facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Mika

Verkeersschool Mika

Info

Rijles voor Bromfiets, Motor, Auto en Aanhangwagen in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Drunen, Vlijmen, Waspik, Tilburg, Den Bosch, Heusden e.o.

Geschiedenis

Deze pagina is informatief en vooral ook leuk om te bekijken De geslaagde leerlingen worden op onze site vermeld zodat toekomstige leerlingen kunnen zien en lezen welke (bekende leerlingen) hun lessen hebben gevolgd bij Verkeersschool Mika en ervaringen kunnen opvragen.



"Superleuke en goede rijschool, team bestaat uit 13 rijinstructeurs man/vrouw. Toegankelijk, persoonlijke service staat op nummer 1. Koffie staat altijd klaar."
Adres: Poolsestraat 17, 5171dp Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0651240477
Stad: Kaatsheuvel
Route: Poolsestraat 17
Postcode: 5171dp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lander Rijopleidingen Lander Rijopleidingen 1 km Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de goede lessen van Lander. Met h...
Rijles Specialist Rijles Specialist 1 km Nadat mijn broer erg tevreden was over de rijlessen bij Johan. Heb ook ik gekozen voo...
Recensies
Top service.zeer tevreden over deze verkeersschool waar een ander bedrijf stopt , heeft verkeersschool Mika een extra stap gezet met positief resultaat. Zoekt u een rijschool met een hart ,dan bent u hier aan het juiste adres .
Voor mijn AM en A1 hier gelest, met instructeur Mike die inmiddels weg is. Nu meerdere keren contact gehad over A2 maar telkens moest ik mijn situatie opnieuw uitleggen, er werd niet geluisterd en niet vriendelijk meer gereageerd. Zonde.
Super fijne rijschool mijn AVB & AVD in een keer gehaald. Fijne motor hoog slagings percentage en super relaxt les gehad. Ik kwam altijd al gelijk met mijn motor broek en laarzen aan dan hoefde ik alleen nog maar jas aan helm op handschoenen aan en gassen
Ik ben zeer tevreden met deze rijschool! Er is alles aan gedaan om mij in een keer te laten slagen! ik zou rijschool Mika aan iedereen aanraden!
Goede rijlessen, maar matige service. De rijlessen waren mooi in samenwerking ingepland, in verband met vertrek voor een studie in het buitenland. Helaas, was ik de eerste keer gezakt. Er was afgesproken om het papierwerk in te vullen om in dit geval met spoed een herkansing aan te vragen. Dit was echter nooit gebeurd, en dus was een herkansing niet mogelijk. Rijschool Mika was al betaald, en leverde hierna amper service. Initieel was de eigenaresse bereid in gesprek naar oplossingen te zoeken, maar er kon geen compensatie vanaf. Op doorvragen werd er over de telefoon tegen mij geschreeuwd.
Fijne rijschool, goed en op eigen tempo geleerd.kan ik aanraden
Fijne rijschool, goede instructie. Prijs-kwaliteit echt uitstekend. Ik heb hier mijn rijbewijs BE aanhangwagen gehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid