facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Geboorte-atelier

Het Geboorte-atelier

Info

Welkom op de Facebookpagina van verloskundigenpraktijk 'Het Geboorte-atelier'. Het Geboorte-atelier is een rustige, kleine, vrijgevestigde verloskundigenpraktijk. Wij hebben 3 spreekuur locaties zodat we altijd bij je in de buurt zitten.

Geschiedenis

Het Geboorte-atelier is een rustige, kleine, vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen, Angélique, Mieke en Samantha.

Omdat wij gevestigd zijn op het bedrijventerrein ‘het Atelier’ en wij ons als verloskundigen goed realiseren dat iedere zwangere in wezen bezig is met het creëren van het meest bijzondere stukje kunst dat er bestaat, lag de keuze van de naam ‘Het Geboorte-atelier’ voor de hand.



"Een verloskundigenpraktijk waar je alles kan vinden! Van kinderwens tot begeleiding van de zwangerschap, echoscopie, coaching en zelfs anticonceptie deskundigen zijn aanwezig in dit hechte en warme team van Het Geboorte-atelier. In een prachtig ingericht pand voel je je gelijk thuis en dat wordt aangevuld door een enthousiast team van verloskundigen die er alles aan doen om jou steun en toeverlaat te zijn in deze bijzondere periode."
Adres: Edvard Munchweg 33., 1328 MB Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31367601277
Stad: Almere-Stad
Route: Edvard Munchweg 33.
Postcode: 1328 MB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00
Dinsdag: 09:00 - 11:00
Woensdag: 09:00 - 11:00
Donderdag: 09:00 - 11:00
Vrijdag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Almere De Eerste Stap, De Eerste Stap Almere, Verloskundige almere flevoziekenhuis, Echo Almere, Doula Almere, Verloskundigenpraktijk De eerste Stap, Kraamzorg Almere, Team geel Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundige Praktijk De Eerste Stap Verloskundige Praktijk De Eerste Stap 6 km Professionele én betrokken verloskundigen. Ik ben uitstekend begeleid tijdens mijn zw...
Recensies
T ging al mis bij goudecho, heb ik ook geen reactie op gekregen. Onervaren verloskundige, krijg een resus test mee die overdatum is, wordt niet optijd gemeld dat ik moet bloedprikken, ze werken alleen in almere Ik miste de puntjes op de i
Wat een fijne praktijk is dit. Is dag en nacht bereikbaar, zijn zulke lieve behulpzame dames. Doen zo erg hun best en je ziet met hoeveel zorg en liefde ze hun vak beoefenen. Alleen maar lof.
Deze praktijk wil je in je geboorteteam! Het betrof mijn derde zwangerschap maar eerste in Almere en ondertussen had ik een sterk idee van wat ik wel en niet wilde. Ik koos voor het Geboorte-atelier omdat deze praktijk qua visie mooi op mijn wensen aansloot, en wat ben ik daar blij mee geweest! De verloskundigen van het Geboorte-atelier hebben mij altijd het gevoel gegeven de tijd voor me te hebben, te luisteren naar mijn vragen dan wel wensen en hebben ook écht een stapje extra gezet zodat ik een hele fijne zwangerschap én prachtige thuisbevalling kon ervaren! In het begin leek het er even op dat ik tweedelijns in het ziekenhuis moest lopen, maar na wat fijne gesprekken waren de verloskundigen van het Geboorte-atelier het er ook mee eens dat ik onder bepaalde voorwaarden bij hun kon blijven. Onder andere hieraan kon ik merken dat het hen echt om de zwangere en het kindje gaat, waarbij goede kwaliteitszorg en aandacht voor de cliënt niet verloren gaan. Professioneel en toch heel warm. Ook hinderde het niet dat ik meerdere verloskundigen tijdens de zwangerschap zag, ze waren namelijk altijd goed op de hoogte van wat er speelde en kwamen daardoor ook betrokken over. En wat betreft die wensen: ze zijn bijna allemaal uitgekomen, mede dankzij het Geboorte-atelier. Wat is het fijn om met zo'n gevoel terug te kunnen kijken op deze periode, wetende dat het hoogstwaarschijnlijk de laatste zwangerschap was. Fantastische verloskundigen die we o zo hard nodig hebben in onze geboortezorg. Dames, bedankt!
Zeer tevreden!! Echt een aanrader! Ben zo blij dat ik voor deze dames heb gekozen! Er werd vanaf dag 1 goed naar mij geluisterd! Ondanks dat de zorg aan het einde van mijn zwangerschap werd overgenomen door het ziekenhuis bleven Ze alsnog contact op nemen om te kijken hoe het met ons gaat en dat voelde heel fijn! Je kan altijd met al je vragen bij ze terecht, ze leggen alles goed aan je uit. Ik kan wel een heel verhaal hier schrijven over hoe tevreden ik ben geweest! Dankjullie wel
Voor de reguliere echo's gaan wij naar het ziekenhuis, echter voor de geslachtsbepalende echo zijn wij hier geweest en ook voor een extra echo geweest. Zeer goede prijs en leuke echo gehad. Beeld is te zien op de muur middels een beamer. Naderhand ontvang je ook een usb stick met de foto's en eventuele filmpjes. Erg leuk en goede zorg vanuit Het Geboorte-Atelier. Bij ons volgende kindje zullen wij hier terugkomen!
Wij hebben de zwangerschap en geboorte van al onze 3 kinderen via het Geboorte Atelier laten lopen. Wij zijn zeer tevreden over deze vakkundige dames.
Een uur gereden om vervolgens een uur in de wachtkamer te zitten, waarna ik met lege handen wegging. Helaas, geen echo. Foutje in de planning. Tussendoor meerdere malen gevraagd of het wel goed ging, maar kon blijven wachten zeiden ze. Dus dat was een grote teleurstelling.
super tevreden, vriendelijke verloskundige, nette omgeving, met hun tijdens je bevalling komt de baby zeker snell... Alles wat een vrouw wenst tijdens de zwangerschap en bevalling.
De zwangerschap van mijn vrouw ging verloren doordat de doktoren haar gezondheidstoestand die zorg vereiste, verwaarloosden
Vijf voor mijn zus Samantha die onze vier kinderen veilig ter wereld heeft geholpen en de nazorg heeft geboden waar anderen in de praktijk ondanks een zorgplicht te belazerd voor waren ter reactie op de jullie berichtgeving hieronder.. zo had de zorg moeten lopen en niet dat je ineens een belletje krijgt van iemand die hier geen zorg wilt leveren. Succes met de boel verdraaien. Sterkte met de praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid