facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Montferland

Verkeersschool Montferland

Info

Verkeersschool Montferland bestaat al sinds 1990. U kunt bij ons het rijbewijs voor de auto halen. Wij verzorgen autorijlessen in de Hyundai I30 . We zorgen er ook voor dat onze leerlingen goed voorbereid theorie-examen kunnen doen .

Geschiedenis

We geven les volgens de RIS-methode. Volgens deze succesvolle manier van lesgeven wordt u niet alleen uitstekend voorbereid op het examen (en uiteraard het autorijden daarna!), maar geeft deze methodiek u ook direct inzicht in de duur en dus ook de kosten van de opleiding. En dat is wel zo prettig voor u als ook voor het ´thuisfront´.

De rijschool wordt geleid door Martina en Guido Seegers. Beide zijn al jaren rij-instructeurs.

Martina verzorgt niet alleen auto-rijlessen, maar geeft ook theorieles, geeft rijvaardigheidsritten voor senioren en is opleider voor taxi-chauffeurs.

Guido is naast rij-instructeur ook docent aan de opleidingsinstituut voor autorij-instructeurs in Arnhem. Ook is hij docent in de RIS-methode en instructeur seniorenritten.

Adres: Willem Schuurmanlaan 30, 7041 SP 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 06-20865864
Stad: 's-Heerenberg
Route: Willem Schuurmanlaan 30
Postcode: 7041 SP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool De Haas Verkeersschool De Haas 655 meter Kwamen in mijn geval vaak afspraken niet na, moest er vaak zelf achteraan en kreeg me...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid