facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blue Green Holiday

Blue Green Holiday

Info

Blue Green Holiday verhuurt diverse soorten vakantieaccommodaties direct aan de Oosterschelde en Westerschelde.

Geschiedenis

Verhuur van vakantieverblijven.



"Beleef Zeeland en huur één van onze vakantiehuizen in het bekende vissersplaatsje Yerseke of omgeving. Een heerlijke vakantie aan de Oosterschelde.Waarom een vakantie in Zeeland?In Zeeland zult u ontdekken, dat Nederland en vakantie in eigen land ontzettend mooi kan zijn. Het is een waar paradijs voor strandliefhebbers, met maar liefst 650 kilometer aan Zeeuwse kust. Daarnaast vindt u er o.a.:Natuurgebieden;Vele fiets- en wandelroutesMooie pittoreske dorpjes en stadjes;Leuke betaalbare en sfeervolle restaurants.Tevens is het in Zeeland niet heel erg massaal en druk. Dit is wat mensen uit drukke steden zo waarderen, wanneer zij in Zeeland op vakantie gaan."
Adres: Irislaan 15, 4401HX Yerseke
Telefoonnummer: 0113750711
ln.yadilohneergeulb@ofni
Stad: Yerseke
Route: Irislaan 15
Postcode: 4401HX



op zoek naar gerelateerd: blue green holiday yerseke, irislaan 15 yerseke, bluegreen holiday, camping t spoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vieverdwas Vieverdwas 623 meter Het huis is centraal in Yerseke gelegen, heeft AH als buurman dus een voorraad is nie...
Recensies
Wat is er nu leuker dan je huwelijksreis in Zeeland door te brengen? Als bruidsparen na hun kasteelbruiloft nog een paar dagen willen genieten met hun gasten verwijs ik ze graag door naar Lennert & Lenny Steketee van Blue Green Holliday. Niet alleen vanwege hun gunstig gelegen en schone vakantiehuizen, maar zeker om hun geweldige service. Zo kan er zelfs een kapper en schoonheidsspecialiste geregeld worden voor het bruidspaar en de gasten en een heerlijk ontbijt!
We hebben de verhuur van ons chalet en schoonmaak bij Blue Green Holiday onder gebracht, wat goed bevalt! De communicatie verloopt fijn en vlot. Schoonmaak is ook prima.
We hebben met de familie de 2 huisjes in Baarland gehuurd. Landingsweg 25 en 42. Wat een fantastische huisjes. Nr. 25 met haar heerlijke tuin met bloemen. Fantastisch goede bedden. Iedereen was daar heel blij mee. Nr 42 is voor ons de parel van Zeeland. Zo veel comfort, zeer sfeervol ingericht. En doordat er een groot overdekt deel bijhoort, kun je eigenlijk de hele dag buiten zijn. Goed startpunt voor#fietsvakantie en #wandelvakantie. Ook als je van koken houdt, heb je alles bij de hand wat een thuiskok nodig heeft! We rented the 2 houses in Baarland with the family. Landingsweg 25 and 42. What a fantastic houses! No. 25 with its lovely garden full of flowers. Fantastically good beds. Everyone was very happy with that. No 42 is the pearl of Zeeland for us. So much comfort, very attractively decorated. And because there is a large covered part, you can actually be outside all day. Good starting point for a #cycling holiday and #walking holiday. Even if you like to cook, you have everything a home cook needs at hand!
Super leuk! Zeker een aanrader om heen te gaan Het is een klein huisje waarin alles aanwezig is. In de tuin kun je heerlijk zitten en savonds is het genieten voor de pelletkachel! Wemeldinge is een gezellig klein plaatsje aan de kust en heeft alles wat je nodig bent. De omgeving is verder ook leuk, veel dorpjes en steden op rij afstand. De eigenaren zijn erg behulpzaam en goed te bereiken. Zeeland is zeker leuk om nog eens naar toe te gaan!
Wij hadden het huisje voor 2personen geboekt in Wemeldinge. Klein maar alles was er nog nergens meegemaakt . De badkamer ruim. Bed was opgemaakt en aan handdoeken geen tekort. 2 soorten kussens, zalige matras. Fijne ontvangst . Wij komen zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid