take care of the rest Voor uw boekhouding, jaa...
Progatech telecom Progatech telecom 2 km Vertaald door Google Topservice Origineel Top service
AdviesNet - Jouw kloppend hart in geldzaken AdviesNet - Jouw kloppend hart in geldzaken 2 km AdviesNet is jouw kloppend hart in geldzaken. Wij zijn Raadgevers in Hypotheken, Verz...
Gastouderopvang Dolci Bambini Angela Gastouderopvang Dolci Bambini Angela 2 km Welkom op mijn Facebook pagina Gastouderopvang Dolci Bambini Angela
Alertec ZZP Alertec ZZP 2 km Wij bemiddelen tussen ZZP-ers en opdrachtgevers. Ons doel is het ontzorgen van beide ...
Philips Consumer Lifestyle Philips Consumer Lifestyle 2 km Achterlijke werkgever ontslaan je nadat je een auto ongeluk gehad hebt en vervolgens ...
SportStroom SportStroom 3 km Sportstroom is op een fantastische manier de toezeggingen, die naar Tennisschool Frie...
Recensies
Heel Wat Jaren Lid Geweest Van Deze Club Altijd Mijn Rekening Netjes Betaald Elkaar Jaar Force Verhogingen Je Krijgt Geen Factuur Toegestuurd In Het Email Adres Wat Je Hosted.Zeer Dreigende Emails Met Betalings Herinnering Terwijl Wettelijke Factuur Termijn Van 30 Dagen Nog Geen Een Voorbij Is Maar In Het Oude Email Adres Wat Je Bij Aanmelding Gebruikte Wat Misschien Allang Achterhaald Is Factuur Krijg Je Niet Per Post Dit Jaar Betaal Ik Nog Maar Volgend Jaar Zeg Ik Zeker Bij De Arrogante Club Op. Mijn Advies Voor Mensen Die Een Domein Willen Hosten Doe Dit Niet Bij Dit Bedrijf Maar Bij Een Bedrijf Waar Klant Wel Koning Is En Geen Nummertje.
Betaalde ooit voor een simpele website 35 euro per jaar. Door je jaren heen werd dit steeds hoger tot 80 euro. Vorige jaar schijnbaar een extreme prijsverhoging doorgevoerd. Ik moet nu 160 euro betalen. De e-mail van hun opgezocht, het blijkt ergens halverwege hun nieuwsbrief genoemd te staan. Nog nooit meegemaakt met een bedrijf, ik moet nog uitzoeken hoe dit juridisch zit. Ik vraag me af of zulke hoge prijsverhogingen zijn toegestaan zonder toestemming van de klant.
Waardeloze service!! Al sinds 2009 klant bij dit bedrijf. Nu wordt ineens besloten om per 2021 de kosten met bijna 100% te verhogen. Ik heb hier als trouwe klant van 12 jaar niet voor gekozen, maar het is 'take it, or leave it'. 'U kunt gewoon opzeggen meneer'. Echt top service om zo met je trouwe klanten om te gaan! Kansloos!
Niet flexibel. Geen uitleg over de verdubbeling van abonnement. Gelijke abonnementen, ongelijke bedragen enz. Opzeg- mogelijkheid onduidelijk. Aanmelden eenvoudig met een mail, maar opzeggen alleen met een moeilijke procedure met oude vergeten passwords enz. Ontkennen dat een mail over opzeggen ontvangen is en zo lang wachten, dat er weer een nieuwe termijn loopt. Oppassen dus. Een negatief advies en waarschuwing is op zijn plaats.
Helaas SoHosted, ik zal hier in ieder geval nooit meer een website onderbrengen. Ineens de prijs verdubbelen!?! En het was al niet goedkoop. €120 per jaar ex btw nu! Voor een hele simpele kleine website...belachelijk. Jullie prijzen je volledig uit de markt zo. Oh ja, het was wel gecommuniceerd zeggen ze. in februari ergens 1 mailtje... sorry die heb ik net even gemist Zal mijn klanten even mailen dat ze 100% meer gaan betalen, kijken hoeveel ik er over houdt ::. Overigens recentelijk toevallig een paar websites bij een andere hostingpartij ondergebracht ter test en dat bevalt erg goed goed bereikbaar en snelle reactie en betaal daar ongeveer 1/4de van de prijs van hier.
Ben al jaren klant van Sohosted. Heb ook verschillende domeinnamen geregistreerd via hun. Bijna geen problemen gehad. 1x en dat was mijn fout waardoor de website niet goed ging werken, maar met hulp van Sohosted was het verholpen.
SoHosted heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. Er word snel gereageerd en je word nagenoeg altijd geholpen bij de vragen die je stelt. Ze zijn ook absoluut niet beroerd mee te denken op verschillende vlakken en laten ook hun technische kennis duidelijk zien. Wanneer je er niet uit komt, op wat voor gebied dan ook, dan staan ze voor je klaar en komen ze met een oplossing of denken met je mee om gezamenlijk tot een oplossing te kunnen komen. Zeer tevreden klant van SoHosted, en beide hun service als hun klantenservice spreken boekdelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid