facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Mike Korf

Adres: Loosduinse Uitleg 208 , Den Haag 2553 AV, NL
Telefoonnummer: 070 391 3132
Stad: Den Haag
Route: Loosduinse Uitleg 208
Postcode: 2553 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Zoutenbier N Vishandel Zoutenbier N 4 km Zojuist gebakken garnalen gekocht. Waren voor een tweede keer gebakken. Droog, smaakt...
Vishandel Spaans Vishandel Spaans 5 km Geweldige vis! Heerlijk belegde broodjes, helemaal top
Hollandvis Hollandvis 6 km Mooie verse vis en goede service
Recensies
Heerlijk kleine maatjes haring beste vis zaak in Den haag/loosduinen
Mooie en veel zelfgemaakte kwaliteits producten, vers gebakken vis, uitstekende service en een schone winkel. Mike en zijn medewerkers hebben voor iedereen een vriendelijk woord. Deze combinatie maakt deze vishandel zo bijzonder.
Maak niet uit wat je besteld , het is allemaal even goed en lekker.. Vandaag weer heerlijke nieuwe haring gegeten ..
Bij Mike Korf eet je altijd de lekkerste haring. Goede kwaliteit en heel goed schoongemaakt. De lekkerbekken en kibbeling zijn ook echt heerlijk. Nette winkel, overzichtelijk en genoeg keus. En het personeel is altijd even vriendelijk.
Dé beste viszaak in Den Haag Loosduinen en omgeving. Zeker veel beter dan Simonis! Een absolute aanrader. Nergens vind u betere en malsere haring keurig schoongemaakt. Gebakken vis in ruime porties en heerlijke gebakken mosselen, diverse salades en een excellente bediening!
Super mooie viswinkel, met fantastische producten, heerlijke verse vis, zelfgemaakte patat, suhsi, vissnacks, salades, teveel om op te noemen. En over de haring maar niet te zwijgen!!!! Geweldig lief en attent personeel. Kom hier minstens 1 keer in de week.
Goede keuze uit diverse soorten vis. Vriendelijk personeel. Kan er binnen en buiten zitten om een visje te eten. Schoon en nette zaak.
Hele mooie nette viswinkel. Gebakken vis van goede kwaliteit, maar ook de verse vis ziet er netjes uit. Haring wordt vers van het mes schoongemaakt, dat vind ik altijd een belangrijke graadmeter. Verder is er een ruim aanbod.
Heerlijk lekkerbekje. Verschil tussen kabeljauw of witvis is heel groot qua prijs wij betaalde 13 € voor twee visjes...witvis lekkerbek is 2€...
Ze hebben hier lekkere vis. Kom er bijna wekelijks voor kibbeling en paling. Zelfs een patatje is er lekker. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid