facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VillaSud

VillaSud

Info

U zoekt een luxe vakantievilla in Zuid Frankrijk? Welkom bij VillaSud, dé villaverhuur specialist aan de Cote d’Azur, Vaucluse en in de Provence.

Geschiedenis

U zoekt een luxe vakantievilla in Zuid Frankrijk? Welkom bij VillaSud, sinds 1999 dé villaverhuur specialist aan de Cote d’Azur, Vaucluse en in de Provence.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van de pareltjes in Zuid Frankrijk. Onze stijlvolle villa's en luxe vakantiehuizen zijn smaakvol ingericht, vrijwel altijd met privé zwembad en veelvuldig in de buurt van de meest prachtige dorpjes.

Wij voelen ons thuis in Zuid Frankrijk en alle villa’s zijn dan ook persoonlijk bezocht. Bekijk ons bijzondere aanbod aan 200+ fraaie vakantievilla’s. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte plek voor uw luxe Zuid Frankrijk vakantie.

Onze taak

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van de pareltjes in Zuid Frankrijk. Onze stijlvolle villa's en luxe vakantiehuizen zijn smaakvol ingericht, vrijwel altijd met privé zwembad en veelvuldig in de buurt van de meest prachtige dorpjes.

Wij voelen ons thuis in Zuid Frankrijk en alle villa’s zijn dan ook persoonlijk bezocht. Bekijk ons bijzondere aanbod aan 200+ fraaie vakantievilla’s. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte plek voor uw luxe Zuid Frankrijk vakantie.

Producten

Verhuur luxe vakantievilla's



"Welkom bij VillaSud, sinds 1999 dé villaverhuur specialist aan de Cote d’Azur, de Vaucluse en in de Provence.Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van de pareltjes in Zuid Frankrijk. Onze stijlvolle villa's en luxe vakantiehuizen zijn smaakvol ingericht, vrijwel altijd met privé zwembad en veelvuldig in de buurt van de meest prachtige dorpjes.Wij voelen ons thuis in Zuid Frankrijk en alle villa’s zijn dan ook persoonlijk bezocht.Bekijk ons bijzondere aanbod aan 225+ fraaie vakantievilla’s. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte plek voor uw luxe Zuid Frankrijk vakantie."
Adres: Prins Hendriklaan 34, 3701 CP Zeist
Telefoonnummer: +31 30 6910645
ln.dusalliv@koobecaf
Stad: Zeist
Route: Prins Hendriklaan 34
Postcode: 3701 CP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: villasud italie, villasud danjauds, mijn villasud, villasud pacha, villasud lorgues, villasud mazarin, villasud panoramique, luxe vakantiehuis frankrijk met zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CampaniaCasa CampaniaCasa 437 meter Fantastische tijd gehad in de 'la pergola' van Campania Casa. Hele aardige eigenaren ...
D-reizen D-reizen 830 meter Hulpvaardig personeel, vriendelijk en ze hebben voor ons alles prima geregeld.
Theatergroep Demasqué Theatergroep Demasqué 1 km Theaterproducties met Lef, Passie en Humor. Een groep fanatieke theatergekken die het...
Singsingvillasatbali.com Singsingvillasatbali.com 2 km SingSingVillas@Bali, the ultimate holiday destination. Luxury holiday villas on Bali...
jouwgolfreis.nl jouwgolfreis.nl 2 km jouwgolfreis.nl geeft je de golfvakantie zoals jij die graag wilt!!
Recensies
Wij huren al jaren onze vakantiewoning via VillaSud. Alles is altijd piekfijn geregeld, correspondentie wordt adequaat beantwoord en het team van VillaSud is uiterst meedenkend en flexibel waar mogelijk. Hun aanbod van vakantievilla's is om van te watertanden, maar wij worden steeds weer aangetrokken door ons eigen paradijsje in het prachtige Seillans.
Zojuist voor de 5e keer geboekt. Blijft gewoon goed. Suzanne nogmaals bedankt.
Topper betreft vakantieverhuring.
Ik ga al een aantal jaren naar tevredenheid 'met VillaSud' naar Zuid-Frankrijk. De aangeboden villa's zijn van hoog niveau en de foto's en informatie kloppen met de werkelijkheid. We hebben nu reeds 3 villa's gehuurd en komen zeker terug! De mensen bij VillaSud denken goed mee in wensen zoals afsluitbaar zwembad ivm kleine kinderen, etc. Wat ons gezin betreft een aanrader dus!
Zojuist voor de 6e opeenvolgende keer met VillaSud op vakantie geweest. Ned I say more?
We hebben voor de eerste maal een villa gehuurd via VillaSud en dit is ons heel goed bevallen. De woning was tip top in orde, de beheerder heel vriendelijk .. kortom de service geleverd door VillaSud was voortreffelijk. We gaan zeker nog met hen in zee .. we hebben een zalige vakantie gehad zonder zorgen.
Meerdere mailen in verschillende reissamenstelling een villa via Villasud geboekt. Prachtige huizen in variërende prijsklassen, maar allen erg comfortabel luxe en netjes. Villa's vaak erg compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Goede en duidelijke informatie op de site, in werkelijkheid vaak nog mooier dan op de foto's. Ook duidelijke reisinformatie en contactpersoon ter plekke voor vragen/klachten.
Wanneer je je vakantie moet annuleren omdat je door Corona niet met hoogbejaarde grootouders kunt reizen dan verwacht je begrip. Niet een discussie over 35% annuleringskosten en een additionele en buiten-proportionele 10% schoonmaakkosten, terwijl we niet eens langskomen. We zien geen cent terug en er zit geen sprankje menselijkheid in de hele correspondentie. Onredelijk, onbetrouwbaar en frauduleus.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VillaSud met het openbaar vervoer


Zeist, Busstation 280 meter
381
56
575
58
59
73
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid