facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visrestaurant 't Pakhuus

Visrestaurant 't Pakhuus

Geschiedenis

Het enige gespecialiseerde visrestaurant op Texel gelegen aan de havenkade van Oudeschild. Alle belangrijkste klassiekkers staan op de menuKaart, van garnalencocktail tot Fruits de Mer. Daarnaast kunnen wij lokaal veel heerlijke ingrediënten verkrijgen zoals Texels lam, weiderund, fruit, noten en zuivel. De perfecte basis voor een smakelijke "Waddenkeuken".

De sfeervolle inrichting is zowel geïnspireerd op vroeger (industrieel) als de mooie design suites boven. Een heerlijke plek voor iedereen om een middag of avond door te brengen onder het genot van lekker eten en drinken.

U bent allen van harte welkom!

Een weetje:

't Pakhuus en de de molen van Oudeschild, de Traanroeier" stonden in de 18 eeuw nog in de Zaanstreek.Twee concurrenten uit die tijd Keijser&co en Kikkert&Zn kochten in 1900 beide een industrieel pand om op Texel weer op te bouwen voor de opslag en malen van graan. De nog volledig intact zijnde balkenconstructie van 't Pakhuus dateert ongeveer uit 1680.




"Located in one of the most beautiful places on the island, with a fantastic view over the harbor of Oudeschild, stands Restaurant 't Pakhuus. As a fishlovers destination, at 't Pakhuus our menu offers a wide variety of fresh fish and shellfish, especially those originating from the North and Wadden Sea. The restaurant accommodates up to 88 guests and is therefore very adequate for large groups at the same time offering full handicap and wheel chair accessibility.We warmly welcome you at the harbor for a surprise menu with a nice bottle or open wines, à la carte dining, or a simple or complete lunch. Homemade Dutch apple pie with a cup of coffee is also a must!Open wed-sun from 12:00 am"
Adres: Haven 8, 1792 AE Oudeschild
Telefoonnummer: +31222 313581
ln.suuhkap@ofni
Stad: Oudeschild
Route: Haven 8
Postcode: 1792 AE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: pakhuus texel menu, havenzicht texel oudeschild, restaurant oudeschild, beste visrestaurant texel, visrestaurant texel, restaurant texel biologisch, vis eten oudeschild, sushi restaurant texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vispaleis v/d Star Vispaleis v/d Star 126 meter Gewoon even langs gaan en zelf ervaren wat een lekkere vis je daar kan eten. Toppie!!
Veronica Veronica 132 meter Veronica is super duur geworden en de kwaliteit is ook niet meer wat het was. Ik best...
Viswinkel De Oude Vismarkt van Texel Viswinkel De Oude Vismarkt van Texel 134 meter Restaurant met de sfeer van een oude vismarkt. Leuk ingericht, gezellig, snelle servi...
Recensies
Al veel lekkere restaurants bezocht, maar jullie springen er echt uit de ontvangst, de vriendelijke bediening, de goede wijnkennis en natuurlijke het goddelijke eten niet te vergeten. Het was een top ervaring. Bedankt voor de gezellige avond. Bedankt voor de leuke attentie oor onze 30ste huwelijksverjaardag Pascal en Sabine
Omdat de keuken bij de Kombuis al om 20.00 uur dicht was , vonden we dit restaurant,waar wij zeer hartelijk werden ontvangen, de bediening was echt super , heel proffesioneel en vriendelijk. Het eten was TOP ! Gaan zeker nog eens eten bij jullie of jullie andere restaurants! Complimenten
Zoo super gegeten afgelopen vrijdagavond! Op het laatste moment nog een tafel kunnen krijgen super lief personeel voor onze meisjes, kreeft "aaien", eigen dessert maken met de chef samen. Echt super!!Eten: 5/5
Wat een ontzettend gave beleving was dit restaurant. We hadden gekozen voor een vijf gangen diner. En deze was echt heel erg lekker. De porties waren precies goed. Het personeel is heel vriendelijk en zorgt er echt voor dat je niets te kort komt. Een aanrader is wel om te reserveren. Wij hadden mazzel dat er toevallig nog een tafeltje vrij was.
Uitstekende service bediening en sfeer. We schrokken echter van de prijzen, 14 euro voor 2 rundvleeskroketten is aardig aan de prijs. Voor de kleintjes ook geen tosti oid beschikbaar, goedkoopste gerecht voor de kleintjes is ook 14 euro.Eten: 3/5
Vanmiddag stonden we vlak voor 12 uur al in de startblokken bij het Pakhuus voor een lunch. Op basis van reviews hadden we hoge verwachtingen en die zijn volledig bewaarheid. Op een heerlijk terras genoten we van lunch bestaande uit een Texelse burger met Texelse Friet. Dit alles verzorgd door uiterst vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar!
Niet de goedkoopste maar wellicht wel de beste.... heerlijk kreeftenmenu gegeten: bisque en kreeft. Perfect klaargemaakt en geweldig lekker. Ook het hartige nagerecht met bloedworst was een aanrader.
Een gezellige avond gehad en heerlijk gegeten en gedronken. Het is een informele setting, maar erg hoge kwaliteit service en diner.
Zeer mooie setting, vriendelijke en capabele service, goeie drankkaart maar het eten was te veel show en net iets te weinig smaak, jammer.
Heerlijk gezeten op het grote terras aan de haven van Oudeschild, wat een unieke locatie! We hebben o.a. genoten van een schaal oesters met Texelse gin uit een indrukwekkend homarium. Zeer attente bediening en sympathieke eigenaar/chef. Absoluut een aanrader, voor ons een reden om snel weer terug te keren naar Texel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid