facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige praktijk, Rashida Visser

Verloskundige praktijk, Rashida Visser

Info

Rashida Visser, Verloskundige
Noordeinde 20b
3201 AL Spijkenisse
Tel. nr: 06-24247983

Adres: Noordeinde 20b, 3201 AL Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-24247983
Stad: Spijkenisse
Route: Noordeinde 20b
Postcode: 3201 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Another Miracle Another Miracle 621 meter Anja was fantastisch! Ze was deskundig, behulpzaam en flexibel. Ze gaf ons praktische...
Verloskundigenpraktijk de Linde Verloskundigenpraktijk de Linde 2 km Onwijs fijne zwangerschapsbegeleiding ervaren. Ik kon mijn eventuele angsten goed bes...
Recensies
Wat een fijne praktijk! Rashida en Candy hebben ons tijdens de gehele zwangerschap goed begeleid. Meteen al een heel goed gevoel over hun insteek: echt in rust en vertrouwen de zwangerschap door. Dit heeft bijgedragen aan mijn droombevalling: thuis in bad, ook weer heel hands off zonder ingrepen. Candy voelde exact aan hoe ze ons moest begeleiden. Ze zei en deed de juiste dingen op het juiste moment en heeft er echt aan bijgedragen dat ik me kon ontspannen en volledig kon overgeven aan de weeën. Ook tijdens het gouden uur en met de nacontroles werd de kalmte bewaard en werd bij alles wat er gebeurde om toestemming gevraagd. Ik heb het echt als heel prettig ervaren! Dankjulliewel Candy en Rashida!
Wat een top verloskundige. Eerste kennismaking was 11 jaar geleden, nu 3 kinderen verder en ben Rashida Visser zeer dankbaar voor de geweldige hulp en begeleiding tijdens al mijn zwangerschappen en bevallingen. Ik ben iemand die graag de controle wil behouden en Rashida paste zich goed aan mijn wensen, waardoor ik altijd op mijn gemak hebt gevoeld. En buiten haar verloskundige skills is ze ook een geweldige luisteraar in tijd dat je het moeilijk heb of zorgen maakt. Vond het heel fijn dat ze wanneer nodig extra tijd voor voor je maakte. Rashida nogmaals bedankt voor alles. Groetjes Ineida
Met al m'n echo's ben ik super goed geholpen en er word echt naar je geluisterd. Tijdens mijn bevalling was Rashida er bij en die heeft mij echt super goed begeleid en geholpen. Echt super leuke en betrouwbare verloskundigen!
Geweldige zwangerschap en bevalling gehad. Mijn jongen is wel 4 weken te vroeg geboren .maar alles verliep helemaal goed . Ik zou zeker rashida aanraden
Alledrie de dames, Rashida, Melanie en Candy zijn stuk voor stuk geweldige meiden die allemaal voor mij en mijn partner hebben klaargestaan tijdens de gehele zwangerschap. Allen gaan professioneel te werk, de drempel voor contact is extreem laag en ze denken met je mee indien je een vraag stelt. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die ze ons hebben gegeven en raden ze zeker aan bij anderen. Bedankt dames!
Onze verloskundigen waren fantastisch! We hadden een onverwachte thuisbevalling en onze verloskundige Candy was er snel bij om ons te helpen. Candy deed dit op een zeer deskundige en zorgzame manier.
Met 31 weken zwangerschap kwamen wij na een overstap bij Rashida terecht. 6 jaar geleden stonden wij ook onder begeleiding van Rashida maar werd de bevalling helaas medisch, dit keer niet. Rashida woorden komen te kort hoe dankbaar wij zijn! Jij hebt mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie, op mijn lichaam, op mijn gevoel. Jouw kalmte en rust was aanstekelijk voor ieder daar aanwezig. In het begin was ik angstig en erg onzeker, door jou ben ik heel anders naar mijn zwangerschap gaan kijken en wat voor moois een bevalling eigenlijk is.
Wat zijn wij onwijs blij met een verloskundige praktijk zoals die van jullie! Hier werken 3 top vrouwen! Tijdens de zwangerschap hebben ze ons goed begeleid ook met al mijn angsten! De bevalling helaas in het ziekenhuis met pijnbestrijding gehad, maar wat was de aanloop onwijs fijn met continu de vraag hoe wij er tegenover stonden en wat ons gevoel hier bij was! Als er mensen zijn die nog niet weten waar ze naartoe willen voor een verloskundige, twijfel dan niet en kies voor Rashida Visser! Top vrouwen en top begeleiding! Bedankt voor alles!
Ik ben zo blij dat Rashida uiteindelijk weer bij mijn bevalling kon zijn. Bij mijn eerste zoon was zij er en bij mijn 2e zoon weer. Na een overdracht heeft zij mijn bevalling begeleidt. Was ze weer net zo rustig en motiverend als bij de 1e bevalling. Ik heb veel aan haar gehad en ze maakte alle tijd voor mij vrij. Zelfs op haar vrije nacht/dag bleef ze bij me in het ziekenhuis. Regelmatig naar t hartje van de baby geluisterd of alles goed ging en alles goed in de gaten gehouden. Dank je wel voor alles!
Zo fijn begeleid tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ze denken altijd met je mee en jij blijft je regie behouden. Ik heb een vbac gehad in het water en mijn kindje zelf aangepakt. Precies waar ik van droomde. Ze zijn er voor je, maar weten ook wanneer ze je de ruimte moeten geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid