facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Praktijk Nederweert e.o

Verloskundige Praktijk Nederweert e.o

Info

Welkom op de Facebook pagina van Praktijk voor Verloskunde Nederweert. Verloskundige zorg in de gemeente Nederweert e.o.

Geschiedenis

"Elke geboorte is een feest. Het voelt alsof ik een VIP-kaartje krijg om erbij te mogen zijn.” Vanaf september 1990 ben ik werkzaam als verloskundige in Nederweert en omgeving. Sinds 14 jaar heb ik mijn eigen praktijk aan huis en werk ik als solist waardoor het mogelijk is om een intensieve band met de ouders op te bouwen. Het aantal baby’s die onder mijn begeleiding het levenslicht heeft gezien, zal tegen de 2700 lopen.

“De relatie tussen aanstaande ouders van welke afkomst dan ook en mij is gebaseerd op vertrouwen. Ik
wind nergens doekjes om en probeer altijd transparant te zijn. We hebben allemaal met een navelstreng verbonden
gezeten. We zijn allemaal uit een vader en moeder geboren, dus alle mensen zijn voor mij hetzelfde.

Cultuurverschillen zijn ook geen barrière. Het doet er niet toe of iemand hier met een hoofddoek komt of in
een minirok. Het gaat erom dat we elkaar proberen te begrijpen. Alle mensen kunnen van elkaar leren.”

Ik werk als verloskundige te Nederweert (-Eind), Ospel, Leveroy, Heythuysen en Baexem.

Woont u in een plaats die hierboven niet staat vermeld en wilt u toch graag dat wij uw zwangerschap begeleiden, neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan de mogelijkheden bekijken om u te begeleiden.



"Verloskundige Praktijk Nederweert e.o is een praktijk waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Openheid en een op een communicatie zijn daarbij de belangrijkste zaken.Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of onze FaceBook-pagina."
Adres: Ospelseweg 4, 6031 AK Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495633920
Stad: Nederweert
Route: Ospelseweg 4
Postcode: 6031 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SGO-Nederweert SGO-Nederweert 2 km Stichting Gezondheid & Ontspanning Nederweert
Sportmassage Emliv Sportmassage Emliv 2 km Eindelijk ben ik goed geholpen na bij verschillende masseurs geweest te zijn. Evelien...
Recensies
Badia is een hele betrokken verloskundige. Haar jarenlange ervaring is geruststellend. Daarnaast is ze met haar gepassioneerde en recht-door-zee mentaliteit de perfecte verloskundige voor ons.
Super praktijk, goede ondersteuning. Ze denkt mee in oplossingen, neemt de tijd en rust. Ze is eerlijk, zeer ervaren en correct. Ook een hele goede nazorg ! Gehele process zeer prettig ervaren.
we hadden ons geen betere begleiding kunnen wensen bedankt badia voor alles
Super goede dienst en heel aardig en professioneel
Vertaald door Google Badia houdt van wat ze doet en dat blijkt. Jarenlange ervaring en een vriendelijke, no-nonsense instelling. Badia heeft ons door twee zwangerschappen heen geholpen en we waarderen alles wat ze voor ons heeft gedaan. Ga zo door, Badia! Origineel Badia loves what she does and it shows. Years of experience and a friendly, no nonsense attitude. Badia helped us through two pregnancies and we appreciate all she's done for us. Keep up the good work, Badia!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid