facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ingrid Academy

Ingrid Academy

Info

Trainingsbureau Ingrid Nagel gelooft in de kracht van communicatie. Omdat we geloven dat in alles wat je denkt, doet en onderneemt communicatie de sleutel is. Trainingen, workshops over presenteren en communiceren. Loopbaanadvies voor jouw carrière.

Geschiedenis

Bij heel veel leuke organisaties mogen wij jou als medewerker trainen. En dat doen we graag. We helpen je om beter te presenteren en communiceren. En ook als er geen plek meer voor je is (om wat voor reden dan ook) helpen we je!
Hoe?
Wij bieden drie outplacementprogramma's aan en het is best stoer dat negen van de tien mensen die wij begeleiden uitstroomt met een nieuwe baan!

Inmiddels zijn wij een vaste waarde voor vele organisaties wanneer zij graag getraind worden in presentatie- en communicatievaardigheden. Of dit nu een training Klantgericht handelen of een training Professioneel presenteren is. Van een workshop 'Zo kom je in de media' tot een op maat programma 'Consultancy Selling' waarbij het voeren van een goed gesprek, klantbenadering en presentatie centraal staan. Van politici, medewerkers, dominee's, managers en ceo's. Wij ontwikkelen talent.



"Start jouw groei. Kom trainen. Ervarend leren staat centraal. Live in de Academy. Het Trainingsbureau voor professionals met tenminste hbo- werk- en denkniveau. Trainingen.Next Level Program.Maatwerk.Communicatie. Schrijven. Presenteren. Tien Management.Hoe groei jij?Alles is Communicatie."
Adres: Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten
Telefoonnummer: 0337370459
Stad: Bunschoten
Route: Kronkels 5a
Postcode: 3752 LM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 13:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Into Academy, School voor Communicatie, Into academy stap, Into Academy Balansdag, Next level program, Vacature communicatie Coach
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visumbureau C&E Embassy Express Visumbureau C&E Embassy Express 868 meter Sinds wanneer krijg ik drie mails en ik heb geen visum aangevraagd en hoe geraak je a...
Embato Embato 905 meter EMBATO uw gids op het gebied van energietransitie
Makelaar Kay Koelewijn Makelaar Kay Koelewijn 1 km Makelaar Kay Koelewijn is een zelfstandig makelaar van Snel Era makelaars.
A-Key A-Key 1 km Geen financiële middelen en een tekort aan tijd om uw idee een start te geven? Wij bi...
Meerwaerde Meerwaerde 2 km Zeer tevreden! Goed geholpen door de heer P. van der Horst met de aanvraag van mijn e...
Presstige Public Relations Presstige Public Relations 2 km Goed bedrijf, weten wat ze doen.
BNI Ambitie - Bunschoten/ Spakenburg, Nederland BNI Ambitie - Bunschoten/ Spakenburg, Nederl... 3 km BNI Ambitie is een nieuw op te zetten chapter in Bunschoten-Spakenburg, wij willen lo...
Recensies
Super interessante en goede training gehad. Veel geleerd, met humor en toegespitst op ons werkterrein. Een aanrader dus!
Je kunt het in alle situaties in je leven toepassen. Erg leerzaam voor je eigen ontwikkeling! Fijne manier van leren door verschillende facetten. Echt een aanrader!
Heerlijk om mijn geheugen en kennis weer eens op te frissen!! Niet meer twijfelen over d'tjes en t'jes, maar zeker zijn van je zaak.
De training Presentatie ontwerpen is misschien net te kort om voldoende te oefenen met stijlfiguren, de boodschap/ slagzin en QandA, maar biedt een goede basis om om verder te borduren op de opgedane kennis
Door concrete voorbeelden kan ik meteen aan de slag als Online Communicatiespecialist. Ingrid heeft alles pakkend verteld, mijn aandacht bleef er goed bij!
Klaar zitten om je presentatie te gaan schrijven en helemaal blij worden van de input die je kreeg tijdens de cursus 'Presentatie onwerpen' bij Into Academy - zo mooi kan het leven zijn!
Hét trainingsbureau om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Mooie getalenteerde mensen heten je meer dan welkom, je wordt gezien en er wordt met je meegedacht. De leerzame trainingen steken goed en afwisselend in elkaar en uit de Online Academy is via e-learning voor en na de training veel inspiratie te halen. Trainen is bij de Into Academy echt een feestje!
Op verrassende inspirerende wijze achter je verborgen talent komen, door na te denken over kwaliteiten en waarden. Janneke is een motivator die je laat reflecteren.
Hele fijne en veilige manier om te leren over feedback en het toepassen hiervan!
De leergang aantrekkelijk schrijven gevolgd bij de Into Academy. Veel eye openers en tips ontvangen die ik meteen toe heb kunnen passen. De trainster neemt de tijd en voelt goed aan waar de behoefte ligt. Hele fijne leerzame trainingen gehad. Dank jullie wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid