facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Pastorie

Info

Villa Pastorie heeft zich tot missie gesteld een bijzonder ontmoetingspunt te zijn. Mensen ontmoeten elkaar op het mooiste plekje van Tilburg waar, lekker eten en drinken, slapen en recreëren de basis vormt om mensen met elkaar te verbinden.

Adres: Hoevenseweg 2 , Tilburg 5017 AE, NL
Telefoonnummer: 013 211 9040
ln.eirotsapalliv@ofni
Stad: Tilburg
Route: Hoevenseweg 2
Postcode: 5017 AE



op zoek naar gerelateerd: villa pastorie openingstijden, villa pastorie winkel, villa pastorie menu, villa pastorie boot, villa pastorie high tea, villa pastorie kerst, villa pastorie reserveren, lunchkaart villa pastorie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Gedineerd tijdens het openingsweekend. De bediening was prima, het liep allemaal gesmeerd. We waren met z’n tweeën en kozen voor het shared dining concept 8 gerechtjes. De eerste gerechtjes de ‘voorgerechten‘ waren goed. Veel smaak. Interessante combinaties. Lekker. De hoofdgerechten 3 gerechtjes waren ook goed, maar iets minder spannend. De twee laatste gerechtjes toetjes waren oké, die ronde vond ik het minst. Prijs/kwaliteitverhouding is voldoende. De porties vond ik vrij klein. Er had net iets meer op het bord mogen liggen wat mij betreft. Leuke en kleurrijke ambiance. De wijnen waar we uit konden kiezen €5/€6 per glaasje waren oké, niet erg spannend, degelijk. Al met al een prima avond gehad hier.
Met de nieuwe eigenaar is de zaak duidelijk gepimpt. Modern en hip, met plastic planten, je moet er van houden. Ik vond de oude inrichting ook niet verkeerd. Eten is echt prima, met verrassende smaken en ingrediënten. Porties zijn wat klein voor een gezonde eter. Je kunt natuurlijk meerdere rondes bestellen en gezellig delen sorry sharen maar dan loopt de rekening wel op. Service is goed, er wordt wel erg vaak gevraagd of alles smaakt. Prijs-kwaliteit is voldoende, zou met wat grotere porties zonder meer goed zijn.
Eten was lekker. De bediening is zeker vriendelijk maar niet alert. Kwamen niet vaak langs, we wilden eigenlijk na de lunch nog koffie met wat lekkers maar de bediening leek ons te zijn vergeten. Hopelijk was dat een momentopname. Heel positief zijn de vele vegetarische opties op de kaart.Eten: 5/5
Mooie inrichting met veel kleur en ook rustig. Kleine kamertjes geven het een knusse huiselijke sfeer. De gerechten zijn prima en aan de sobere kant. Ik mis dan wat groen bij de tonijnsalade of een broodje/ flatbread bij de salade. De prijs is vrij fors. Vegetarische menuopties: Erg veel vegetarische gerechten met exotische namen en ingrediënten.
Vandaag samen met een vriendin lekker lang geluncht. Wat een toffe zaak! Super mooi en modern gerenoveerd het is al een feestje om hier überhaupt te mogen zitten. Wauw! Daarnaast het personnel fantastisch niks is voor hen te veel. Erg vrolijk en gezellig! Cocktails #aanrader. Eten ook super. Prijs kwaliteit top! Wij gaan zeker terug komen!
Wat een super ervaring!! Heerlijk gegeten in een prachtige zaak. De bediening is super vriendelijk en zorgt dat je niks te kort komt. We hebben meerdere rondes besteld en ieder gerecht was weer een feestje. Wij komen zeker terug!!
Heel goed, door een wijziging in de reservatie voor te overnachten hebben wij met 6 personen vandaag een fantastische lunch aangeboden gekregen. Het was goed, gezellig en verzorgd. Dank je voor wel. Vooral gaan een aanrader
Hier als één van de eersten na de verbouwing een nachtje gelogeerd; fijne kamer, van alle gemakken voorzien, heel mooi restaurant en zeer vriendelijk personeel! Goeie timing ook qua service : Heerlijk uitgebreid ontbijt!
Geweldig, wat een beleving. Laat je verrassen met 10 gerechtjes om samen te delen. Heerlijke en unieke combinaties en smaken. Leuke bediening en interessante toelichting van de chef. We komen zeker vaker terug
Wat een leuke gezellige plek! Origineel eten, echt eens wat anders dan anders. En, heel vriendelijk personeel! 1 tip: meer soorten thee om uit te kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid