facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundige Praktijk De Eerste Stap

Verloskundige Praktijk De Eerste Stap

Info

Persoonlijke zorg met veel tijd en aandacht voor de wensen van de zwangere en haar partner. Kijk op www.verloskundige-almere.nl en meld je aan!

Geschiedenis

Wij zijn Angela Klaassen, Dagmar Kurtze, Manon van Damme, Vera van Eläcker en Marieke Molendijk en wij zijn de verloskundigen van ‘De eerste stap’ in Almere. Wij zijn een vrijgevestigde praktijk waarbij persoonlijke zorg, warmte en passie voor ons vak de uitgangspunten zijn van onze begeleiding. Marieke en Angela zijn tevens echoscopiste dus je kan voor elke echo bij ons terecht.
Als verloskundige begeleiden we de zwangerschap, bevalling (thuis of in het ziekenhuis) en kraamperiode. Hierbij hebben wij veel aandacht voor de wensen van de zwangere en haar partner. We hechten veel waarde aan persoonlijke zorg en bieden daarom voldoende tijd tijdens het spreekuur, avondspreekuur, thuiscontroles en miskraambegeleiding.
De verloskundige zorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed dus iedereen is welkom in de praktijk. Ook vrouwen die een medische indicatie hebben om tijdens de zwangerschap en bevalling begeleidt te worden door een gynaecoloog kunnen zich aanmelden bij ‘De eerste stap’ voor kraambedbegeleiding.
Wij bieden spreekuur op vier locaties: Almere Haven, Almere Muziekwijk (inpandig bij Medimere Bartokkliniek) en Almere Poort (Homeruskwartier).
Bij spoed zijn wij dagelijks te bereiken op 06-51009420. Voor niet spoedeisende vragen en het maken/verzetten van afspraken heeft onze assistente Quirijne telefonisch spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur op 036-5400266. Wij zijn ook via email te bereiken: [email protected]. Kijk voor meer informatie op de website: www.verloskundige-almere.nl.



"Ben je op zoek naar verloskundige zorg in Almere Muziekwijk of Almere Stad? Bij De Eerste Stap in Almere bieden wij persoonlijke verloskundige zorg gedurende jouw zwangerschap en bevalling.Onze verloskundigen staan bekend om hun eigentijdse, betrokken en liefdevolle zorg, waarbij eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Bij De Eerste Stap zijn wij er altijd voor jou en kun je naast medische echo’s ook terecht voor pretecho’s. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak."
Adres: Achterwerf 301A, 1357DD Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-5400266
Stad: Almere-Stad
Route: Achterwerf 301A
Postcode: 1357DD



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige almere flevoziekenhuis, Geboorte-atelier Almere, Kraamzorg Almere, Echocentrum Almere, Team Geel Almere, Doula Almere, Geboortecentrum Almere, Zorggroep Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Geboorte-atelier Het Geboorte-atelier 6 km T ging al mis bij goudecho, heb ik ook geen reactie op gekregen. Onervaren verloskund...
Recensies
Professionele én betrokken verloskundigen. Ik ben uitstekend begeleid tijdens mijn zwangerschap en kijk positief terug op mijn bevalling dankzij deze dames. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen en ook de nazorg is erg fijn. Ik raad iedereen deze praktijk aan!
Bij mijn beide zwangerschappen in 2015 en 2017 heel prettig geholpen. Ook de begeleiding tijdens de bevallingen was top met Vera in 2015 en Manon in 2017 ik kijk er nog steeds met een heel goed gevoel op terug.
SLECHT !!! Letterlijk 1 leuke dame gehad bij mijn 20 weken echo..... mijn bevalling thuis was ongeacht ik het zelf prima aan kon en super relax was HEEL TELEURSTELLEND IK had pas gebeld met 8 cm ontsluiting en na een uurtje kwam de verloskundige ... heel onpersoonlijk en niet hartelijk binnen met een paar aparte opmerkingen die bleven aanhouden tijdens mijn gehele bevalling het was een van de verloskundige die ik nooit eerder had gezien. Ik zou zelf nooit meer voor deze praktijk kiezen. Ik krijg deze ervaring nooit meer terug. Ze was meer bezig met haar spoedlijn en administratie die ze niet mee na huis wilde nemen. Ze had op de hoek van me bed al haar administratie uitgestald en was met invoeringen en telefoontjes bezig tijdens mijn weeen en ZELF TIJDENS HET PERSEN. Begeleiding tijdens het persen was er niet. En dus na half uurtje bleef de baby hangen. Ze gaf niet aan wat ik moest doen en wat ze zag dat moest ik zelf vragen. Mijn eerste kindje was er met de eerste perswee dus dat was niet het probleem. Ze lette niet goed op en uiteindelijk bleef de baby hangen omdat de navelstreng om zijn nekje zat. Als mijn moeder mij geen kracht had in gesproken was ik zomaar met de ambulance mee!! Wat was ik blij dat de kraamzorg en mijn moeder er waren. De ambulance had ze ook een verkeerd adres gegeven dus die waren naar een ander adres. Als de baby niet zelf was gekomen was de ambulance dus nog later. De verloskundige maakte onaardige opmerkingen en luisterde niet naar mijn wensen en vond maar dat ik moest doen wat ze zei. Ze was er maar 2 uur en heeft letterlijk 30Min aandacht gehad voor mij. Ik had al 8 cm alleen opgevangen. Na de bevalling ging mevrouw verder met der administratie en kwam pas na bijna ander half uur na boven om mijn baby te checken. Na dat ik aangaf te willen douchen zodat ik mijn dochter netjes kon ontvangen als ze thuis kwam. Na de testjes gaf de verloskundige aan dat ze weg moest. Ze vertrok naar beneden en schreeuwde nog wat na zorg info naar boven bij de trap. En het ergste is bij vertrek BENEDEN bij de trap toen ik eindelijk kon douchen schreeuwde ze naar boven had je nog een naam omdat ze dat dan nog ff snel kon op schrijven voor vertrek..... ze heeft niet een gevraagd hoe mijn kindje heette toen hij om het moment werd geboren. : een mooie fijne bevalling die is verpest door een haastige niet geboeide verloskundige die geen zin had om werk mee na huis mee te moeten nemen 1 woord NOOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER ... ik had zo uitgekeken naar het moment samen met de praktijk maar het was 1 grote teleurstelling.... 1 rotte appel binnen een bedrijf kan je 1 van je mooiste momenten van je leven afnemen.
2 zwangerschappen mogen meemaken bij deze fijne verloskundige praktijk. Heel fijn team met leuke dames. Zeer meelevend, luisteren goed en nemen geen risico’s. Ik heb de begeleiding naar de bevallingen en de bevallingen zelf als zeer prettig ervaren. Bedankt eerste stap!
Vertaald door Google Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik een hele goede ervaring gehad met De Eerste Stap in Muziekwijk. Ik ging ook af en toe naar de andere locaties, vandaar dat ik waarschijnlijk de meeste dames heb ontmoet. Ik heb een uitstekende ondersteuning, begeleiding, informatie gekregen. De vroedvrouwen waren er altijd om eventuele vragen te beantwoorden. Hoewel mijn geplande thuisbevalling uiteindelijk niet doorging vanwege een medische situatie, ben ik nog steeds dankbaar voor hun professionaliteit, zorgzaamheid en humor : gebeuren en daarom geef ik 4/5 sterren. Nogmaals bedankt voor alles! Origineel I had a very good experience with De Eerste Stap at Muziekwijk during my first pregnancy. I also occasionally went to the other locations that is why I have probably met most of the ladies. I have received an excellent support, guidance, information. The midwifes were always there to answer any questions. Although, my planned home birth didn't go through in the end due to a medical situation I still feel grateful for their professionalism, care and humour : I cannot comment on the assistance during the home birth as simply it didn't happen and that is why I give 4/5 stars. Thank you once again for everything!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid