facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportmassage Emliv

Sportmassage Emliv

Info

Sportmassage Emliv voor verschillende soorten massages en sportverzorging.
Wilt u een ontspannende massage, of toch een sportmassage? Dan bent u bij Emliv op het goede adres.
Wilt u liever geen massage maar wordt u graag ingetapet? Kom dan naar Emliv.

Geschiedenis

Sportmassage Emliv voor verschillende soorten massages en sportverzorging.
Wilt u een ontspannende massage, of toch een sportmassage? Dan bent u bij Emliv op het goede adres.
Wilt u liever geen massage maar wordt u graag ingetapet? Kom dan naar Emliv.

Adres: Winnerstraat 24, 6031 Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 06-21408572
Stad: Nederweert
Route: Winnerstraat 24
Postcode: 6031


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundige Praktijk Nederweert e.o Verloskundige Praktijk Nederweert e.o 2 km Badia is een hele betrokken verloskundige. Haar jarenlange ervaring is geruststellend...
SGO-Nederweert SGO-Nederweert 3 km Stichting Gezondheid & Ontspanning Nederweert
Recensies
Eindelijk ben ik goed geholpen na bij verschillende masseurs geweest te zijn. Evelien is ontzettend professioneel en weet mijn compleet vastgelopen nek en rug weer los te krijgen. En ze is ook nog eens een ontzettend leuk mens!
Heel blij dat ik Sportmassage Emliv ontdekt heb! Dichtbij huis en het belangrijkste, écht fatsoenlijke ondersteuning. Voldoende kennis in huis om verschillende 'moeilijkheden' in het lijf te behandelen op de manier die het best aansluit bij het of de betreffende punten. Massage, dry needling & taping Tevens krijg je ook fijn advies, maar ook begrip, over hoe om te gaan met bepaalde situaties met betrekking tot je lijf en je klachten. Zeer tevreden over de resultaten van de behandelingen en ik raad Sportmassage Emliv dan ook zeker aan!
Ben zeer tevreden over de periodiek kundig uitgevoerde sportmassages! Daarnaast leer je af en toe wat bij over anatomie, ze geeft hier heldere uitleg over. Dit ondersteund mij in het soepel houden van mijn spieren om actief te kunnen blijven sporten, het effect voor- en na is telkens goed merkbaar! Kortom...TOP!!
Evelien weet erg veel van haar vak. Ze weet veel informatie te geven ook tips voor wat je thuis kunt doen. Eerste keer dat ik echt het gevoel heb dat mijn lichaam hier iets aan heeft. Top dus
Emliv is een SPORT masseuse die weet hoe het lichaam echt in elkaar zit. Ik kwam met een stevige spier blessure, dankzij Emliv was deze in korte tijd verholpen. Binnen de regio Midden Limburg, Weert, Nederweert ben ik nog geen betere SPORT masseuse tegen gekomen!! Echte aanrader!
Wordt al maanden super fijn geholpen, erg persoonlijk. Gaf fijne informatie en advies over mijn klacht. Is van alle markten thuis, massage, taping en dry needling. En tegenwoordig ook erg gemakkelijk met inplannen van een afspraak.
Bij sportmassage emliv krijg je een hele fijne massage. Evelien is heeft heel veel kennis waardoor ze je goed kan helpen met vele klachten. Zeker een aanrader!
Prima massage gehad, zeer doelgericht op individuele klachten ! Tevens goed advies over zelf behandeling.
Altijd een fijn welkom en een super sportmassage echt een aanrader
Super behandeld aanrader ga zeer zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid