facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Zoutenbier N

Adres: Groot Hertoginnelaan 147 , Den Haag 2517 ER, NL
Telefoonnummer: 070 345 1173
Stad: Den Haag
Route: Groot Hertoginnelaan 147
Postcode: 2517 ER



op zoek naar gerelateerd: Viswinkel Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Spaans Vishandel Spaans 2 km Geweldige vis! Heerlijk belegde broodjes, helemaal top
Hollandvis Hollandvis 2 km Mooie verse vis en goede service
Vishandel Mike Korf Vishandel Mike Korf 4 km Heerlijk kleine maatjes haring beste vis zaak in Den haag/loosduinen
Recensies
Zojuist gebakken garnalen gekocht. Waren voor een tweede keer gebakken. Droog, smaakte vooral naar olie. Super zonde! Collage wilde inktvisringen en die kwamen uit de vriezer. Eens maar nooit meer.
Gelegen bij het winkelcentrum Savornin Lohmanplein naast de hoofdingang. Reeds jaren een begrip en een mooie viswinkel met een zeer uitgebreid assortiment. De toonbank ligt altijd vol met allerlei soorten verse vis op ijs. Met alle plezier en kunde wordt deze geportioneerd, ontschubt, gefileerd of panklaar gemaakt. Nico heeft niet alleen doorsnee vissoorten maar zorgt voor een prima diversiteit: makreel, kabeljauw, schol, tong, zeeduivel, leng, tarbot, roodbaars en tonijn etc Uit de frituur kan je hier prima terecht voor een vers gebakken vis: kibbeling, mosselen, sardines etc. Daarnaast is het zeker het omrijden waard voor de huisgemaakte garnalen kroketten en de ikan pepesan, paella Absolute topviszaak van hoge kwaliteit en goede service, niet voor niets altijd een rij voor de deur!
Ik ben nooit echt geïnteresseerd geweest in garnalenkroketten, maar sinds ik hem hier heb geproeft, ben ik er een groot fan vanook broodje lekkerbek was genieten. Nog 5 andere visboeren geprobeerd, maar niets komt ook maar in de buurt van deze kwaliteit en smaak. Sterker nog voor deze prijs kun je niet eens in de supermarkt een visproduct aanschaffen. Ps: saus is overbodig.
Heerlijke garnalen kroketten en botermalse haring gehad. Ik ga zeker terug voor het assortiment aan verse vis!!
Één keer eerder in deze viszaak geweest en dit was een grote teleurstelling. De vis was taai en te lang gebakken. Ik dacht dat het misschien eenmalig was. Vandaag lekkerbek en kibbeling komen halen. Beide visjes veel te doorbakken en beiden taai. Ook is deze vistent in verhouding tot andere zaken in Den Haag erg duur. Zeer ontevreden.
Ben al 30 jr. weg uit DHaag, naar midden v.h. land. Een v.d. dingen die ik nooit en nergens meer zo heb gegeten is de garnalenkroket van Zoutenbier... . Probeer ze overal ben veel op stap, maar nooit halen ze het zelfs maar bij die van Zoutenbier. Meestal melig enz.enz...... Wij reden er vroeger vele km. voor, om ze te halen... ! Ik meen in de Appelstraat, maar ook op de Groot H.laan. Viswinkel verder niet de goedkoopste, maar wel de schoonste en de beste ! ik praat over jaren 60/70/80.. Topkwaliteit !!!
Deze zaak wordt gerund met passie. Het personeel staat nooit stil. De kibbeling is hier uitstekend: niet te zout, veel vis en vers. Cocktailsaus ook goed. De andere vissoorten zijn ook voortreffelijk: je proeft het verschil met voorverpakte producten van bijvoorbeeld de Alberth Heijn.
lekkerbek panga ren niet gaar
Kibbeling was lekker met de saus. Alleen de garnalenkroket was meer een peterseliekroket. Proefde 0 garnalen erin.
Mooie, schone viswinkel. Heel veel keus en ze maken veel lekkere dingen zelf. Wel prijzig geworden. De garnalenkroket is hier al jaren favoriet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid