facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VK Solutions

Info

VK Solutions is een motorgarage in Aalsmeer die is gespecialiseerd in motorfiets onderhoud van Honda, Yamaha, Suzuki en Kawasaki.

Geschiedenis

Wanneer u in de buurt van Aalsmeer woont, en u bent op zoek naar onderhoud van uw motorfiets dan kunt u bij mij terecht.
Naast mijn werk als brandweerman verhuur ik mijzelf al een aantal jaren aan diverse motorzaken als monteur. Intussen heb ik aan huis een goed ingerichte motorgarage, waar het mogelijk is om alle voorkomende werkzaamheden aan een motorfiets uit te voeren.
Ik ben gespecialiseerd in de japanse merken, maar in overleg zijn europese motoren ook welkom.
Kijk voor een impressie en meer informatie op www.vetteklauwe.nl

Trefwoorden: motoronderhoud, onderhoud motoren, motorfietsonderhoud, motorfietsen, Moto Guzzi, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, motorgarage



"Gespecialiseerd in motorfietsen. Geen bromfietsen of motorscooters. Alleen op afspraak!"
Adres: Oosteinderweg 109 ws2, 1432 AG Aalsmeer
Telefoonnummer: 0655590775
Stad: Aalsmeer
Route: Oosteinderweg 109 ws2
Postcode: 1432 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEBO Scooters DEBO Scooters 4 km Meerdere keren mijn Derbi schakkelbrommer gebracht in het verleden. Bobine leek stuk ...
Recensies
Veel kennis, gaat vakkundig te werk en rekent eerlijke prijzen. Top!
Erik heeft veel kennis van zaken. Dat geeft vertrouwen. Hij geeft een heldere uitleg met betrekking tot zijn 'diagnose' en zorgt ervoor dat je fiets weer topfit is voor vele kilometers. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
Ik kom er al jaren, werkt op afspraak en komt ook afspraken na. Er wordt mee gedacht en als er een keer een dingetje is wordt dat netjes opgelost. Gewoon goed werk, zowel aan oude motorfietsen als recente exemplaren.
Ik kom er al jaren. Bestel mijn motorbanden op internet, laat ze opsturen naar VK. Krijg een appje van VK als ze er zijn en vervolgens worden ze er om gelegd voor een nette prijs. Losse velgen of onder de motor, geen probleem. Bij al die keren nog geen kras op mijn velgen. Er wordt dus secuur gewerkt.
Late review maar super aardige liefhebber die gelijk ook wat controles deed bij mijn motor terwijl ik alleen voor banden kwam. Aanrader.
VK vuile klauwen staat voor super kwaliteit en onderhoud voor je motor, Eric top monteur, wordt er heel blij van.
Super service voor een uitstekende prijs, ik laat mijn banden altijd vervangen bij Erik onder het genot van een kop koffie.
Vriendelijke eigenaar met meer dan voldoende kennis van diverse merken motoren. En dat alles voor zeer redelijke prijzen....top
klopt. anoniem bellen is ontstaan door mensen zoals U.
Handig kerel, vriendelijk en niet duur! Dikke vette aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid