facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visumbureau C&E Embassy Express

Visumbureau C&E Embassy Express

Info

Bemiddelings & adviesbureau voor visa en legalisaties bij alle ambassades tegen gangbare schappelijke tarieven. Kantoor in Amsterdam en Bunschoten.

Geschiedenis

het verzorgen van visa en legalisaties op documenten bij ambassades in Nederland en België voor Nederlandse particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Adres: Energieweg 14 E, 3751 LT Bunschoten
Telefoonnummer: 0643019229
Stad: Bunschoten
Route: Energieweg 14 E
Postcode: 3751 LT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Embato Embato 191 meter EMBATO uw gids op het gebied van energietransitie
Ingrid Academy Ingrid Academy 868 meter Super interessante en goede training gehad. Veel geleerd, met humor en toegespitst op...
A-Key A-Key 1 km Geen financiële middelen en een tekort aan tijd om uw idee een start te geven? Wij bi...
Makelaar Kay Koelewijn Makelaar Kay Koelewijn 2 km Makelaar Kay Koelewijn is een zelfstandig makelaar van Snel Era makelaars.
Meerwaerde Meerwaerde 2 km Zeer tevreden! Goed geholpen door de heer P. van der Horst met de aanvraag van mijn e...
Presstige Public Relations Presstige Public Relations 2 km Goed bedrijf, weten wat ze doen.
BNI Ambitie - Bunschoten/ Spakenburg, Nederland BNI Ambitie - Bunschoten/ Spakenburg, Nederl... 3 km BNI Ambitie is een nieuw op te zetten chapter in Bunschoten-Spakenburg, wij willen lo...
Recensies
Sinds wanneer krijg ik drie mails en ik heb geen visum aangevraagd en hoe geraak je aan mijne mailbox . Wat er de laatste tijd afspeelt op internet loopt echt de spuitgaten uit .
Moest voor ons beide visum hebben voor drie maanden Thailand. Dacht dat ik alles bij anwb winkel kon inleveren enz! Dus nu niet meer, kan alleen digitaal ! Heb alle benodigde papieren afgedrukt en meegenomen naar Den Haag, wat een gastvrijheid! Binnen tien minuten vier keer gevraagd of ik al werd geholpen! Alles werd ingescant , wat een geduld!! Ik ben 70 zag er tegenop, maar weet waar ik volgende keer moet zijn . Geweldig!!! En voor de €160 zoals afgesproken voor 2 visa , mocht zelfs geen fooi geven!! De visa kwamen binnen via beveiligde link, na een week zoals beloofd!!
Wat een afzetters... 70€+ voor een visum die je op het vliegveld in Egypte voor 25€ kan kopen... Het is dat ik hier al meerdere keren ben geweest maar kan begrijpen dat mensen hier intrappen die hier voor het eerst heen reizen..
De meest afschuwelijke mensen werken hier. Visum aanvragen voor Japan, 4x genegeerd, 3x het deksel op mijn neus gekregen dat ik "foute documenten" heb verstuurd en dan nog eens 200€ moeten betalen voor wat? Heb nog niet eens een visum gekregen na 12 dagen. Ik raad niemand dit aan.. er zijn betere oplossingen dan deze brolsite te gebruiken. Echt degoutant.
Ik heb een visum aangevraagd voor Ghana. Ik was tevreden over de service van Gregory. Hij heeft zijn best gedaan en alles snel geregeld. Als je goed alles duidelijk leest, zal je niet voor onverwachte kosten komen te staan.
SCHANDALIG! De informatie omtrent de prijs op hun website is zeer vaag. De communicatie verliep stroef, wanneer ik een vraag stelde over de prijs kreeg ik geen mail terug. Ik dacht dat ik €170 zou moeten betalen voor een Chinese visum. Uiteindelijk kwam ik daar aan en kreeg ik een factuur van €380... Toen ik reclameerde konden ze wel nog €50 aftrekken... Pure afzetterij als je het mij vraagt. De consulaire kosten zijn +- €130 als je naar de ambassade gaat en toch kreeg ik een totaal bedrag van €380... Oneerlijke handelspraktijken jegens consumenten. GA HIER NIET BINNEN
1 ster is al teveel voor deze misleidende organisatie, het is van de gekken dat je hier geen recht hebt op bedenktijd of terugdraai acties, de website is lekker klungelig onoverzichtelijk gemaakt, en je moet eerst de documenten insturen voordat je prijs is bepaald, in de voorwaarden staan allerlei sluwe manieren die je nooit kunt nakomen, dus betalen moet je dan alsnog! Heel erg jammer Visumcentrale, jullie gooien roet in onze vakantie, 185,- voor 3x Turkije normale prijs 23,- p/p
Dit is een ongelooflijk slechte organisatie die onacceptabele hoge kosten in rekening brengt voor een visum naar China voor 4 personen totaal: €1440,23. Deze organisatie is in samenwerking met het bedrijf Travel counsellors die ons deze organisatie Visum Centrale had aangeraden. Ik kan hierover zeggen dat dit oplichterij is. Een visum kan en hoort niet zulke hoge kosten te bevatten. Daarnaast is de afhandeling zo slecht en de website is heel onduidelijkDit zorgt ervoor dat er meer kosten in rekening gebracht kunnen worden. Navragen bij andere Chinagangers heeft geleerd dat bij andere visumcentrales de kosten veel lager zijn en afhandeling binnen drie dagen wordt voltooid. 1 ster is nog te veel voor deze organisatie.
Schandalige oplichterij. Ik heb spijt dat ik al deze reviews niet eerder heb gelezen en hierin ben gestonken. Wij kregen een bevestigingsmail dat ons ESTA visum was "goedgekeurd". Op de luchthaven bleek het visum niet geldig te zijn. Visumcentrale gebeld en zij weigeren onze aankoop te compenseren of enige vorm van verantwoordelijkheid.
Slechte service. Als je belt hang je 15 minuten aan de lijn. Documenten ruimt op tijd gestuurd en toch is het hun niet gelukt om mijn passport te retourneren via de goedkoopste manier, maar moest nog extra belachelijke hoge kosten gaan maken om mijn passport op tijd terug te ontvangen. Veel te duur. Nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid