facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VIPKids

VIPKids

Info

www.vipkids.eu

Geschiedenis

Locatie VIPKids Gouda Centrum
Kinderdagverblijf VIPKids in Gouda Centrum is gevestigd in een oud grachtenpand uit 1890 aan de Fluwelensingel recht tegenover een prachtig park. VIPKids Centrum bestaat inmiddels tien jaar. Het interieur is volledig ontworpen en handgemaakt door de eigenaar om een huiselijke sfeer te creëren en om kinderen, ouders en medewerkers er alle comfort te bieden.
Even bijkomen in de hut
Unieke onderdelen in het pand zijn bijvoorbeeld de handgemaakte stapelbedjes, ontworpen als boomhut en zo opgesteld, dat de kinderen elkaar kunnen zien, voor een fijn vertrouwd gevoel. In onze woonkamer is een bijzondere voorleesbank gemaakt in de vorm van een blokhut, waar de kinderen even lekker kunnen bijkomen.
In de VIPKids keuken maken we samen met de kinderen de lekkerste dingen, van verse smoothies tot overheerlijke muffins.
Lekker veilig buiten spelen
Zoals vele binnenstadpanden is er niet zo veel grond beschikbaar om buiten te spelen. VIPKids ondervangt dit met een kindvriendelijk ruim dakterras in tropische sfeer, met een heuse jacuzzi voor warme zomerdagen. Ook maken we regelmatig uitstapjes naar mooie parken, de binnenstad en de bibliotheek.
Kom eens een kijkje nemen!
Het interieur en de indeling van het pand zijn zo gemaakt dat ze helemaal aansluiten bij onze visie, die draait om kleinschaligheid en familiegevoel. Wij nodigen u daarom van harte uit om een kijkje te komen nemen bij VIPKids Centrum. Graag tot ziens!
Locatie VIPKids Goverwelle
Na tien jaar ervaring op onze locatie VIPKids Gouda Centrum en de steeds maar groeiende vraag naar kleinschalige en huiselijke opvang, kregen wij in februari het mooiste cadeau: een prachtige locatie met grote tuin op het Middenmolenplein 104 in Gouda Goverwelle.
Ook al is het pand groot, zo’n 300 m2, wij zullen het concept en de huiselijke uitstraling ook hier weer toepassen. We staan te springen om onze ideeën in dit pand te verwezenlijken. De inrichting van locatie VIPKids Goverwelle wordt geïnspireerd op ‘het gezin’, waarbij het kind centraal staat. De natuur gaan we hier uiteraard volop bij betrekken.
Een warm welkom
De entree zal zijn via de grote VIPKids tuin. U komt binnen via de zogeheten MOMCave, waar de vaders natuurlijk net zo welkom zijn. Deze ruimte is bedoeld om in contact te komen met andere ouders en kinderen. Dit kan onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, limonade of verse smoothie aan onze familietafel of aan de MOMCave bar.
In deze ruimte komt ook de VIPKids bakery. Hier kunnen we samen met de kinderen koekjes, taarten en muffins bakken, maar leren ze ook verse groenten en fruit en andere producten benoemen, proeven en voelen én gaan we er gezonde shakes maken van ons dagelijks aanbod van verse groenten en fruit.
In de MOMCave bevindt zich ook een fijne BABYLounge met handgemaakte babyhangmatten. De vele kussens en knuffels geven deze ruimte een warme, knusse uitstraling.
Voor de kinderen van anderhalf tot vier jaar is in deze ruimte een speciale kinderkeuken gebouwd, zodat ze spelenderwijs hun creativiteit kwijt kunnen.
In de tweede ruimte naast de MOMCave komt een geluiddichte slaapruimte, die materialen bevat die dertig minuten brandvertragend werken. Extra veilig dus.
Samen spelen, dansen, zingen
In de speelruimte komt net als bij VIPKids Centrum een kinderdisco/-theater met vele discolampen en leuke kinderliedjes. Ook de knutseltafel mag natuurlijk niet ontbreken. Voor de allerkleinsten van nul tot anderhalf jaar komt er een veilige grondbox waar ze door middel van spiegels en een rekstok worden uitgedaagd om te leren kruipen en staan. Ook voor hen komen er handgemaakte hangmatjes.
In deze ruimtes komen voor de kinderen diverse speelhuisjes, zoals een winkeltje, bloemenkraam en stationnetje.
In de derde ruimte is momenteel de speelgoed- en interieurontwerpstudio gevestigd, maar deze wordt zeer binnenkort omgetoverd tot een heerlijke speel- en slaapruimte.
Samen met kinderen tuineren
De VIPKids tuin van 250 m2 zorgt voor één groot feest: hier kunnen kinderen heerlijk in de aarde wroeten en samen met de leidsters plantjes en groenten gaan potten. Er komt een grote kas wat ideaal is voor de momenten dat het regent: zo kunnen we toch lekker tuinieren met de kinderen. De achterste strook wordt omgetoverd tot een sprookjesmoestuin vol met zonnebloemen, tomaatjes en verse munt – voor een lekker kopje thee.
Er komen paden van houtsnippers met daartussen plantenbakken waar we onze zaadjes gaan zien uitkomen (en als het fruit en de groenten groot genoeg zijn, zullen we ze lekker opsmikkelen). In het midden van de tuin komen mooie dakplatanen met daaronder loungebanken voor onze pedagogisch medewerkers en uiteraard voor de ouders. Aan de zijkant van de parkeerplaats komt een overdekte buggyparking, een veranda met hangmatjes en een blokhut voor het buitenspeelgoed. Een speelhuisje met glijbaan wordt dit jaar nog gemaakt.
Wat een kans!
Wij, trotse eigenaars van VIPKids Mike en Larissa, en ons fantastische team van lieve medewerkers zijn bijzonder blij met deze kans om nog meer ouders en kinderen kennis te laten maken met VIPKids, op onze twee locaties: Centrum en Goverwelle.


Adres: Middenmolenplein 104C, 2807GV Gouda
Telefoonnummer: 0182512586
Stad: Gouda
Route: Middenmolenplein 104C
Postcode: 2807GV


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vipkids Gouda boete, VIPKids reviews, Uurtarief VIPKids, Kinderopvang Gouda Goverwelle, Christelijke kinderopvang Gouda, Kinderopvang Gouda Centrum, Vipkids Amsterdam, Wachtlijst kinderopvang Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vipkids Kinderopvang & Entertainment Vipkids Kinderopvang & Entertainment 0 meter VIPKids kinderopvang & entertainment
1970 1970 0 meter
Gastouderopvang Kiddo Gastouderopvang Kiddo 268 meter Gastouderopvang in Gouda Goverwelle
Gastouderbureau BumbleBee Rotterdam e.o. Gastouderbureau BumbleBee Rotterdam e.o. 350 meter Dit is een hele fijne gastouder. Ze helpt mij altijd en staat me vriendelijk te woor...
Gastouderopvang  Pollewopje Gouda Gastouderopvang Pollewopje Gouda 987 meter Professionele gastouderopvang
Rondom Basisschool De Ridderslag Rondom Basisschool De Ridderslag 3 km GA NIET NAAR DIE SCHOOL JE WORDT NIET GEHOLPEN ALS. JE EXTRA HULP NODIG HEB ALSJEBLIE...
Quadrant Kindercentra Quadrant Kindercentra 3 km Meerdere keren per jaar spraken van uitval door personeelstekort en ook nog eens een ...
De Schaapskooi Kindercentrum Gouda De Schaapskooi Kindercentrum Gouda 4 km Werk met kinderen; spelend leren en lerend spelen.
Gastouderopvangagenda Gastouderopvangagenda 5 km In deze multifunctionele Gastouderopvang Agenda kun je op elke dag van de week de nam...
Gastouder Linda Gastouder Linda 46 km Kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid