facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verloskundig Centrum Delvi

Verloskundig Centrum Delvi

Info

Verloskundig Centrum Delvi biedt verloskundige hulpverlening bij zwangerschap, bevalling en kraambed.

Geschiedenis

Verloskundig Centrum DelVi biedt verloskundige hulpverlening bij zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij verwelkomen zwangeren uit Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden en Ypenburg. Wij beschikken over ruime, gratis parkeergelegenheid en eigen echofaciliteiten. Spreekuur op afspraak en op twee lokaties.



"Wij verwelkomen zwangeren uit Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, Ypenburg en de “Delftse” kant van Rijswijk. Persoonlijke zorg op maat voor zwangere, partner en gezin. Prenatale zorg, echoscopie, geboortezorg, post partum zorg. Kinderwens en anticonceptie zorg. Een compleet zorgaanbod met veel persoonlijke aandacht. Vertrouwd, ervaren, professioneel. Lactatiekundige, kraamzorg en coaching in ons pand aanwezig."
Adres: Buitenhofdreef 272, 2625RE Delft
Telefoonnummer: 015-2619707
Stad: Delft
Route: Buitenhofdreef 272
Postcode: 2625RE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aidulac Aidulac 28 meter Na zes weken borstvoeding geven zag ik het even niet meer zitten en liep het niet zo ...
Recensies
Voor de 2e zwangerschap ook weer bij Delvi verloskundige praktijk. Erg blij met alle verloskundigen. Desteney die mijn bevalling heeft begeleid ik wil haar in het bijzonder bedanken! Ik kan deze praktijk iedereen aanraden.
Hele fijne praktijk waar ik alle 3 mijn zwangerschappen heb mogen lopen! Altijd persoonlijke aandacht en benadering. Goede, kundige en vooral lieve zorg gekregen. Hele team werkt geweldig samen, zowel de verloskundige als de assistenten! Helaas komt er geen 4e meer.. anders zou ik het wel weten!! Dus nogmaals bedankt en extra voor Laura, Tessa en Mariska!
Geweldige verloskundige praktijk met hele lieve dames! Er word goed naar je geluisterd en ik heb hierdoor een fijne zwangerschap gehad! Bij een evt 2e kind kom ik hier weer terug!
Super fijne assistentie tijdens mijn eerste zwangerschap. Zeker een aanrader en zal bij een eventuele 2e, mocht deze komen, zeker weer hier aanmelden. Bevalling zeer relaxed ervaren door de rustige hulp en uitleg tijdens de bevalling
Ik wil alle verloskundigen en assistentes enorm bedanken voor de goede zorg en begeleiding gedurende mijn zwangerschap en bevalling! Een heel deskundig, vriendelijk en toegankelijk team.
Een hele fijne verloskundige praktijk. Persoonlijke aandacht staat hier bovenaan en daardoor is de begeleiding tijdens de zwangerschap heel erg fijn. Alle verloskundige en assistentes in de praktijk zijn toppers.
Zeker 5 sterren voor deze kanjers! Altijd een warm welkom en alle aandacht en tijd voor je tijdens de controles. Desteney heeft me letterlijk door mijn bevalling heen gepraat en begeleid. Enorm dankbaar hiervoor.
Mijn twee zwangerschappen zijn erg goed begeleid door Delvi. De verloskundigen zijn deskundig, toegankelijk en meedenkend. Ik heb ervaren dat ze net dat stapje extra zetten als iets anders loopt dan gebruikelijk.
We zijn geweldig geholpen door de kanjers van Delvi, en het resultaat mag er zijn! Hartelijk dank aan het hele team en in het bijzonder aan Ellis, Arjenne en Desteney.
4 jaar geleden naar tevredenheid geholpen en begeleid door delvi verloskundigen. Ik ben uiteindelijk overgedragen aan de gynaecoloog van het ziekenhuis, maar ik heb nooit klachten gehad over de verloskundigen. Ik vind het jammer dat ik niet meer binnen de regio woon, anders had ik nu met mijn tweede zwangerschap ook graag weer bij hun gelopen. De reden dat ik nu pas deze review plaats is omdat ik contact met ze heb gehad omdat ik gegevens nodig had. Hier stonden een aantal fouten in dame in kwestie niet meer in dienst maar dat is spoedig voor mij opgelost gelukkig. Ik kan iedereen deze vriendelijke dames aanraden. Het enige puntje is dat ik op het moment dat ik zwanger was 20 jaar was, maar vaak werd behandeld als een 15-jarige. Dat is voor mij de enige reden om geen vijf sterren te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid