facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundigenpraktijk de Linde

Verloskundigenpraktijk de Linde

Info

Heb je de wens om zwanger te worden of ben je zwanger en woon je in Spijkenisse e.o.? Je bent van harte welkom in onze praktijk. Kijk op onze website!

Geschiedenis

De verloskundigen van praktijk de Linde begeleiden al 25 jaar aanstaande ouders tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ons team bestaat uit 4 verloskundigen (Annette Kole, Mieke Oostveen, Manon Stuit en Esther Muis) en onze praktijkassistente en tevens lactatiekundige (borstvoedingsspecialiste) Ria Wiertz.
Wij bieden een compleet pakket van zorg en als enige praktijk in de regio Centering Pregnancy (zwangerschaps--zorg in groepsvorm). Echoscopie, anticonceptiezorg,lactatiekundige hulp, cursussen, thuisbevallingen, poliklinische bevallingen,onder water bevallingen, begeleiding in het kraambed, draagdoek consulten; binnen praktijk de Linde hebben de verloskundigen zich gespecialiseerd zodat wij u deze zorg bevoegd en bekwaam kunnen bieden.
U kunt bij ons terecht voor de huur van borstkolven en bevalbaden.
Wij werken nauw samen met de gynaecologen van het Maasstad en Ikazia ziekenhuis en hebben als vanouds een goede band met het SMC. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
Met kraamcentrum DAT en kraamcentrum de Eilanden hebben we ons eigen team van kraamverzorgsters samengesteld "Team de Linde", waardoor de samenwerking met gezin, kraamverzorgster en verloskundige tijdens de kraamtijd prettig, vlot en duidelijk is.
Met collega praktijk Isis hebben wij een goede achterwacht regeling zodat wij voor elkaar kunnen inspringen indien nodig.

Adres: Beverveen 507, 3205 AG Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-613434
Stad: Spijkenisse
Route: Beverveen 507
Postcode: 3205 AG



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige de Linde Oirschot, Verloskundige Spijkenisse, Verloskundige de Linde Best, Kraamzorg Spijkenisse, ISIS verloskundige, Verloskundige Hoogvliet, Lactatiekundige Spijkenisse, Spiraal plaatsen Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doula Paulette Doula Paulette 76 meter
Another Miracle Another Miracle 2 km Anja was fantastisch! Ze was deskundig, behulpzaam en flexibel. Ze gaf ons praktische...
Verloskundige praktijk, Rashida Visser Verloskundige praktijk, Rashida Visser 2 km Wat een fijne praktijk! Rashida en Candy hebben ons tijdens de gehele zwangerschap go...
Recensies
Onwijs fijne zwangerschapsbegeleiding ervaren. Ik kon mijn eventuele angsten goed bespreekbaar maken en werd hierin fijn begeleid. Ik ga deze tijd zeker missen. Als ik ooit weer zwanger mag worden, zou ik weer bij deze praktijk willen langskomen!
We zijn bij onze eerste zwangerschap uitstekend begeleid door Verloskundigenpraktijk de Linde. Tijdens de controles werd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Mijn vrouw wilde graag thuis bevallen, maar door een hoge bloeddruk was het de vraag of dat kon. De verloskundigen hebben daarop uitstekend gehandeld. Met frequentere controles en hun goede advies heeft de bevalling plaatsgevonden zoals mijn vrouw dat wilde: thuis en in een bevalbad. Ook tijdens de bevalling werd expertise en empathie getoond, waardoor onze kleine meid veilig en onbezorgd ter wereld kon komen. Na de bevalling was voldoende aandacht voor moeder en dochter, maar ook bij de vader werd stilgestaan. En het is fijn om te weten dat de praktijk ook een lactatiekundige in dienst heeft, waardoor je altijd terecht kan met vragen over borstvoeding.
3 keer een prima thuisbevalling gehad bij deze verloskundigenpraktijk. Zelfs mijn derde bevalling, die volgens de gynaecologen 'eigenlijk' in het ziekenhuis thuishoorde, heb ik met veel vertrouwen thuis kunnen doen. Meedenkend, aandacht voor individuele wensen, nuchter en vooral niet medischer maken dan nodig: helemaal top!
Super fijne verloskundigen bij de Linde! Twee zwangerschappen prima begeleid. Helaas in mijn laatste zwangerschap acute situaties meegemaakt, hierin ben ik fantastisch geholpen. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Ik heb de begeleiding als heel goed ervaren! De centeringbijeenkomsten, samen met andere mommies to be, waren een goede en leuke aanvulling op de reguliere controles. Nu 1,5 jaar later hebben we nog steeds contact met elkaar.
Een hele fijne praktijk, allebei de zwangerschap fijn geholpen. Ze zijn alert en kundig. En 2 hele fijn thuis bevallingen gehad met dank aan hun.
Liefdevol en kundig begeleiding gehad bij mijn 2 zwangerschap en thuisbevallingen. Alle 3 top verloskundigen!
Heeft de kennis in huis voor "standaard" gevallen. Echter bij afwijkende situaties blijkt dat er geen kennis aanwezig is. Laat gereageerd en onvoldoende anticiperend.
God bless you Vertaald door Google God zegene je
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid