facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visrokerij Smeding

Visrokerij Smeding
Adres: Rondweg 34, 1976 BW IJmuiden, 1976bw IJmuiden
Telefoonnummer: 0255511574
Stad: IJmuiden
Route: Rondweg 34, 1976 BW IJmuiden
Postcode: 1976bw


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 17:00
Dinsdag: 05:00 - 17:00
Woensdag: 05:00 - 17:00
Donderdag: 05:00 - 17:00
Vrijdag: 05:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Beste kibbeling IJmuiden, Visafslag IJmuiden, Beste viswinkel IJmuiden, Viszaak IJmuiden, Halkade IJmuiden winkels, Smeding Viskar, Visaanvoer IJmuiden, Van Es, IJmuiden Menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ATL Seafood ATL Seafood 921 meter Za-lig! Prima assortiment, keurig geleverd, en topkwaliteit vis! Aanrader!
Recensies
Viswinkel Smeding in IJmuiden heeft gedurende anderhalf jaar mijn verwachtingen keer op keer overtroffen met hun uitstekende service en smaakvolle kibeling. Ik ben van mening dat mijn algemene ervaring een solide 8/10 verdient. De kibeling bij Viswinkel Smeding is werkelijk voortreffelijk. De vis is altijd vers, perfect gekruid en voorzien van een heerlijk knapperig laagje. De royale porties zorgen ervoor dat ik altijd voldaan de deur uitga. Ik kan altijd rekenen op constante kwaliteit en een heerlijke smaakbeleving. Daarnaast is Viswinkel Smeding de perfecte plek om tijdens een dienst van de IJmuider Reddingsbrigade een heerlijke lunch te halen. Wanneer we in onze Reddingsbrigade kleding en met onze voertuigen arriveren, worden we altijd hartelijk begroet door zowel klanten als personeel. Deze warme ontvangst maakt de soms best zware diensten weer de moeite waard.
Heerlijke gerookte en gebakken vis, probeer vooral de zalmbuik, super mals en lekker vet! Je kunt hier ook prima zitten in gezellige jaren 50 rocknroll bankjes.
Kibbeling menu gegeten voordat we met de overtocht naar Newcastle gingen..Porties zijn zo groot dat je het avondeten kan overslaan! Top zaak,Beste viszaak van ijmuiden!
Heerlijke losse bediening puike vis , ik ga hier vaker komen.
Heerlijke vis gegeten samen met mijn vriendin die er al jaren komt..voor mij was het de 1e x, maar zeker niet d ed laatste x..een aanrader dus!
Kom hier eigenlijk al jaren met veel genoegen en elke keer stel ik mijn wensen op verschillende vlakken iets bij ...maar nu heeft die sjagerijnige oude dame het laatste zetje gegeven,ongeïnteresseerd en verre van klantgericht. Paling was top .. de makreel droog en ver van hoe het ooit was. Succes en al het beste gewenst.
Lekkere vis en gezellig personeel.
Voor heerlijk versgebakken vis van goede en zeer smakelijke kwaliteit. Als je in de buurt bent, absoluut een keertje langsgaan, dit wil je niet missen. En een grappig feit, je vis wordt geserveerd in een vis-bakje
Lekkere visproducten voor een faire prijs. Echt genoten, ik had niet zo een grote portie vers gebakken gamba's verwacht voor deze prijs.
Vis fantastisch en dan doet de sfeer er niet toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid