facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vity's BistrotBar

Vity's BistrotBar

Info

Een Franse bistro en wijnbar waar u welkom bent voor een goed glas wijn en lekker eten. Even aan de bar of uitgebreid aan een gezellig tafeltje. Van het einde van de middag tot later in de avond.

Geschiedenis

Een Franse bistro en wijnbar waar u welkom bent voor een goed glas wijn en lekker eten. Even aan de bar of uitgebreid aan een gezellig tafeltje. Van het einde van de middag tot later in de avond.
Ook de kaart is anders, met uitnodigende bar bites en een wisselend bistromenu, bereid met dagverse ingrediënten. Groente is de basis van het menu, u kiest bij elk gerecht zelf uw vlees, vis of extra groente. Lekker modern, maar wel met een Franse twist. Dat is en blijft onze favoriete keuken. Kom genieten van mooie wijnen, bubbels, oesters en andere lekkernijen in een jazzy, loungy sfeer.

Adres: Nieuwstad 32, 1381 CC Weesp
Telefoonnummer: 0294 413 529
Stad: Weesp
Route: Nieuwstad 32
Postcode: 1381 CC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 23:00
Zaterdag: 15:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meyers CuliCafe Meyers CuliCafe 174 meter Super leuke avond gehad! We vierden de verjaardag van mijn vrouw met een 5 gangendine...
Recensies
Gisteren genoten van de tapasbox van Minevitus. Veel variatie en ruim voldoende. Er zat een handgeschreven handeling bij van de Chef! Kortom een echte aanrader.
Heerlijk gegeten!! Mooie gerechten, heerlijke wijnen. Er wordt goed rekening gehouden met allergieën en wensen. Zeer vriendelijke bediening. Een aanrader!
Met alle genoegen 5 sterren, wat een verademing om hier te eten. Inventieve gerechten en gastvrije bediening.
Super lekker eten, personeel heel aardig. Lekker terras ook, zeker een aanrader!
Prijs kwaliteit net aan. Wijn prima, kaasplankje prima. Gewoon tevreden
Heerlijk gegeten een genot om weer even verwent te worden
Als je zoekt naar een knus en authentiek restaurant met een culinaire kaart, dan moet je Minevitus bezoeken. Goede bediening en verassende bijpassende wijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid