facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEBO Scooters

DEBO Scooters

Info

De scooter specialist van Aalsmeer en omgeving!

U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, onderhoud, reparaties, customizen en een nieuwe scooter!!



"Debo Scooters is in 2010 opgericht door twee ervaren scootermonteurs.Wij hebben momenteel een moderne grote showroom en een super team dat garant staat voor een uitstekende en snelle service!Wij kunnen u helpen met het vinden van de ideale nieuwe of tweedehands scooter. Maar ook met het repareren van uw huidige scooter of het customizen hiervan.Ook is het mogelijk om een nieuwe scooter te financieren, een test rit te maken en, als deze op voorraad is, binnen 24 uur rijklaar af te leveren. Hetzelfde geld voor reparaties, schade herstel en customizing van je scooter.Kom langs en maak kennis met ons uitgebreide assortiment, onze uitstekende service en ons professionele advies."
Adres: Schinkeldijkje 10 Loods 11, 1432 CE Aalsmeer
Telefoonnummer: 020-3375489
Stad: Aalsmeer
Route: Schinkeldijkje 10 Loods 11
Postcode: 1432 CE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Scooters Amsterdam, Scooter winkel, J&D Scooters, Scooterzaak Hoofddorp, Debo auto's, Scooters Lisse, Scooterwinkel Amsterdam, Van Nieuwkerk Scooters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VK Solutions VK Solutions 4 km Veel kennis, gaat vakkundig te werk en rekent eerlijke prijzen. Top!
Recensies
Meerdere keren mijn Derbi schakkelbrommer gebracht in het verleden. Bobine leek stuk te zijn waardoor hij niet starten, vervolgens vervangen waarbij de draden blijkbaar niet goed zijn bedekt met electro tape. Hierbij is tijdens het rijden in de regen weer een storing ontstaan waarna mij brommer onder spanning kwam te staan en ik meerdere male geëlektrocuteerd ben. Na dit aangekaart te hebben hebben ze er een nieuwe op gezet en is het weer voorgevallen ook kreeg ik nogmaals de rekening. Als 17 jarig jochie was ik een makkelijk object om geld af te troggelen.
Geweldige zaak om daar te komen,was gevallen met m.n scooter deed het helaas niet meer,de zaak gebeld heeft hem bij mijn thuis opgehaald om half 1 en om 4 uur kon ok hem weer ophalen.Ben heel erg tevreden zij hele vriendelijke mensen.Voor nu en nog er eens.Het is een aanraden deze zaak.
Na wat rompslomp met het aankopen van een 2e hands Vespa waar Debo niets aan kon doen een andere Vespa gekocht. Volledig opgeknapt. Goede service!
Meer dan tevreden! Fijne scooter gekocht hier en bij problemen was alles binnen een dag weer opgelost
Super service Bij aankoop van mijn nieuwe scooter uitstekend geholpen door de medewerkers van Debo Scooters. Ook tijdens de onderhoudsbeurten wordt er altijd meegedacht door het vriendelijke personeel.
Mooie grote zaak. Goede nette service.
Hier tijdje geleden alweer een occasion scooter gekocht met de nodige ellende in de garantieperiode. Bedrijf maakt op mij een allerminst betrouwbare indruk een kennis van mij had onlangs een zelfde ervaring. Voor onderhoud etc. heb ik inmiddels voor een ander bedrijf gekozen en dat is een verademing.
Mooie werkplaats, deskundig personeel en snel geholpen. Service beurt voor mijn Piaggio New Fly gehad en hij loopt weer als een zonnetje. Heel blij mee. Ga zo door mannen!
Ongelofelijk goed, vanochtend telefonisch contact gehad, direct was mij een volledige offerte gestuurd en is een scooter voor mij op naam gezet, en hebben ze de scooter zelfs nog speciaal na werktijd bij mij thuis afgeleverd. Geen gedoe, gewoon goed! Dankjulliewel Naud en Jeffrey!!!
Nette werkplaats, nette zaak waar mijn scooters al jarenlang vakkundig worden gerepareerd. Zeer vriendelijke mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid