facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veronica

Veronica

Info

Vis & Cafetaria Veronica is gelegen op een uniek stukje van het eiland Texel. Sinds jaar en dag zijn wij een begrip op de haven van Oudeschild. Ons bedrijf bestaat reeds langer dan 50 jaar.

Geschiedenis

In april 2011 hebben wij onze nieuwe zaak geopend, en wel met succes. De reacties zijn zeer positief te noemen. Dit komt mede door het feit dat wij nu meer ruimte aan onze gasten kunnen bieden.Ook hebben wij naast onze toiletten, een invalide toilet. Daarnaast bieden wij u nu een ruim assortiment. Zo kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan producten, waaronder.. vers afgebakken broodjes, diverse menu´s, koffie specialiteiten, snacks, vis varieteiten en overheerlijk ijs!

Groot terras met fantastisch uitzicht!

Wij bieden plaats in onze zaak aan 65 personen, en nog eens aan 60 personen extra in onze lunchruimte (extra ruimte voor lunchgroepen, scholen of groepen).Onze zaak is rolstoelvriendelijk en ook de trouwe viervoeter is welkom. Het terras met uitzicht over de haven biedt nog eens plek aan 100 zitplaatsen! Deze zijn voorzien van zonnewering, wanneer nodig. Het terras is zo gelegen dat u de gehele dag van de zon kunt genieten.

Profiteer van korting!

Scholen krijgen bij ons 10% korting. Tevens kunt u bij ons terecht voor de veronica/schipbreuk lunch vanaf 10 personen. Dit gelieve één dag van te voren reserveren.

Adres: Haven 9A, 1792 AE Oudeschild
Telefoonnummer: 0222312030
ln.lexetacinorev@ofni
Stad: Oudeschild
Route: Haven 9A
Postcode: 1792 AE



op zoek naar gerelateerd: veronica tv, veronica film, veronica zender, veronica nederland engeland, radio veronica, veronica movie, veronica wiki, veronica plant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visrestaurant 't Pakhuus Visrestaurant 't Pakhuus 132 meter Al veel lekkere restaurants bezocht, maar jullie springen er echt uit de ontvangst, d...
Viswinkel De Oude Vismarkt van Texel Viswinkel De Oude Vismarkt van Texel 200 meter Restaurant met de sfeer van een oude vismarkt. Leuk ingericht, gezellig, snelle servi...
Vispaleis v/d Star Vispaleis v/d Star 238 meter Gewoon even langs gaan en zelf ervaren wat een lekkere vis je daar kan eten. Toppie!!
Recensies
Veronica is super duur geworden en de kwaliteit is ook niet meer wat het was. Ik bestelde een kleine friet en kreeg maar 15 frietjes, dat kostte 2,50 en daar kwam nog 1,00 bij voor de saus. We moesten 23 ! minuten wachten op 2 bakjes friet met 2 snacks, veel te lang voor zo'n kleine bestelling.. Voor een tent op zo'n mooie locatie valt het erg tegen..
Ik ben heel tevreden over Veronica! Na een lange dag op Texel even nagenieten bij Veronica. De overheerlijke kibbeling en de echte raspatat! De capri-sun was meesterlijk! Bedankt voor deze avond Veronica!
2 keer op 1 dag gegeten, het eten is heerlijk, je kan er erg mooi rustig zitten. En erg vriendelijk en leuk personeel!
Vis menu's zijn echt de moeite waard! Heerlijk gebakken kibbeling en goede friet!
Superleuk personeel, ze hadden even pauze gehad en werden daarna snel geholpen.. 3x kibbeling menu, en wow vol bord met sausjes en veel kibbeling, die lekker krokant en goed smaakte....mooie brokken, niet te groot of te klein. En 3x is scheepsrecht, in 2017 waren ze dicht, met Pasen waren ze dicht en nu....open yesssss
Wat een leuke plek voor een heerlijk patatje met kibbeling. Je zit uit de wind in het zonnetje. We kregen zelfs een extra patatje om de ras friet te proeven. Dank jullie!
Ben niet snel van de negatieve revieuws, alles is een moment opname. Maar als je dan in de haven vis gaat eten verwacht je anders. Erg prijzig; bijna €20,00 voor kleine portie kibbeling en 2 garnalen kroketten met 1 drankje. Daarbij heb ik aan vaste wal vele lekkerdere kibbeling of garnalenkrokketen gehad. In elk geval kroketten waarbij je garnalen in de kroket had. Wellicht was mijn verwachting te hoog. Combi van lokatie haven en prijs. Hopelijk een volgende keer beter.
Zondag 27-11, met etenstijd om 5 uur voor een gesloten deur! Argument plotseling sluiten om energie te besparen, omdat er al 3 kwartier geen bestelling was gedaan. Slaat helemaal nergens op. Pas dan de openingstijden aan, omdat het te rustig is i.p.v juist met etenstijd acuut sluiten en geef ruim van te voren een update op google en facebook. Van te voren, vanmiddag, nog gecheckt op facebook of openingstijd tot 18.30 niet aangepast is. Uitermate irritant om voor nop heen en weer te rijden.
Bestelde net raspatat middel....mayo pindasaus. De raspatat is niet de raspatat wat ik als texelse gewend ben...groot verschil bij de andere punten op ons eiland waar het ook te verkrijgen is. Zeer weinig smaak en korrelig. De mayonaise en pindasaus was zeer weinig. Aan de pindasaus zit geen smaak. Jammer.....
Lekker snel een bakje kibbeling gegeten na aankomst op het eiland. Er zat nauwelijks iemand, dus heerlijk rustig en lekker gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid