facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Praktijk: Partners in Verloskunde

Verloskundige Praktijk: Partners in Verloskunde

Info

Verloskundige praktijk voor Alkmaar en omstreken - Tom Kreuning, Minke de Vroomen en Sylvia Rutsen.

Geschiedenis

Zwanger zijn is een spannende en unieke periode in je leven. Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel met je. Je lichaam verandert, je leven verandert. Het is dan goed te weten dat je kunt vertrouwen op deskundige begeleiding van een verloskundige. Wij loodsen je door de zwangerschap, bevalling en kraamtijd heen. Daarbij stellen we jou centraal. Elke zwangerschap verloopt immers anders, dus passen wij ons aan. We houden voor je in de gaten of alles medisch goed gaat en regelen wat nodig is voor een goed verlopende zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Wij zijn altijd te bereiken op 06 13329549

Kijk ook eens op onze website:

www.partnersinverloskunde.nl

Adres: De Hertog 2 / Schoenmakerstraat 126, Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 06-13329549
Stad: Alkmaar
Route: De Hertog 2 / Schoenmakerstraat 126


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samenkramen.be Samenkramen.be 2 km SamenKramen.be is het actieve netwerk voor Zwanger België, waar alle belangrijke info...
Verloskundigenpraktijk Duin en Dijk Verloskundigenpraktijk Duin en Dijk 2 km Spreekuurlocaties: Alkmaar, Bergen, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Petten Echo's: Warmen...
ODVeer ODVeer 3 km Het (tijdelijke) pontje vanaf het zeglis naar de westdijk, deze vaart van maandag tot...
Thermo4U Thermo4U 5 km Blessurepreventie en opvolging met Infraroodthermografie. Sneller, beter en doelgeric...
Recensies
Tijdens mijn zwangerschap ben ik goed begeleidt en geïnformeerd door Partners in Verloskunde. Wij hebben het contact me alle dames als zeer prettig ervaren. Het voelde als vertrouwd. Op 11 november, tijdens Sint Maarten zijn we trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Yara. Minke & Danielle waren beiden aanwezig tijdens de bevalling en hebben zowel mij, als mijn man goed ondersteund. Ze stralen rust uit en dat is wat je nodig hebt op zo'n moment. Nogmaals bedankt Minke, Danielle, Sylvia, Alwine en Jeanine!
Wat een fijn team! Persoonlijke, warme en professionele begeleiding tijdens alle controles gedurende de zwangerschap en al helemaal tijdens de bevalling. Ik heb mij door Alwine ontzettend gesteund gevoeld. Ook de nazorg is prettig. De gesprekken over hoe je de bevalling hebt ervaren en over hoe het fysiek en mentaal met je gaat, zijn behulpzaam om alles even op z’n plek te laten vallen. Ik heb dan ook niet getwijfeld toen ik voor de tweede keer zwanger raakte: partners!! Bedankt!
Drie zwangerschappen begeleid geweest door partners in verloskunde en ik heb dit als meer dan prettig ervaren. Wat een fijne, betrokken en kundige verloskundigen. Het contact is warm en persoonlijk, mede door de tijd die ze altijd weer nemen bij vragen of consulten. Ook is er goede nazorg. Ik kan alleen maar aanraden om deze praktijk te kiezen voor begeleiding bij de zwangerschap!
Wat een lieve dames werken er allemaal bij Partners in Verloskunde. Ik kan de praktijk echt aan iedereen aanraden! En na de zwangerschap kan je er ook nog terecht voor het plaatsen van een spiraal met hele fijne uitleg.
Heel bekwame en begane dames. Met heel hun hart doen ze hun werk. Geen vraag is te gek. Ze hebben mij op alle vlakken heel vertrouwd geholpen. Zowel toen het een keer niet goed ging als bij een volledige zwangerschap inclusief thuis bevalling die ik met hun ondersteuning prima aandurfde. Stelletje Engelen, jullie zijn geweldig. Dank jullie wel!
Na een negatieve ervaring bij de huisarts, een spiraal laten plaatsen door Alwine. Niets dan lof. Ze stelde mij op mijn gemak en belangrijker nog: de spiraal is uiterst professioneel geplaatst. Zeer prettig om te ervaren.
Zeer professionele verloskundigenpraktijk. De verloskundigen hebben jaren ervaring, passie voor hun beroep en zorgen er voor dat de zwangerschap en bevalling zo veel mogelijk verlopen zoals jij dat wil. Nuchter, vriendelijk, warme sfeer op de praktijk.
Hele goede, persoonlijke begeleiding gedurende zwangerschap en bevalling. Altijd een heel ontspannen sfeer. Ik zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen!
Fantastische mensen en super begeleiding tijdens en door complicatie ook na de bevalling. Minke eeuwig dankbaar voor haar steun. Ik zou deze praktijk echt aan iedereen aanbevelen.
Partners in Verloskunde is een echte aanrader. Altijd bereikbaar, zeer kundig en ervaren. Een grote steun tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nazorg. Dank jullie wel Minke en Sylvia!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verloskundige Praktijk: Partners in Verloskunde met het openbaar vervoer


Alkmaar, Looierstraat 220 meter
2
Alkmaar, Looierstraat 220 meter
2
Alkmaar, Weverstraat 330 meter
2
Alkmaar, Weverstraat 340 meter
2
Alkmaar, Glazenierstraat 450 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid