facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visrestaurant Waddenvis

Visrestaurant Waddenvis
Adres: Grote Bredeplaats 17, 8861 BA Harlingen
Telefoonnummer: 0517430511
Stad: Harlingen
Route: Grote Bredeplaats 17
Postcode: 8861 BA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:00
Dinsdag: 12:00 - 19:00
Woensdag: 12:00 - 19:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 12:00 - 19:00
Zaterdag: 12:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Visrestaurant Harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CAFE RESTAURANT 'T NOORDERKE CAFE RESTAURANT 'T NOORDERKE 102 meter Kleine diner kaart . Ziet er wel verzorgt uit . Eten was koud uitgeserveerd maar is p...
Edwards vishandel. Edwards vishandel. 121 meter Heerlijk, knapperige kibbeling gehad. Grote porties voor een nette prijs.
Visrestaurant De Tjotter Visrestaurant De Tjotter 339 meter Als je voor een echt vakkundig en goed op smaak gebrachte visschotel gaat,heb je maar...
Harlinger Viskraam Harlinger Viskraam 482 meter Vitamine zee
Urker vishuis Urker vishuis 665 meter Wat een heerlijke ontdekking in Harlingen. Aanbevolen door een erg vriendelijke expos...
Nina's Vishandel Nina's Vishandel 2 km Correct maar niet heel vriendelijk. Vis was lekker en prijzig.
Recensies
Het eten was opzich wel goed gekruid, het enige is dat ik super ziek ben geworden van de plate Kibbeling. Had het savond rond 17:00 besteld, na een uurtje begon het in mijn buik te rommelen. Geen 10 minuten laten kwam het er via de verkeerde kant uit. Het is nu 00:00 en ben nog steeds aan het overgeven. Misschien heb ik net de verkeerde Kibbeling gegeten, ik ga er in iedergeval niet meer heen.
Vandaag tijdens de Tall Ships Races ontzettend lekker gegeten met ontzettend vriendelijke bediening die ondanks de drukte heel snel onze bestelling op tafel bracht. Kibbeling zoals het altijd en overal zou moeten zijn en frietjes tor de laatste knapperig en zacht van binnen. En dan ook nog zeer betaalbaar. Een Topzaak dus !!!!!!
We wilden daar gaan eten, zaten daar een half uur op terras buiten, bediening liep er gewoon heen en weer en het was er ook niet echt druk, maar we werden gewoon overgeslagen en niet bediend, dus maar weggegaan en ergens anders gegeten. Eigenlijk niet eens een ster waard.
Topplek! Leuke eigenaar, vriendelijk en gastvrij. Ik moest even wachten daar en dat vonden ze geen probleem. Bedankt!!
Goede vis..Goede service en altijd een gastvrij ontvangst..Eten: 5/5
Bedankt voor de vriendelijke bediening Agnes, en de heerlijke kibbeling.Eten: 4/5
Vriendelijke bediening en onze fish and chips was heerlijk. Echt een aanrader
De Waddenvis lijkt op een gezellig visrestaurantje, maar niks is minder waar. We wilden alle vier een garnalencocktail, maar werden teleurgesteld, want er was er nog maar een dacht hij. Na het te hebben nagevraagd, kon het toch wel. Waarschijnlijk hebben ze die ene garnalencocktail verdeeld over 4 glaasjes, want veel was het niet. Alles wat op de kaart staat wordt gefrituurd en dat niet eens fatsoenlijk. Mijn schoonmoeder had een gefrituurde schol, die bijna van het bord afkrulde en waar nauwelijks visvlees aan zat, vooral een dikke, harde laag van het frituren. Bij de vismix werden onder andere Black tiger garnalen beloofd, helaas niet op het bord te vinden. Personeel leek aanvankelijk erg vriendelijk, maar later bleek dit ook een fars. Deze CAFETARIA is zeer af te raden!!
Personeel heel vriendelijk, lekkere gerechten met en glas wijn of bier voor een lunch op het terras, gezellig
Meer dan 10 minuten gewacht tot de bediening onze bestelling op zou nemen. Bediening liep meerdere malen langs, maar niemand kwam naar ons toe. Uiteindelijk weggegaan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Visrestaurant Waddenvis met het openbaar vervoer


Harlingen, Havenplein 150 meter
199
71
99
Harlingen, Havenplein 180 meter
199
71
99
Harlingen, Veerbootterminal 180 meter
199
71
99
Harlingen, Veerbootterminal 190 meter
71
Harlingen, Veerbootterminal 200 meter
199
99

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid