facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vieverdwas

Vieverdwas

Info

Welkom bij de 'Vieverdwas' in Yerseke, Zeeland. Een knus vakantiehuisje waar je heerlijk tot rust komt.

Adres: Vijverdwarsstraat 13, 4401 EV Yerseke
Telefoonnummer: 31648078380
Stad: Yerseke
Route: Vijverdwarsstraat 13
Postcode: 4401 EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blue Green Holiday Blue Green Holiday 623 meter Wat is er nu leuker dan je huwelijksreis in Zeeland door te brengen? Als bruidsparen...
Vakantiehuis Yerseke Vakantiehuis Yerseke 1 km Deze 4-6 persoons vakantiebungalow staat op een rustig bungalowpark in Zeeland, aan d...
Recensies
Het huis is centraal in Yerseke gelegen, heeft AH als buurman dus een voorraad is niet nodig en de broodjes zijn steeds vers. Yerseke heeft een mooi en schoon strand, heerlijke vis, mosselen en oesters. Vanuit Yerseke zijn er mooie fietstochten te maken over het Zeeuwse land. Het huis is mooi, makkelijk en met een vleugje Zeeland ingericht! Top. Dank je wel voor ons heerlijk verblijf!!
Net een weekendje achter de rug in Vieverdwas. Heel mooi ingericht, heel helder huis. Best wel rustig gelegen, de nabije supermarkt is heel handig maar zorgt niet voor lawaai. Yerseke is de ideale locatie om de hele streek te verkennen. Eigenaar Niels is heel behulpzaam en je wordt persoonlijk ontvangen mét een flesje Cava! Conclusie: absolute aanrader!
We hebben hier 3 nachten doorgebracht en genoten van zowel de streek als het huisje. Bijna alles was aanwezig we misten enkel eierdopjes en indien met mobiele kindjes een beetje in de gaten houden voor de trap maar verder niks op aan te merken! We hadden wat last om binnen te geraken door een foutje van iemand die voor ons was maar Niels heeft ervoor gezorgd dat we binnen het kwartier geholpen waren. Aanrader! We keren graag terug.
Dit heerlijke vakantiehuis in het centrum van Yerseke heeft alles wat je nodig hebt voor een paar ontspannen dagen weg. Het is schoon, licht en van alle gemakken voorzien. Het flesje prosecco bij aankomt zorgt voor een heerlijk begin. Kortom; een aanrader!
Een heerlijk vakantiehuisje voorzien van alle comfort om Yerseke en de rest van Zeeland te ontdekken. Niels is op en top gastheer en zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt in Vieverdwas! De perfecte basis voor een heerlijk weekendje weg.
Mooi en gezellig huis, van veel gemakken voorzien. AH en centrum vlakbij. 's Ochtends vroeg wel wat lawaai van supermarkt. Nog geen airconditioning, maar de eigenaar gaat dit waarschijnlijk wel plaatsen.
Leuke vakantie woning super gezellig. Zeer goed gelegen om de streek te verkennen.Kamers: 4/5
Heerlijk compleet huisje. Mooie omgeving, en heerlijke restaurants met al het lekkers uit de zee.
Dicht bij alles, leuke verhuurder, in het huisje is echt aan álles gedacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid