facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Voogt

Verkeersschool Voogt

Info

Verkeersschool VOOGT is al meer dan 35 jaar de beste kans van slagen voor de personenauto (B), motor (A) en aanhangwagen (BE), wij verzorgen rij-opleidingen in Weesp e.o. en Almere.

Geschiedenis

Verkeersschool Voogt bestaat inmiddels meer dan 35 jaar, en in al die jaren is er veel veranderd, maar 1 ding is altijd gebleven!. Onze inzet om jou naar je rijbewijs te begeleiden. Ons doel is duidelijk : van jou een veilige en zelfstandige chauffeur maken! Bij ons krijg je gegarandeerd een goede rijopleiding, gegeven door rijinstructeurs met jarenlange ervaring en die rijles geven volgens de laatste normen.

Verkeersschool Voogt verzorgt rij- en theorieopleidingen voor de personenauto (cat. B) de motor (cat. A) en voor de aanhangwagen (cat. BE). Wij leiden leerlingen op uit Weesp, Almere, en het Gooi. Uiteraard is het altijd mogelijk om naar de rijschool of het station te komen. Je kunt bij ons rijexamen doen in Amsterdam (kring 30) en Bussum (kring 32).

Verkeersschool Voogt is aangesloten bij de branche-organisatie BOVAG, wat concreet voor jou inhoudt dat wij werken volgens de methoden welke door de BOVAG worden aanbevolen, en dat je door onze lesovereenkomst financieel nooit een risico loopt.

Alle lesauto’s zijn rookvrij.

Wij hopen je spoedig als leerling te mogen begroeten,

Het team van Verkeersschool Voogt

Adres: Hogeweijselaan 179a, 1382 JL Weesp
Telefoonnummer: 0294-413102
Stad: Weesp
Route: Hogeweijselaan 179a
Postcode: 1382 JL



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Empire
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Empire Rijschool Empire 808 meter Een top rijschool met een vriendelijke rij instructeur Hij weet goed wat een leerling...
Recensies
Een van de beste rijscholen van Noord Holland. Goede opleiding, begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Het resultaat - mijn rijbewijs is relatief korte tijd. Bedankt Voogd!!!
Beste in het gooi en omstreken
Fijne mensen, afspraak is afspraak
Super rijschool!
Helemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid