facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CampaniaCasa

Info

CampaniaCasa is ons vakantiehuis in San Giovanni a Piro, Italie. In CampaniaCasa bevinden zich 4 ruime appartementen die wij verhuren voor een onvergetelijke vakantie. Ook verhuren wij 2 grote vakantiehuizen op hetzelfde terrein.



"CampaniaCasa ligt in een van de mooiste streken van Italië, Campanië. Een prachtige plek om te ontspannen, te wandelen en om te genieten van de Italiaanse keuken en cultuur.Huur een van onze vier ruime appartementen of een heerlijk vakantiehuis voor het hele gezin. Je kunt gebruik maken van een heerlijk zwembad en je kunt in het hoogseizoen aanschuiven in ons buitenrestaurant.Waar je ook voor kiest, wij weten zeker dat je een heerlijke tijd zult hebben in het prachtige Zuid-Italië! In een gebied met ongerepte natuur en vrij van massa-toerisme waar je écht kunt ontspannen."
Adres:
Stad: Zeist


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VillaSud VillaSud 437 meter Wij huren al jaren onze vakantiewoning via VillaSud. Alles is altijd piekfijn geregel...
Singsingvillasatbali.com Singsingvillasatbali.com 2 km SingSingVillas@Bali, the ultimate holiday destination. Luxury holiday villas on Bali...
Recensies
Fantastische tijd gehad in de 'la pergola' van Campania Casa. Hele aardige eigenaren en fijne buiten keuken waar we meerdere avonden van de vakantie konden genieten van een lekkere pizza of een italiaans 4-gangen diner. De omgeving is heel mooi en rustig en de italianen in het dorpje dichtbij zijn heel aardig. Zeker een aanrader om naartoe te gaan. Ik ga in ieder geval terug.
We hebben heerlijke dagen doorgebracht in CampaniaCasa. Het terrein is heerlijk rustig, je kunt met de auto naar de dichtbijgelegen zee rijden. Maar als je van wandelen houdt kun je ook met Italiaans warm weer naar Scario, het plaatsje aan de zee, lopen. De terugreis, berg opwaarts, vraagt meer energie, maar dan is er een heerlijk zwembad. En als er wordt gekookt of pizza wordt gemaakt, dan waan je je even in een tv reclame. Lange tafels onder een grote boom en heerlijk eten. Kortom, een aanrader!
Mijn vrouw en ik hebben van de zomer erg genoten van ons verblijf in Campania Casa. Het zwembad en de wind vanuit de bergen zorgden voor een lekkere verkoeling tijdens de warme dagen. Het was lekker schoon en alle basis voorzieningen waren aanwezig. In de buurt is er ook een hoop te doen. Een goeie bergwandeling maken, eten in een voortreffelijk vis restaurant of het mooie San Giovanni a Piro verkennen. We zullen hier zeker terugkeren.
Wij zijn deze zomer bij Jos en Ans geweest. En wat hebben we genoten met onze kinderen. Heerlijk ruim, schoon en prachtig huis. Zwembad zo goed als naast de deur waar onze oudst 8jr lekker zelf ging zwemmen. Waar onze kleine weer liever gebruik maakte van de trampoline en de schommel. En dan voor papa en mama 's avonds heerlijk onbezorgd eten bij Jos en Ans! echte Italiaanse gerechten en avonden zoals je ze in Italië kan verwachten. Voor ons ook heel fijn dan de eigenaren de streek goed kennen en je graag helpen de weg te wijzen. Voor ons zeker een plek waar we nog eens naar terug willen!
Een grandioze plek om je vakantie door te brengen. Zo puur, rustig en fantastisch mooi! Het huis ligt op een schitterende locatie met een prachtig uitzicht! De verhuurders zijn zeer gastvrij en kennen de streek door en door waardoor ze jou als gast, indien nodig, op vele gebieden kunnen helpen. De woningen zijn prima uitgerust en het heerlijke zwembad, tuin en buitenkeuken met echte pizza-oven maken het compleet! Een echte aanrader!
Wij zijn half juni in Frederico van Campanië Casa geweest. We boften dat wij een dag eerder konden komen toen ons eerste adres aan de Amalfi kust enorm tegenviel. Wat een fijn huis. Mooi gelegen, prima ingericht en schoon. Fijn meubilair niet alleen binnen maar ook buiten. Goed bed. De veranda was bij de hitte een cadeautje. Af en toe even naar het zwembad was ook heel fijn. ‘S morgens een wandelingetje naar het leuke dorpje SAN Giovanni di Pero. In de middag naar zee. De streek is mooi en in juni niet druk. Wij komen hier zeker weer terug als wij naar deze streek van Italië gaan. Aan te bevelen.
Paradijselijke plek. Prachtig uitzicht, fijn appartement met zwembad. Voor een rustig en ontspannen vakantie. Door de ligging van de appartementen veel privacy. 's Avonds fantastisch gegeten onder de boom bij de buitenkeuken. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga zeker terug en dan minimaal 2 weken.
Deze zomer hebben we in jullie paradijsje gezeten. Wat een rust, ruimte en een prachtige zee. Jullie huizen, de buitenkeuken. Het mooie dorp en Scario. Alles klopt! We hebben genoten. Robert, Lotte, Sjors & Teun
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid