facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aidulac

Aidulac

Info

Aidulac, alles voor dragen en borstvoeding

Geschiedenis

Gecertificeerd lactatiekundige en draagconsulent Annette Luime geeft antwoord op je vragen over dragen of borstvoeding. Voor persoonlijk advies kom ik bij je thuis of kom je langs in de winkel. Draagdoeken, draagzakken en producten zoals borstkolven als ondersteuning bij borstvoeding koop je in de webshop.



"Ben je op zoek naar extra ondersteuning gedurende je zwangerschap en in de periode na de geboorte van je kindje?Als gecertificeerd lactatiekundige en coach-haptonoom help ik je met je vragen over ouderschap, borstvoeding en uitdagingen in deze bijzondere periode van je leven.Voor persoonlijk advies kom ik bij je thuis of kom je naar de praktijk.Borstkolven, boezemvriendjes en meer als ondersteuning bij borstvoeding koop je in de webshop."
Adres: Buitenhofdreef 272, 2625RE Delft
Telefoonnummer: +31157370234
Stad: Delft
Route: Buitenhofdreef 272
Postcode: 2625RE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 17:00
Dinsdag: 16:00 - 17:00
Woensdag: 16:00 - 17:00
Donderdag: 16:00 - 17:00
Vrijdag: 16:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boezemvriendjes plus ervaring, Lactatiekundige Westland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundig Centrum Delvi Verloskundig Centrum Delvi 28 meter Voor de 2e zwangerschap ook weer bij Delvi verloskundige praktijk. Erg blij met alle ...
Dekker & van Ooijen Autismecoaching  en Mediation Dekker & van Ooijen Autismecoaching en Medi... 542 meter Fijne, eerlijke therapeut. Warm en behulpzaam. Ik zal mw Dekker nooit vergeten en ben...
Lemniscaat Center Lemniscaat Center 1 km Roos is een hele goede behandelaar. Je voelt je meteen bij haar op je gemak. Het was ...
Claudia Verhey - Ondernemerscoach Claudia Verhey - Ondernemerscoach 2 km Wil jij ook dat ondernemen weer simpel, zonder gedoe en financieel aantrekkelijk is? ...
TU Delft Career & Counselling Services TU Delft Career & Counselling Services 2 km Official TU Delft service for all students, PhDs and recent graduates looking for car...
Endless Performance Endless Performance 2 km Fijne sfeer, je wordt goed begeleid en leuke leden.
Keepersschool Hans Suiker Keepersschool Hans Suiker 5 km De Keepersschool Hans Suiker is een club-onafhankelijke organisatie en dus voor ieder...
Het Modellenbureau Het Modellenbureau 9 km Het Modellenbureau biedt zicht op de modellen achter gedrag en communicatie. Gewoon z...
Recensies
Na zes weken borstvoeding geven zag ik het even niet meer zitten en liep het niet zo lekker. Anette ingeschakeld en zij kwam meteen dezelfde middag langs. Veel praktische tips en een luisterend oor, vooral ook weten dat zij zoveel ervaring heeft en dat het allemaal niet zo zwart-wit is helpt om even zo’n moeilijke tijd door te komen. Voeden is weer leuk en dankzij Anette heb ik een paar goede houdingen en meer kennis en zelfvertrouwen terug gekregen.
Na mijn bevalling heb ik helaas wat complicaties gehad waardoor ik meer moeite kreeg met het geven van borstvoeding. Na een consult met Anette voel ik me al veel beter en productiever. Hele handige tips gekregen die me zeker gaan helpen in de komende periode. Nogmaals bedankt Anette :
Super fijn geholpen! Het contact met Anette verliep erg soepel. Ik kon heel erg snel terecht. Anette luisterde goed en was heel kundig. Ik zou zeker nog een keer terug gaan als dat nodig is.
Annette Luime kenden we al van een borstvoedingscursus die voor ons zeer waardevol was als voorbereiding op ons eerste kindje. Wij hebben haar uitgenodigd bij ons langs te komen toen onze baby niet goed aan de borst wilde drinken. Haar werkwijze is zeer professioneel en gestructureerd: eerst een gesprek over de voorgeschiedenis waarbij ze voortdurend aantekeningen maakte, vervolgens heeft ze meegekeken met een voeding en andere methodes en houdingen voorgesteld. Daarbij heeft ze voorgesteld om met onze mobiele telefoons foto’s te maken zodat we het geleerde samen met de aantekeningen nog eens terug konden kijken. Ook hebben we wat kleine hulpmiddelen meegekregen alles bij de prijs inbegrepen. Het tarief heeft ze ons gelijk bij het maken van de afspraak meegedeeld. Zeer transparant. Ze heeft ons op het juiste spoor gebracht en de voeding gaat zoals ze voorspelde steeds beter. Ik kan geen minpunten verzinnen, een zuivere 5 sterren!
Annette is een rustige, fijne aanwezigheid die de tijd neemt voor jou en je kindje. Haar adviezen richten zich niet op het idee dat "je moet en zal borstvoeding geven", maar juist op iets wat werkbaar voor jou en je kleintje is.
Annette heeft ons goed geholpen. Tijdens het huisbezoek nam ze uitgebreid de tijd. Annette benadert ouder en kind op een prettige wijze. Naar aanleiding van observatie van de voeding en mondonderzoek geeft ze adviezen, die ter plekke worden geoefend. Ze laat de gegeven adviezen op papier achter. Zeer prettig om het nog eens na te kunnen lezen. Ook na het consult is Annette bereikbaar voor vragen.
Super goed geholpen door Anette! Kreeg goede tips en er werd ruim de tijd voor me genomen. Heb het stukje zelfvertrouwen gekregen wat ik nodig had!
In het begin heeft ze door een paar tips en tricks te geven mij geholpen om mijn dochter weer aan de borst te krijgen. Dat is gelukt en ik was haar hier enorm dankbaar voor. Alleen na vier maanden kreeg ik ongeveer om de drie weken een ontsteking aan mijn borst. Ook kreeg ik steeds een melkblaar. Ik heb haar hier een paar keer om advies gevraagd. Ik had namelijk het idee dat mijn dochter niet goed hapte. Ze heeft totaal NIET geholpen. Ik kreeg nul uitleg of waarom dit kan komen. Korte berichtjes en geen antwoord op mijn vragen. Leve de internet zou ik zeggen, zodoende ben ik erachter gekomen. Ik leg haar niet goed aan, blijkbaar moest de lactatiedeskundige dat advies ook geven ik heb haar twee keer laten komen. Erg jammer allemaal. En ga waarschijnlijk borstvoeding geven opgeven.
Wij zijn zeer goed geholpen door Annette. Ze heeft veel praktijkervaring en kan daardoor hele bruikbare tips geven. Ze is goed benaderbaar en reageert snel, erg fijn. Kortom zeer positief.
Met wat tips, handige weetjes en informatie heeft Annette ons heel fijn, en deskundig geduldig geholpen de borstvoeding beter te laten lopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid