facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meyers CuliCafe

Info

Meyers CuliCafe

Geschiedenis

Meyers CuliCafé is een restaurant te Weesp waar U (h)eerlijk kunt genieten van een diner.

Door de Michelin onderscheiden met een BIB GOURMAND ( de enige in Weesp ) .
(al 10 jaar op rij)
In de zomer hebben wij een terras aan het water.

Onze openingstijden:
Diner ( keuken geopend : Dinsdag tot en met Zondag vanaf 17:00 uur.

Op Maandag zijn wij gesloten.



"Een gezellig familierestaurant in het centrum van de Vechtstad Weesp. Eigenaar Robert en Mendy Meijers geven je een warm welkom, goede service en een no-nonsense menu. Neem een kijkje op onze website voor de uitgebreide menukaart, er staat zeker iets lekkers bij. Indien allergieën of dieet voorkeuren, laat het ons weten en we zoeken naar een Culinair hoogstandje speciaal voor jou . De keuze is aan jou, maar je kunt er zeker van zijn dat je een bijzonder gerecht voorgeschoteld krijgt. Prijs en kwaliteit staan perfect in verhouding, een fijne avond uit; gegarandeerd!"
Adres: nieuwstad 84, 1381 CD Weesp
Telefoonnummer: 0294415463
Stad: Weesp
Route: nieuwstad 84
Postcode: 1381 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vity's BistrotBar Vity's BistrotBar 174 meter Gisteren genoten van de tapasbox van Minevitus. Veel variatie en ruim voldoende. Er z...
Recensies
Super leuke avond gehad! We vierden de verjaardag van mijn vrouw met een 5 gangendiner en een mooie rode wijn. Vriendelijke bediening en de gerechten waren gewoon goed. Leuke sfeer in een volle zaal. Het was voor ons een leuke ontdekking en ik vermoed dat we hier wel vaker gaan komen.
Het niveau van het eten is goed. Laat je niet door het woord café misleiden. Het niveau stijgt ruim boven een gemiddeld eetcafé uit. Het heeft de kwaliteit en inrichting van een prima restaurant. De opmaak van het eten is mooi. Hier wordt duidelijk veel aandacht aan besteed. De smaak en bereiding van het eten is goed. Kleine misser met de Dame blanche met gefrituurd ik ijs. De smaak van het frituurvet overheerste in de paneerlaag.
Was een eerste kennismaking met dit restaurant. Ik had op IENS een score 9 gezien en mijn verwachtingen werden helemaal waargemaakt. Vanwege het mooie weer buiten op terras boven de gracht met waterlelies gezeten. Vriendelijke oplettende bediening en het belangrijkste: de kaart. Voldoende en afwisselende gerechten. Wij bestelden alledrie iets anders in 3 gangen. De 9 gerechten waren zowel qua presentatie, hoeveelheid en SMAAK uitstekend. In tijden niet zo lekker gegeten in een restaurant en met prima prijs-kwaliteitverhouding.
Een verassing om te eten. Een klein restaurant maar voldoende ruimte om de tafels. Een gezellige inrichting en verlichting, alles ziet er verzorgd uit. Een warm ontvangst en zeer vriendelijke gastvrouw. Ondanks dat er een groep binnen kwam, was er aandacht voor ons. De borden zagen er mooi opgemaakt uit. En alles smaakte heerlijk. Een hele goede prijs kwaliteit verhouding. De menukaart is veelzijdig. Het 4 gangen menu van de chef krijg je apart op een menukaart. Dus je hoeft niet te denken' wat was het ook alweer?'. Kortom een aanrader voor een feestelijk etentje.
Echt een heerlijk restaurant met originele schotels aan een goeie prijs. We hebben genoten van het buitenterras aan het water samen met de huiswijn die een uitstekende selectie bleek. Ook een hele fijne bediening, kortom een zeer aangename ervaring.
Super lekker eten. Goeie bediening Super behulpzaam en aardig personeel. Je betaald wat maar dan heb je ook wat...!!! Goed eten voor een goeie kwaliteit staat garant.
Gisteren hebben we thuis een feestdiner gehad, ter ere van een verjaardag in Coronatijd, met een afhaalmenu van Meyers. Het was heel erg lekker en tiptop verzorgd. Aanrader in bizarre tijden.
40 jarig huwelijks feest van mijn ouders gevierd, leuk ontvangen vriendelijk personeel, en het eten was erg goed. Een hele gezellige avond gehad
Alles klopt in dit restaurant. Fantastisch lekkere en leuk gepresenteerde gerechten, servicegericht personeel en fijne plek aan het raam. Goede huiswijn.
Knus restaurant, heerlijk eten, gezellige bediening. Prettige sfeer om lekker te genieten van de mooi opgediend gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid