facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool De Haas

Verkeersschool De Haas

Info

De Haas

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Verkeersschool de Haas.
Wij zijn een leuke en zeer professionele rijschool waar u voor verschillende rijbewijzen bij ons terecht kan. Niet alleen voor het auto rijbewijs maar ook motor, aanhanger en brommer.



"Welkom bij verkeersschool de Haas.Wij zijn een leuke en zeer professionele verkeersschool waar u voor verschillende rijbewijzen bij ons terecht kan.Niet alleen auto rijbewijs, maar ook brommer, motor, en aanhanger!ONZE MISSIE :Verkeersschool de Haas,Staat voor gastvrijheid, goede begeleiding, kwaliteit en veiligheid!En natuurlijk dat JIJ je rijbewijs haalt!Tot Ziens bij Verkeersschool de Haas!"
Adres: Lengelseweg 14, 7041 DN 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0641910018
Stad: 's-Heerenberg
Route: Lengelseweg 14
Postcode: 7041 DN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Montferland Verkeersschool Montferland 655 meter Verkeersschool Montferland bestaat al sinds 1990. U kunt bij ons het rijbewijs voor d...
Recensies
Kwamen in mijn geval vaak afspraken niet na, moest er vaak zelf achteraan en kreeg meestal ook geen antwoord op berichten. Meerdere keren examen ingepland zonder met mij een datum te overleggen. Vaak te laat met rijlessen. Rijlessen zelf waren prima, organisatie zeer slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid