facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quadrant Kindercentra

Quadrant Kindercentra

Info

Via onze Facebookpagina vertellen en laten wij zien wat we voor activiteiten de kinderen op onze verschillende locaties doen.

Geschiedenis

Quadrant Kindercentra is een stichting met meerdere locaties in Gouda en omstreken. Ons doel is om kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarbij richten wij ons op kinderen en hun ouders.

Wat maakt Quadrant uniek?

Kort samengevat: wij vinden dat elk kind, ook als het niet thuis is, liefdevolle begeleiding verdient op sociaal en educatief gebied. In het eigen tempo en met alle aandacht. Om dit te kunnen doen, bieden wij een divers, uitdagend activiteitenaanbod, hoogwaardig speelmateriaal en met zorg ingerichte binnen- en buitenruimtes. Bij ons werken alleen goed geschoolde, bevlogen medewerkers die het belang van het kind voorop stellen. Daarnaast werken wij samen met partners die ons hierin kunnen ondersteunen, want: “Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kind!”



"Quadrant Kindercentra is een stichting met meerdere locaties in Gouda en omstreken. Ons doel is om kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarbij richten wij ons op kinderen en hun ouders.Wat maakt Quadrant uniek?Kort samengevat: wij vinden dat elk kind, ook als het niet thuis is, liefdevolle begeleiding verdient op sociaal en educatief gebied. In het eigen tempo en met alle aandacht. Om dit te kunnen doen, bieden wij een divers, uitdagend activiteitenaanbod, hoogwaardig speelmateriaal en met zorg ingerichte binnen- en buitenruimtes. Bij ons werken alleen goed geschoolde, bevlogen medewerkers die het belang van het kind voorop stellen."
Adres: Nieuwe Gouwe W.Z. 1, 2802 AN Gouda
Telefoonnummer: 0182 689 896
Stad: Gouda
Route: Nieuwe Gouwe W.Z. 1
Postcode: 2802 AN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Quadrant Zorg, Peuterspeelzaal Gouda, Kinderopvang Gouda, Quadrant betekenis, Kinderopvang Waddinxveen, BSO Gouda, Schaapskooi Gouda, De Ontdekkingsreizigers Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schaapskooi Kindercentrum Gouda De Schaapskooi Kindercentrum Gouda 2 km Werk met kinderen; spelend leren en lerend spelen.
VIPKids VIPKids 3 km www.vipkids.eu
Vipkids Kinderopvang & Entertainment Vipkids Kinderopvang & Entertainment 3 km VIPKids kinderopvang & entertainment
Recensies
Meerdere keren per jaar spraken van uitval door personeelstekort en ook nog eens een brief foutje BSO dat je kind is uitgeschreven. Wanneer je vraagt om een beetje flexibiliteit na 2 jaar BSO afname dan worden ze bot.
Mijn kind heeft het heel erg naar haar zin met haar juffen maar ik ben nog nooit zo schofterig behandeld als door dit bedrijf. Net zoals je kunt lezen in eerdere reviews heb ik hetzelfde meegemaakt. Super onduidelijk over de gang van zaken bij inschrijvingen en aanvragen en daarna de schuld bij de ouder leggen. Om vervolgens te horen dat er geen plek voor mijn kind is en ik weer onderaan de wachtlijst wordt gezet. Daarbij werd ik echt als een schoft behandeld door een super onprofessionele collega aan de telefoon en hier wordt geen verantwoordelijkheid voor genomen! Geen woorden voor wat mij net is overkomen!
Onwijs blij met de opvang bij Quadrant! Mijn zoontje gaat met veel plezier naar de groep toe en als ik hem kom ophalen zie ik dat hij plezier heeft.
Leidsters op de groep over het algemeen op de verschillende groepen en lokaties die we tot toe gehad hebben prima. Organisatie en communicatie is wel ver beneden peil. Overal zelf achteraan moeten bellen, nooit teruggebeld worden, kinderen onnodig van groep wisselen door allerlei gekke besluiten vanuit hoger in de organisatie, slechte communicatie en onduidelijkheid over plaatsingen. Helaas is er geen andere opvang optie binnen bereik voor ons.
Quadrant is een fijn organisatie om binnen in te werken. Ook biedt Quadrant je veel uren aan en heb je altijd werk! Wat fijn is deze tijd :. Team staat altijd voor je klaar. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Bij Quadrant zit je altijd goed. Ik zeg aanmelden!!!
Mijn kinderen hebben het altijd naar hun zin gehad bij quadrant. Veel vaste medewerkers op de groep, deze bieden veiligheid en ruimte voor de kinderen om te ontwikkelen. Bij quadrant is het contact met ouders ook belangrijk. Alles is bespreekbaar.
Fijne liefdevolle organisatie om voor te werken.Aangezien ik vanuit onze bruisende flexpool werk durf ik te zeggen dat er met hart en ziel voor "onze" kinderen wordt gezorgd.Dit ondanks de hoge werkdruk we verwelkomen graag nieuwe collega's.
Net begonnen bij Quadrant op het hoofdkantoor. Super warm ontvangen door de colega’s. Zeer welkom gevoel. Zelfs een welkomstasje gekregen. Helemaal leuk. Goede binnenkomer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid