facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ezra verloskundigen Ede

Ezra verloskundigen Ede

Info

Ezra is Hebreeuws voor hulp of hulpvaardig. Dat is waar onze praktijk voor staat: professionele verloskundige hulp geven voor en tijdens je zwangerschap



"Sela Verloskundigen Ede, Voormalig Sifra Verloskundigen en later Ezra verloskundigen Ede.Onze naam Sela is Hebreeuws voor rust of rustgevend. Dat is waar onze praktijk voor staat: professionele verloskundige hulp geven voor en tijdens je zwangerschap, tijdens je bevalling en je kraamtijd. De rust te brengen rondom het proces van zwangerschap, geboorte en kraamtijd door onze kennis en kunde. Onze kernwoorden zijn: respect, persoonlijk, tijd, aandacht. We hopen dat wij mee kunnen werken aan een onvergetelijke tijd voor jullie als aanstaande ouders!Wij hebben ruime avondspreekuren en werken in een klein team met 4 verloskundigen.Ons praktijkgebied beslaat Ede, Lunteren, de Valk, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Ederveen, Bennekom en de Klomp"
Adres: Eikenlaan 13 - 6, 6711 MA Ede
Telefoonnummer: 0318-724900
Stad: Ede
Route: Eikenlaan 13 - 6
Postcode: 6711 MA



op zoek naar gerelateerd: Christelijke verloskundige Ede, Zuiver Verloskundigen, Verloskundige Bennekom, Eva Verloskundigen, Verloskundige Renswoude, Creation Verloskundigen, Verloskundige Barneveld, Verloskundige Ooievaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk EVA Verloskundigenpraktijk EVA 2 km Mijn vrouw is tot twee keer toe bevallen bij verloskundigenpraktijk Eva uit Ede. Zowe...
Recensies
Tja waar moet ik beginnen.... 3 jaar geleden kwam ik voor het eerste bij Sela ondertussen ben ik na die keer nog 2 keer terug gekomen. 3 kindjes onder de 3 mogen krijgen. Alle 3 ging ik met ontzettend veel plezier naar Sela praktijk toe. Van begin tot het einde ben ik zo ontzettend tevreden. Ze werken niet omdat het moet maar ze werken met hun hart. Ze staan voor je klaar,voor alles! Ze begeleiden je super, zowel voor als tijdens de bevalling. Maar ook erna staan ze nog gewoon voor je klaar voor vragen maar ook om gewoon te checken hoe het met je gaat. Ik zou iedereen aanraden, mocht je echt een goede verloskundigenpraktijk zoeken, om hier heen te gaan want een plek waar jij je als zwangere gehoord voelt, waar er wordt mee gedacht en een plek heb waar je weet dat je ergens terecht kunt voor serieuze maar ook onzinnige/leuke dingen, dat gun ik iedereen zodat ze extra kunnen genieten van hun zwangerschap en de tijd erna. *Annemieke bedankt voor alle leuke en hilarische gesprekken, steun, vertrouwen, hulp,rust en nog zoveel meer. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben met een topbevalling en ik vol trots nu naar 3 van die kleintjes kan kijken en dat ook mede dankzij jou Sela, super bedankt, jullie zijn top! En wie weet tot over een poosje
Wij hebben een heel fijne ervaring bij Sela verloskundigen! Ons eerste kindje werd in 2,5 uur tijd geboren. Gelukkig werden wij gelijk door Mariëlle serieus genomen en kwam ze direct toen wij al na 1,5 uur belden. Dankzij haar snelle handelen hadden wij een prachtige bevalling, gewoon begeleidt door een verloskundige en dat ook nog eens thuis! We kijken terug op een prachtige en heel bijzondere bevalling. Dankjewel daarvoor! En ook de andere verloskundigen hartelijk dank voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap!
Mijn beide zwangerschappen zijn begeleid door Sela, een ontzettend fijne praktijk! Rustige en ervaren medewerkers zowel de verloskundige als de assistentes, voor vragen kun je altijd terecht en nemen ze echt de tijd voor je.
Heel fijn traject tot na de bevalling gehad. Je kunt er altijd terecht met je vragen en hebben aandacht voor je persoonlijke situatie. Zeker aan te raden!
Sela verdient 5 sterren! Het is een hele fijne praktijk met betrokken en kundige medewerkers. Ze denken erg met je mee en geen vraag is te veel. Dank voor de goede tijd die ik tijdens mijn zwangerschap bij jullie heb gehad!
Mijn vrouw en ik hebben Sela benaderd toen we net in verwachting waren van ons eerste kindje. We werden meteen heel hartelijk geholpen en we hebben het hele traject, t/m de laatste afspraak een paar weken na de geboorte, als heel prettig ervaren! We hadden een hele goede vaste verloskundige, maar zijn ook geholpen door anderen uit dezelfde praktijk. Allemaal waren ze erg professioneel en hadden ze veel persoonlijke aandacht. Als ons een tweede kind is gegund dan komen we hier zeker terug.
Super fijne praktijk met! Met goede verloskundige! Die echr tijd voor je nemen! Alle 3 de zwangerschappen hier gehad! En de laatste met een thuis bevalling! Super goed ervaren! Zeker een aanrader!!
Lieve mensen en fijne gesprekken. Supersnelle bevalling gehad waar ik heel positief op terugkijk dankzij Mariëlle
Wat een fijne club mensen! We werden hartelijk ontvangen en ze namen ons goed mee in het hele proces. Dat was fijn, het is namelijk ons eerste kindje. Helaas moest de bevalling in het ziekenhuis. Maar ondanks dat konden we nog steeds bij hen terecht voor vragen. Het was fijn om heb daarna weer thuis te zien voor de controles.
Lieve persoonlijke begeleiding van ervaren verloskundigen. Altijd bereikbaar en bereid om vragen te beantwoorden. Wij zouden Sela aan iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid