facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk EVA

Verloskundigenpraktijk EVA

Info

Verloskundigenpraktijk EVA is een gezellige, kleinschalige praktijk met jarenlange ervaring in de gemeente Ede.

Geschiedenis

Verloskundigenpraktijk EVA is een gezellige, kleinschalige praktijk met jarenlange ervaring in de gemeente Ede. In onze praktijk zijn wij werkzaam met drie vaste verloskundigen en een praktijkassistente; Tineke De Backer, Roos den Outer, Nathalie Hagen en Madelon Vermeulen (praktijkassistente). Op dit moment worden wij ondersteund door onze collega verloskundige Ellis van Renterghem.

Naast de standaard verloskundige zorg is onze praktijk gespecialiseerd in echoscopie, in de begeleiding bij een kinderwens en in de begeleiding bij borstvoeding. Als praktijk zijn we borstvoedingsgecertificeerd en hebben wij een lactatiekundige. Verder hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van badbevallingen en bevallingen op de baarkruk.

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij onze praktijk voor een eerste afspraak. Ons werkgebied bestaat uit de gemeente Ede, dus ook als je woonachtig bent in Bennekom, Lunteren, Otterlo, Harskamp, Wekerom of Ederveen kun je je aanmelden bij onze praktijk.

We wensen je een hele fijne zwangerschap en graag tot ziens in onze praktijk!

Adres: Doornlaan 1H, 6717BN Ede
Telefoonnummer: 0318-612554
Stad: Ede
Route: Doornlaan 1H
Postcode: 6717BN



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Ede, EVA verloskundige Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ezra verloskundigen Ede Ezra verloskundigen Ede 2 km Tja waar moet ik beginnen.... 3 jaar geleden kwam ik voor het eerste bij Sela ondertu...
Recensies
Mijn vrouw is tot twee keer toe bevallen bij verloskundigenpraktijk Eva uit Ede. Zowel zij als ikzelf hebben een hele prettige ervaring met deze praktijk.
Vertaald door Google Goede service Origineel Mila obsługa
Vertaald door Google Echte zorgzame professionals! Origineel True caring professionals!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid