facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Empire

Rijschool Empire

Info

Bij Rijschool Empire zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo, met je wensen en behoeften, je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen!

Adres: Meidoornlaan 631, 1382XE Weesp
Telefoonnummer: 0614512957
Stad: Weesp
Route: Meidoornlaan 631
Postcode: 1382XE



op zoek naar gerelateerd: Voogt Weesp, Rijbewijs Weesp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Voogt Verkeersschool Voogt 808 meter Een van de beste rijscholen van Noord Holland. Goede opleiding, begeleiding en veel p...
Recensies
Een top rijschool met een vriendelijke rij instructeur Hij weet goed wat een leerling kan en bouwt hier verder op zodat de leerling vooruitgang kan maken.
Leuke en gezellige tijd gehad bij rijschool empire! Goede begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Niet veel lessen nodig gehad en in 1x geslaagd.
Rijschool die duidelijk over expertise en vakkundigheid beschikt! Hier ondanks de coronalockdown toch vrij vlot m´n rijbewijs kunnen halen.
Hele goed en fijne rijschool Leert het je heel goed en duidelijk en heeft veel geduld. En maakt je ook heel erg goed klaar voor je examen
Een top rijschool. Ben in 1x geslaagd. Hij geeft goeie voorbeelden en legt alles rustig uit. Humor heeft hij ook nog!
Super fijne rijschool Naar mijn ervaring heb ik alles snel en duidelijk onder de knie gekregen waardoor me rijbewijs halen appeltje eitje was. Zeker een aanrader!!
Een top rijschool ! Rij instructeur heel vriendelijk
Liefste rij instructeur!! En natuurlijk de beste .
Top rijschool met persoonlijke aandacht voor leerling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid